5x Beste Kattenbuggy

Is jouw kat iets ouder, maar wil hij toch graag naar buiten? Of woon je aan een drukke weg en wil je de kat toch even loslaten? Dan kan je eventueel overwegen een kattenbuggy aan te schaffen. In een kattenbuggy kan je kat buiten rondrijden zonder dat hij weg kan. De kat kan comfortabel in de buggy plaatsnemen. Voor het baasje is het fijner om een buggy te duwen dan een lange afstand met een kattenreismand af te leggen. De buggy kan eventueel ook gebruikt worden voor het transport van de kat. Wij hebben de vijf beste kattenbuggy’s voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke buggy je het beste kan aanschaffen.

Lijst met 5 beste kattenbuggy’s

Cabino buggy

De inklapbare Cabino buggy is speciaal gemaakt voor het vervoeren van kleine honden of katten. Het wordt zo een stuk eenvoudiger om je kat mee te nemen. Normaal gesproken neem je kat niet mee met het winkelen. Maar in deze afsluitbare wandelwagen doet je kat niemand kwaad. In de onderzijde zit zelfs een boodschappenmand waar je tassen in kan stoppen. De buggy is gemaakt van een weerbestendige stof en stoot water af. Je kat wordt zo niet snel nat als het ineens begint te regenen. Dit is fijn want de meeste katten hebben hier echt een hekel aan. De buggy is gemaakt van een lichtgewicht frame en kan multifunctioneel gebruikt worden.

Innopet Buggy

Ben je op zoek naar een luxe buggy voor je kat? Dan kan de Innopet Buggy de oplossing zijn. De comfortabel buggy is gemaakt voor honden, maar uiteraard kan je kat er ook prima in vervoerd worden. Het is zelfs mogelijk om meerdere katten tegelijk te vervoeren. De buggy kan namelijk een gewicht tot 25 kg dragen. Daarbij heeft de Innopet Buggy een sportief uiterlijk en een lage instap. In de buggy zit een aanleglijn voor twee katten. Je kan zo als extra beveiliging je kat vastmaken. Aan de onderzijde zit een opbergmand waar je spullen en boodschappen in kan opbergen. De buggy is ook voorzien van reflecterende strepen. Je valt zo extra goed op tijdens een avondwandeling.

Innopet Cheetah Buggy

Mag jouw kat wel vervoerd worden in een buggy met een cheetah printje? Dan past de Innopet Cheetah Buggy helemaal bij jouw. De buggy ziet er lekker stijlvol uit om met je kat te gaan wandelen. Daarbij past een Cheetah print stiekem helemaal bij katten. De buggy is voorzien van alle features die het gebruiksgemak nog fijner maken. Je kan de buggy eenvoudig in en uitklappen en er is een boodschappenmandje aanwezig. Bovenop de buggy is een bekerhouder en bakje voor spulletjes. In de buggy ligt een matje waar je katten op kunnen liggen. Het is mogelijk om het matje te reinigen in de wasmachine. De buggy heeft twee aanleglijnen voor je kat en extra ruimte voor twee katten.

Topmast buggy

Ben je op zoek naar een kattenbuggy die veel comfort biedt? Dan kan de Topmast Buggy uitkomst bieden. Je kan met deze buggy zelfs een wandeling door het bos maken. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat je kat ontsnapt en nooit meer thuiskomt. De stevige kunststof wielen van deze buggy zorgen voor eenvoudig vervoer in het bos. De buggy is ook eenvoudig in en uit te klappen. Tot een gewicht van twintig kilo kan de buggy belast worden. Je kan dus zonder problemen twee grote katten mee op reis nemen.

Petcomfort Buggy

Wil je graag je kat mee op reis nemen? Dan kan de Petcomfort Buggy de oplossing zijn. De buggy is gemaakt van stevige materialen en is perfect om je kat in mee te nemen. In de buggy ligt een kussentje waar je kat comfortabel plaats op kan nemen. Aan de zijkanten zit een opbergvak waar je spulletjes in kan opbergen. Bovendien is de buggy een echte eyecatcher, hij heeft namelijk een mooie roze kleur.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik je een kattenbuggy?

Een kattenbuggy kan je gebruiken voor het vervoer voor je kat. Bijvoorbeeld als je kat slecht alleen thuis kan blijven en je hem mee wilt nemen met boodschappen doen. Of als je kat graag buiten komt, maar het niet veilig is i.v.m. een grote weg langs de voordeur. Een kattenbuggy geeft je kat toch de kans om even een frisse neus te halen.

Hoeveel katten passen er in een kattenbuggy?

In de meeste kattenbuggy’s passen twee katten. Er is ook een bevestigingspunt voor twee katten. Uiteraard ligt dit wel aan het formaat van je kat. Met kleine katten passen er soms wel drie of vier katten in één buggy. Vooral als je een iets grotere buggy aanschaft.

Bekijk hieronder de volledige top-5 kattenbuggy’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *