5x Beste Anti Blaf Apparaten

Het hebben van een hond heeft veel voordelen, maar er is ook een klein nadeel. Het geblaf wat niet lijkt op te houden. Wij hebben daar een oplossing voor! Een anti blaf apparaat dat er voor zorgt dat jouw hond rustiger wordt. Hieronder zetten wij de beste anti blaf apparaten voor je op een rijtje.

Lijst met de 5 beste anti blaf apparaten

Hieronder geven wij je de 5 beste anti blaf apparaten om het blaffen van jouw hond te verminderen.

LotaHome Anti Blaf Apparaat

Met het anti blaf apparaat van LotaHome heb je snel weer rust in je huis. Onregelmatige ultrasone geluiden leren de hond gemakkelijk de blaffen af. Doordat de geluiden onregelmatig zijn went de hond er niet aan en levert het een effectief resultaat op. Ook bevat de set een hondenfluitje zodat je de hond niet kwijt raakt bij buitengebruik.

LUVIC Anti Blaf Apparaat

Voor binnen- en buitengebruik is het LUVIC Anti Blaf apparaat de perfecte optie. De tonen die van het huisje afkomen, zorgen ervoor dat de hond meteen stopt met blaffen. Het kan wel een paar dagen duren voordat de hond reageert, omdat ze nog niet de golven van het geluid nog niet zo goed begrijpen. 

LotaHome Anti Blaf Zaklamp

Deze LotaHome Anti Blaf Zaklamp is qua gebruik iets anders dan de huisjes die je neerzet in je huis. Wanneer de hond begint te blaffen, gebruik je de schuifknop op het apparaat en begint het een ultrasoon geluid uit te zenden. De hond reageert hier op en wordt weer rustig. De zaklamp wordt als set geleverd met massage-borstel handschoenen en een hondenfluitje.

Gluxury Anti Blaf Apparaat

Het multifunctionele anti blaf apparaat van Gluxury is dé oplossing voor het geblaf van jouw hond. Het apparaat bestaat uit een anti blaf functie, trainingsfunctie en zaklampfunctie voor de beste ervaring voor de hond. Bij indrukken van het knopje op het apparaat komt het ultrasone geluid vrij en laat de hond stoppen met blaffen. Ook heeft het een LED-lampje om te gebruiken als zaklamp wanneer je ’s avonds buiten loopt.

Patpet Anti Blaf Apparaat

Heb je liever geen anti blafhuisje in je huis staan? Dan heb je de Patpet Anti Blafband. De blafband is volledig diervriendelijk en zendt alleen geluiden uit. Dit kun je zelf met de afstandsbediening regelen. De halsband is te gebruiken voor het afleren van trekken aan het riem, blaffen en poep eten. Nadat de hond is gestopt met blaffen, kan je het beste een beloning geven zodat hij weet dat hij het goed doet.

De volledige lijst met de 5 beste antiblaf apparaten

Veelgestelde vragen

Zijn anti blaf apparaten diervriendelijk?

Anti blaf apparaten zijn absoluut diervriendelijk. Je zet het apparaat in de buurt van de hond neer en wanneer hij blaft zendt hij tonen uit die niet schadelijk zijn voor de hond.

Hoe werkt een anti blaf apparaat?

Wanneer de hond blaft, begint het apparaat te trillen en zendt het een ultrasone toon uit dat alleen hoorbaar is voor de hond. Deze toon zorgt ervoor dat de hond meteen stopt met blaffen.

Hoelang mag een hond blaffen per dag?

Overdag is het gepast om een hond niet langer dan 10 minuten te laten blaffen. ’s Avonds en ‘s nachts is het beter om je hond zo min mogelijk te laten blaffen. Of dit wordt waargemaakt, verschilt natuurlijk wel per hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *