5 Beste drinkfonteinen voor je hond

Voorzie je hond continu van vers stromend water met een drinkfontein. Een drinkfontein zorgt ervoor dat het water fris blijft doordat het continu in beweging blijft. Daar komt nog eens bij dat de meeste honden het leuker vinden om uit een fontein te drinken. Dit is ideaal voor honden die te weinig op een dag drinken. Je viervoeter krijgt dankzij de drinkfontein altijd toegang tot vers drinkwater.

Lijst met 5 Beste drinkfonteinen voor je hond

Petsafe Drinkwell 360

De Petsafe Drinkwell 360 is ideaal voor honden en katten die graag uit een drinkfontein drinken. De fontein zorgt altijd voor vers stromend drinkwater. In de fontein zit ook nog eens een filter. De filter voorkomt dat haren en viezigheid in de drinkbak terecht komen. De haren worden eruit gefilterd zodat je hond altijd vers en schoon drinkwater aangeboden krijgt. Het speelse waterstroompje zorgt voor extra zuurstofrijk water. De bak zelf is vaatwasmachine bestendig en kan eenvoudig schoongemaakt worden.

All for Paws Chill Out waterfontein

Wil je onbeperkt je hond te drinken kunnen geven? Bijvoorbeeld als je op je werk bent en je hond z’n drinkbank natuurlijk zelf niet kan bijvullen? De Chill Out waterfontein is de ideale oplossing. Je kan de fontein aansluiten op bijvoorbeeld de tuinslang. Op het moment dat je hond met z’n poot op het pedaal drukt komt er stromend water uit. De drinkbak wordt veel gebruikt door baasjes in de tuin. Zo heeft je hond z’n eigen drinkbak tijdens een warme zomerdag. Dankzij de pedaal bepaalt de hond zelf hoeveel water hij pakt. Doordat het rechtstreeks uit de tuinkraan komt is het altijd vers stromend water.

Petwant drinkfontein

Geef je hond voortaan continu vers gefilterd water. Dit doe je met de Petwant drinkfontein. Het water in de fontein blijft continu circuleren. Hierdoor wordt er de hele tijd extra zuurstof aan toegevoegd en blijft het water lekker fris. In de waterbak zit ook een filter die ervoor zorgt dat je hond echt vers drinkwater krijgt. Met een LED lampje op de bodem kan je precies zien wanneer de bak weer bijgevuld moet worden. Zo vergeet je nooit meer de waterbak bij te vullen. De filter van de bak moet wel verschoond worden, maar dit geeft de drinkbak zelf aan. De filter dient na 2 maanden verschoont te worden.

Lovely Pets drinkfontein

De Lovely Pets drinkfontein helpt je hond te stimuleren om vaker te drinken. Dankzij een speciaal waterfilter blijft het drinkwater ook nog eens schoon en fris. De drink fontein is eenvoudig te installeren en maakt vrijwel geen lawaai. Stromend water stimuleert je hond om meer te drinken. De filter in de drinkfontein is op basis van actief koolstof en houtskool. Hierdoor hechten negatieve deeltjes automatisch aan de filter. Daarnaast kan je het stroompje water op verschillende standen instellen. Afhankelijk van wat je hond graag heeft.

ForPets drinkfontein

De ForPets drinkfontein is speciaal ontwikkelt voor honden en katten. De waterfontein zorgt ervoor dat je hond vaker gestimuleerd wordt om te drinken. Daarnaast zorgt stromend water ervoor dat het drinkwater stroom en fris blijft. Dankzij een speciaal filter worden haren en viezigheid uit de drinkbak gefilterd. Hierdoor zitten er geen bacteriën in de drinkbak en dit is natuurlijk goed voor de gezondheid van je hond. Dankzij stromend water blijft het water ook gefilterd. De drinkfontein is laag in energieverbruik en ziet er grappig uit.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...