5 x beste spoorbeschermers

Sporen kunnen belangrijke hulpmiddelen zijn om je paard wat meer aanwijzingen te geven tijdens het rijden. Het zijn extra hulpmiddelen die je in kunt zetten om ervoor te zorgen dat je paard het beter begrijpt. Er zijn diverse soorten sporen te koop. Over het algemeen zijn deze erg fijn in gebruik, maar ze kunnen je laarzen wel beschadigen. Daarom is het aan te raden om een spoorbeschermer aan te schaffen. In deze lijst met 5 beste spoorbeschermers vind je een aantal goede spoorbeschermers.

Lijst met 5 beste spoorbeschermers


BR Sporen Epsom met glad wiel en beschermer


BR Sporen Epsom met glad wiel en beschermer
hebben een groot glad wiel. Hiermee kun je jouw paard op een zachte manier aansporen en trainen. Je laarzen kunnen vaak beschadigt raken door sporen. Het mooie aan deze sporen is dat er al gelijk een beschermer bij zit. Zo hoef je hem niet los te kopen. Dit maakt dan ook dat deze sporen van goede kwaliteit zijn voor een goede prijs. Het is prettig dat hier al rekening mee is gehouden, bovendien staat het netter, het is ook mooier afgewerkt. Daarom is het zeker aan te raden om eens naar deze sporen te kijken. Je hoeft geen aparte spoorbeschermer te kopen, je hebt gelijk alles wat je nodig hebt, voor een perfecte prijs. Kijk dan ook niet verder en klik op de link voor deze sporen met spoorbeschermers.


Premiere Spoorbeschermers – Rubber – 2st


De Premiere Spoorbeschermers – Rubber – 2st zijn voor een zachte prijs te verkrijgen. Ze zijn verpakt per twee stuks, wel zo handig want deze heb je ook nodig natuurlijk. Tenzij je maar een spoor gebruikt. Deze spoorbeschermers beschikken over een nekuitsparing, waardoor je ze makkelijk kunt plaatsen op je laarzen. Je laarzen kunnen door sporen beschadigen, daarom is het raadzaam om spoorbeschermers te gebruiken. Het mooie aan deze spoorbeschermers is dat ze eenvoudig in gebruik zijn, makkelijk te plaatsen, niet duur en lang mee gaan. Voor de juiste prijs krijg je echt een top product aangeboden, waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Horka Sporen Stomp Rvs/rubber Junior Zilver Maat C15 2 Stuks

Horka Sporen Stomp Rvs/rubber Junior Zilver Maat C15 2 Stuks zijn al voorzien van spoorbeschermers. Eigenlijk, is deze rubriek bedoeld om losse spoorbeschermers te bespreken, toch gooien we deze er ook tussen. Vooral omdat ze voor kinderen zijn. Deze zijn al lastig te vinden, op deze manier heb je ook gelijk een goede aanbeveling als je kind sporen nodig heeft voor het paardrijden. Verder zijn er tegenwoordig ook steeds meer sporen die voorzien zijn van bescherming. Je kunt deze nog wel los verkrijgen, maar het wordt steeds lastiger. Bij de Horka sporen zie je dat het goed omhuld is, het rubber beschermt je laars precies op de plaats, waar deze beschermt moet worden. Dit maakt dan ook dat deze sporen met spoorbeschermers een echte aanrader zijn voor je kind.

BR Sporen Impuls – met Laarsbescherming

BR Sporen Impuls – met Laarsbescherming zijn zeer populair onder de ruiters. Deze sporen beschikken over spoorbescherming, je hoeft deze dus niet apart te kopen. Het fijne hieraan is dat je ze niet snel verlies, bovendien zijn ze makkelijk te plaatsen op je laarzen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je laarzen beschadigen. De sporen zijn voorzien van wieltjes, welke ervoor zorgen dat je jouw paard op een zachte manier kunt aansporen. De spoorbeschermers om deze sporen zijn gemaakt van rubber, zacht en zitten stevig vast.


Horka Sporen Stomp Rvs/rubber Heren Zilver Maat M30 2 Stuks


Horka Sporen Stomp Rvs/rubber Heren Zilver Maat M30 2 Stuks
zijn voorzien van een spoorbeschermer. Het zijn sporen met spoorbeschermers speciaal voor heren. Dit is ook nodig, want deze zijn in een grotere maat, heren zijn nou eenmaal vaak groot van voet. De sporen zelf zijn stomp, de spoorbeschermers er omheen zijn van rubber. Het grote voordeel hieraan is dat je ze niet verliest tijdens het rijden. De beugels van de sporen zijn van metaal en deze maak je vast met riempjes aan je hiel. Het zijn fijne sporen van goede kwaliteit.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn spoorbeschermers?

Spoorbeschermers zijn vaak een soort leren- of rubberen hoesjes die je om je sporen heen plaatst. Op deze manier bescherm je jouw laarzen en zullen deze minder snel kapot gaan. Sporen zijn vaak van metaal en kunnen een ernstige schade toebrengen aan je laars. Daarom is het zeker aan te raden om een spoorbeschermer te gebruiken. Tegenwoordig zijn deze niet altijd meer te verkrijgen, er zijn ook veel sporen waarbij ze er al omheen zitten. Kijk hier goed naar.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associƫren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...