5x Beste anti-schrok bak voor je hond

Is jouw hond er één die binnen een minuut z’n voerbak leegeet? Schrokken is voor veel honden een groot probleem. Dit kan problemen opleveren voor de gezondheid en voor winderigheid zorgen. Met een anti-schrok bak kan je dit voorkomen en verplicht je hond om langzamer te eten. De vijf beste ant-schrok bakken hebben we voor je op een rijtje gezst.

Lijst met 5 Beste anti-schrok bakken voor je hond

Eat Slow Feeder

Eat Slow is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van anti-schrok bakken. De Eat Slow Feeder is het paradepaardje van het bedrijf en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De bak voorkomt dat je hond gaat schrokken en te snel eet. Dit voorkomt overgewicht of een maagtorsie. Daarnaast voorkomt de schrokbak dat je hond teveel lucht binnen krijgt wat zorgt voor winderigheid. Een extra pluspunt is het prachtige design en de kleuren van de voerbak.

Dierenhoekje Anti schrok bak

Het Dierenhoekje anti-schrokbak is de oplossing voor honden die te snel eten. Met een vrolijk patroontje wordt het voor je hond lastiger om echt snel te eten. Je hond leert hiermee rustig z’n eten op te eten. De ribbels in de bak zorgen ervoor dat het lastiger wordt om te eten. Daarbij maak je van het eten een spelletje. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens beter voor de spijsvertering van je hond. Kortom de oplossing voor de snelle eters.

Kyjen Anti-schrok bak

Tijdens de Global Pet Expo werd de Anti-schrok bak van Kyjen uitgeroepen tot het beste product op de show. Er is een schrokbak in verschillende vormen van Kyjen zodat je kan afwisselen. Dit voorkomt dat je hond het patroon onthoudt. Er zijn drie unieke designs met elk een eigen kleur geïnspireerd op de natuur. De voerbak bevorderd de snelheid waarmee gegeten wordt. Het helpt tegen een opgeblazen gevoel, winderigheid en overgewicht voor je hond. De schrokbak zelf is gemaakt van voedselveilig materiaal.

Puggle & Co Antischrok bak

De Puggle & Co antischrok bak zorgt ervoor dat je hond veilig en rustig z’n voerbak leegeet. Spelenderwijs moet je hond de brokjes uit de voerbak zien te vissen. Dit zorgt ervoor dat je hond langzamer moet eten. De voerbak zelf is geïnspireerd door de natuur en laat je hond meer moeite doen voor z’n eten. Door de tijd van het eten te verlengen verminder je het risico op braken en obesitas. Doordat je hond z’n voer door een doolhof moet jagen lijkt het een beetje op een jacht.

Interactive voermat

Probeer gulzig eten te voorkomen met de interactieve voermat. De mat bestaat uit allemaal richels waar je het eten tussen kan liggen. Dit voorkomt dat je hond gulzig gaat eten en schrokken. Dankzij de doorsnede van 19 cm kan je hond een compleet doolhof doorjagen om de brokjes te vinden en et eten. De mat is gemaakt van Thermo plastic rubber. Dit betekent dat je hem na gebruik eenvoudig kan schoonmaken met water en een sopje. De mat is een vrolijke oplossing om schrokken tegen te gaan.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...