5x Beste Riem

Een riem voor een paardrijbroek is niet zozeer om de broek te verstellen, maar meer voor de sier. Een paardrijbroek is namelijk vaak te verstellen met een elastische binnenband, of deze is op maat gemaakt, of sluit gewoon goed aan. Het is ook belangrijk dat een paardrijbroek lekker zit en goed aansluit. Een riem heeft gewoon een bepaalde uitstraling en is zeer chique. Er zijn diverse riemen te verkrijgen om je outfit die extra uitstraling te geven. In dit artikel wordt de beste riem die jouw outfit opfleurt besproken.

Lijst met 5 beste riemen

HKM riem

HKM heeft een prachtige riem op de markt gebracht. Deze riem is gemaakt van leer en geschikt voor dames. Deze riem kun je in diverse lengtes verkrijgen. Het mooie aan deze riem is de lak-look en de gesp. Deze gesp is voorzien van fonkelende steentjes en laten jouw outfit extra stralen. Je kunt je outfit dus helemaal samenstellen dankzij deze riem.

Harry’s Horse riem

Ben je op zoek naar een shiny riem die jouw outfit doet opvrolijken? Kies dan voor de riem van Harry’s Horse. Deze riem heeft een zilveren kleur en heeft een stippenpatroon. De riem is negentig centimeter lang. Deze riem is gemaakt van leer en heeft een zilveren gesp. Het dragen van deze riem geeft jouw rijbroek meer uitstraling. Daarbij is deze riem zo gemaakt dat deze comfort biedt tijdens het rijden.

Eskadron riem

Eskardon heeft nu de perfecte oplossing om in elke situatie bereikbaar te zijn. De Eskadron Riem MP Fanatics biedt de oplossing als je het vervelend vindt om een telefoon mee te nemen tijdens het rijden. Of je nu op onderweg bent of op stal. Dankzij deze waterafstotende super elastische riding-belt, welke je aan de voor- of achterzijde kunt dragen, ben je altijd bereikbaar. Deze riem biedt ook ruimte voor je sleutels- en-of-geld. De touchscreen is bruikbaar dankzij de transparante voorzijde en met de opening aan de voorkant kun je ook oortjes plaatsen, zo kun je ook muziek luisteren tijdens het werk in de stal, trainen of rijden.

Horka riem

De riem van Horka geeft jouw outfit de finishing touch. De riem is namelijk een mooie afgewerkte riem met daarop een aantal studs en glitters. De riem is op het eerste gaatje tachtig centimeter en op het laatste gaatje negentig centimeter. Dat is erg prettig aan deze riem. Bovendien is deze riem gemaakt van leer en polyurethaan.

Safekeepers riem

Wil je de riem bij het paardrijden gebruiken, maar ook in het dagelijks leven? Kies dan voor de elastische riem van Safekeepers. Deze is voor elke gelegenheid geschikt en bovendien ook voor iedereen. Omdat het een elastische riem is, past hij ook om ieder figuur. Bovendien is de gesp nikkelvrij.

Kun je ook een gewone riem dragen?

Ja, dit is mogelijk alleen moet er wel een lusje aan je rijbroek zitten.

Is het nodig om een riem te dragen tijdens de zwangerschap?

Dit is natuurlijk geheel aan jou. Het is afhankelijk van de soort rijbroek die je draagt. Als je rijbroek moeilijker sluit kan dit een goede oplossing bieden. Het zorgt ervoor dat je er toch netjes uitziet en je broek beter dicht krijgt. Zo’n buik zit toch soms al wat in de weg en helpt jou zo om toch comfortabel te kunnen rijden.

Wat is de beste riem?

De beste riem vind je door te kijken naar wat je smaak is en wat bij je past. Er zijn veel riemen te koop en sluiten allemaal aan op een ieder zijn smaak.

Is het belangrijk om een riem te dragen?

Nee, dit hangt af van wat je zelf wilt. Ben je zwanger? Dan kan een riem je broek beter sluiten, dit biedt dan wel veel voordeel. Als je niet zwanger bent kun je ook een riem dragen natuurlijk. Dan dient een riem gewoon voor de extra uitstraling en staat het mooi. Op deze manier kun je er ook een beetje mee spelen. Het is ook gewoon een kwestie van smaak. Wat wil je? Wat is jouw stijl? Hou je van bling-bling? Dan kun je jouw lol niet op met de collectie aan riemen met strassteentjes. Er is voor ieder wat wils en er zijn veel soorten riemen te koop.

Bekijk hieronder de volledige top-5 riemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *