5 x Beste ruiterbroeken

Als je gaat paardrijden is het belangrijk om over ene goede rijbroek te beschikken. Het is fijn tijdens het rijden en bied je het comfort dat je nodig hebt. Het is goed om te kijken naar wat je nodig hebt en wat je zoekt. Dit is niet altijd even eenvoudig. Daarom in dit artikel de 5 beste rijbroeken.

Lijst met 5 beste rijbroeken.

Harry’s Horse Rijbroek EquiTights Full Grip

De Harry’s Horse Rijbroek EquiTights Full Grip is een zeer comfortabele rijbroek van stretchy stof. Het is een pull-upmodel zonder voorsluiting en heeft contrast pipings aan de zijkant, prints en een rond genaaid zitvlak met siliconen, dit zorgt voor extra grip in het zadel en lycra flex legs. Verder is deze rijbroek gemaakt van 72% nylon en 28% spandex.

QHP Rijbroek Chaney Anti-slip

De QHP Rijbroek Chaney Anti-slip is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Deze rijbroek heeft een chique uitstraling door de constrasterende biesjes, stiksels en een Quality Horse Fashionables borduring. De siliconen zijn tactisch geplaatst en zorgen voor extra grip. Dankzij het telefoonzakje, welke is geplaatst op het rechterdijbeen, heb je jouw telefoon altijd op zak. Dit is handig als je bereikbaar wilt zijn of als er iets gebeurt tijdens een buitenrit. Doordat de opening van dit telefoonzakje aan de bovenkant zit en strak sluit kan je telefoon er niet uitvallen. Deze rijbroek is gemaakt van 58% katoen, 34% Nylon en 8% spandex. Door het speciale zak je om wat geld in op te bergen kun je altijd wat kleingeld meenemen. Aan de riemlus zit een stijlvolle metalen Q hanger. Deze rijbroek is ook verkrijgbaar zonder antislip. Het is een erg gewilde rijbroek en zeker aan te raden om te overwegen.

QHP Rijbroek Adult

De QHP Rijbroek Adult is ideaal voor tijdens het rijden. Deze rijbroek is voor vrouwen en verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 44. Het is een eenvoudige rijbroek voor een scherpe prijs. Toch geeft is deze rijbroek comfortabel en heeft hij een goede pasvorm. Dit is dankzij de elastische stof en flexlegs. Deze rijbroek is samengesteld uit de volgende stoffen: 95% katoen en 5% spandex. Verder is deze rijbroek voorzien van stoffen kniestiksels, ritszakje en gekruiste riemlussen.

Harry’s Horse Rijbroek EquiTights Full Grip

Harry’s Horse Rijbroek EquiTights Full Grip is een unisex rijbroek en daardoor geschikt voor mannen- en vrouwen. Deze rijbroek is de nieuwste trend op het gebied van rijbroeken. De rijbroek is gemaakt van een stretchy stof, zeer comfortabel, contract pipings aan de zijkand, prints en een rondgenaaid zitvlak met siliconen voor extra grip in het zadel. De rijbroek is gemaakt van 72% nylon en 28% spandex. Het is een pull-uppmodel zonder voorsluiting. Het is een zeer gewilde rijbroek en beschikt over een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Thermo rijbroek Fun Sport silicone

Waldhausen heeft nu een Thermo rijbroek Fun Sport silicone waardoor je geen last hebt van kou in de winter. Het is een unisex rijbroek, daardoor geschikt voor mannen- en vrouwen. Het is een sportieve rijbroek, dat zie je ook aan de sportieve elastische tailleband. De siliconen zitten op het zitvlak en zorgen voor extra grip. Deze rijbroek beschikt over een hoog draagcomfort en is onderhoudsvriendelijk. De warme fleece voering aan de binnenkant zorgt voor een extra laag waardoor je het niet koud krijgt tijdens het rijden. De rijbroek is vervaardigd uit 93% katoen en 7% spandex.

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een thermo rijbroek?

Het voordeel van een thermo rijbroek is dat je in de winter geen last hebt van koude benen. Je kunt onder een gewone rijbroek natuurlijk wel een panty dragen, maar dit zit lang niet zo fijn en rijdt niet prettig. Zeker als je geen binnenbak hebt is het wel zo prettig dat je over een warme rijbroek kunt beschikken. De thermo voering zorgt voor een extra laag en houdt de warmte goed in de broek.

Hoe vind je de juiste rijbroek?

Het is zeer eenvoudig om de juiste rijbroek te vinden. Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar wat je nodig hebt. Hier kun je achterkomen aan de hand van de volgende vragen: Waar heb je de rijbroek voor nodig? Moet het een thermo broek zijn? Moet het een sportieve of chique rijbroek zijn? Moet de rijbroek comfortabel zijn? Draag ik hem alleen tijdens het rijden? Draag ik de rijbroek tijdens het werk in de stal? Is het nodig dat je hem kunt wassen in de wasmachine?

Is een rijbroek noodzakelijk?

Nee, het hoeft niet, maar het biedt wel extra rijcomfort.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associƫren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...