5x Beste Waakbord

Als je een hond hebt is het handig om bezoekers te laten weten dat je een hond hebt. Hiervoor zijn hele mooie waakborden gemaakt met leuke plaatjes van een hond. Dit bord kun je gemakkelijk ophangen op je schutting of bij de deur. Zo waarschuw je je bezoekers voor jouw viervoeter.

Lijst met de top 5 beste waakborden

Plenty Gifts Waakbord

Dit mooie waakbord van Plenty Gifts is ideaal voor op jouw schutting. Het bord is mooi opvallend en dus niet te missen voor bij jou thuis. De letters van het bord zijn ook erg goed te lezen. Verder vervaagd het bord ook niet wanneer het regent.

Waakbordenkoning waakbord

Dit waakbord van Waakbordenkoning is ideaal voor bij jou thuis. Je kunt het bord gemakkelijk ophangen aan de schutting of bij de voordeur zodat jouw bezoekers weten dat je een hond in huis hebt. Verder is het bord erg duidelijk en heeft het grote letters.

Neview waakbord

Dit mooie waakbord van Neview is perfect voor aan de schutting. Het is een mooi bord met grote letters zodat het voor jouw bezoekers goed te lezen is. Het bordje is gemakkelijk op te hangen bij bijvoorbeeld jouw schutting of bij jouw voordeur.

Stickerkoning waakbord

Dit mooie waakbord van Stickerkoning heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen welke hond je op het bord wilt hebben staan. Het bord is duidelijk zichtbaar voor jouw bezoekers dus ze komen er op tijd achter dat jij een viervoeter hebt.

Flamingo waakbord

Dit waakbord van Flamingo valt niet te missen bij jouw huis. Het is een mooi duidelijk bord die je goed kunt zien bij je voordeur of bij je schutting. Er staat een erg mooi plaatje op van een lieve labrador. Door middel van dit bordje is het duidelijk dat je een hond hebt.

Veelgestelde vragen

Waarom is een waakbord nodig?

Zo kun je bezoekers waarschuwen en voorbereiden dat je een hond hebt.

Kan ik mijn eigen hond ook op het waakbord zetten?

Sommige waakborden kun je zelf maken en dus kun je ook je eigen hond op het bord plaatsen. De meeste borden zijn al bedrukt.

Waar kun je een waakbord neerhangen?

Je kunt een waakbord overal neerhangen. Meestal hang je het dichtbij de ingang van je huis zodat jouw bezoekers weten dat je een hond hebt.

Gehele lijst met de top 5 beste waakborden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *