10x Beste Zwarte Hondenmand

Als je een hond hebt, is een hondenmand wel erg handig om te hebben. Ben jij opzoek naar een hondenmand en wil je specifiek een zwarte hondenmand? Hieronder lees je meer over de top 10 beste zwarte hondenmanden. Deze zwarte hondenmanden vallen niet zo erg op en zijn van hoge kwaliteit.

Lijst met 10 beste zwarte hondenmanden

Petcomfort zwarte hondenmand

Petcomfort heeft een heerlijke hondenmand waar je hond in kan liggen. Hij is uiteraard zwart van kleur. De mand is 56 x 40 x 13 centimeter. Om de mand zit een hoes die makkelijk uit te wassen is. De hoes is ook nog eens ontzettend zacht, gemaakt van imitatiebont. De mand is geschikt voor katten en honden.

Dierlijk-Comfort zwarte hondenmand

De naam Dierlijk-Comfort zegt het al, de hondenmand is supercomfortabel voor jouw dierenvriend. De mand is 125 centimeter lang, 90 centimeter breed en 24 centimeter hoog. De mand kan je erg makkelijk schoonmaken. Verder is het materiaal super stevig dus hij gaat niet gemakkelijk kapot.

Napzzz zwarte hondenmand

Napzzz heeft een heerlijke comfortabele hondenmand, perfect voor na een lange wandeling. Je hond kan heerlijk slapen of uitrusten. Daarnaast heeft deze zwarte hondenmand een mooi Napzzz logo. In de binnenkant zit een zacht kussen die goed is voor het lichaam voor je hond.

Flamingo zwarte hondenmand

Ben je opzoek naar een zwarte kunststoffen hondenmand? Dan heeft Flamingo de perfecte hondenmand voor jouw hond. Hij is waterafstotend en gaat ontzettend lang mee. De instap is erg laag zodat je hond er makkelijk in kan stappen. De mand is 58 centimeter lang, 38 centimeter breed en 20 centimeter hoog.

Lord Lou zwarte hondenmand

Lord Lou heeft een ontzettend mooi design hondenmand. De mand is van hout gemaakt. De randjes zijn mooi afgewerkt met kleine details. Verder is de mand zwart, dit staat heel erg mooi in elk interieur. In de mand ligt een heerlijk kussen zodat je hond comfortabel ligt. Verder is de mand 72 x 52 x 29 centimeter.

VidaXL zwarte hondenmand

VidaXL heeft een heerlijk zacht kussen waar je hond in kan slapen of chillen na een wandeling of na een lange dag. De buitenkant van de mand is zwart en de binnenkant is grijs. Aan de zijkant zit een schattige afdruk van een hondenpootje. De mand is 58 centimeter lang, 75 centimeter breed en 19 centimeter hoog.

Trixie zwarte hondemand

Trixie heeft een hondenmand in de vorm van een soort hondenslaapzak. Het is een soort tunneltje waar je hond heerlijk in kan wegkruipen. Aan de buitenkant staan allemaal hondenpootjes afgebeeld. De mand is 45 centimeter lang, 34 centimeter breed en 20 centimeter hoog.

Savic zwarte hondenmand

Savic heeft een hele fijne zwarte plastic hondenmand. De mand is 80 centimeter lang, 117 centimeter breed en 34 centimeter hoog. Hij heeft een hele lage instap zodat je hond er heel erg makkelijk in kan stappen. Aan de onderkant zit antislip zodat de mand niet weggeleid.

Ferplast zwarte hondenmand

Als je opzoek bent naar een stevige plastic hondenmand dan heeft Ferplast een hele handige en fijne zwarte hondenmand. In de man kan je een heerlijk kussen leggen zodat je hond comfortabel in de heerlijke mand kan liggen. De mand is 45 centimeter lang, 61 centimeter.

Bia Bed zwarte hondenmand

Zoals de naam Bia Bed al zegt, heeft Bia Bed een heerlijk hondenbed voor jouw dierenvriend. Hij is te verkrijgen in superveel verschillende soorten en maten. De mand is erg comfortabel en perfect om in weg te dommelen. Er zit een hoes omheen die je ook apart erbij kunt bestellen.

Veelgestelde vragen

Hoe hou ik een hondenmand schoon?

De meeste hondenmanden hebben een hoes die in de wasmachine kan. Andere zijn gewoon makkelijk schoon te maken met een doekje.

hoe groot moet een hondenmand?

Het is handig dat je je hond opmeet, dit is het beste als hij in zijn slaaphouding ligt. Tel er dan nog ongeveer 10 centimeter bij op en dan heb je de perfecte maat.

Waar moet een hondenmand staan?

Zorg dat de mand op een rustig plekje zet. Zo kan je hond heerlijk uitrusten.

Bekijk hieronder de volledige top-10 zwarte hondenmanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.