5 Beste biologisch hondenvoer

We willen natuurlijk het beste voor onze hond. Een hond is een maatje voor het leven en je wilt graag dat hij gezond en sterk is. Een manier om je hond gezond te houden is met biologisch hondenvoer. Bij biologisch hondenvoer worden bepaalde bestandsdelen weggelaten. Hierdoor krijg je kwalitatief hoogwaardig voer en dit zie je terug aan je hond. De vijf beste biologisch hondenvoer merken hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste biologisch hondenvoer merken

Yarrah biologisch hondenvoer

Bij de meeste mensen is Yarrah niet bekend. Toch is het al sinds 1977 een kwaliteitsmerk voor biologisch hondenvoer in Europa. De hondenbrokken hebben een beter leven keurmerk van 3 sterren. De voeding. Bestaat uit licht verteerbare smakelijke hondenbrokken voor een gezond hondenleven. De hondenbrokken zijn een complete maaltijd en in verschillende smaken verkrijgbaar. Vanwege het ontbreken van bijproducten en toevoegingen krijgen gevoelige honden minder last van maagdarmstoornissen. Daarbij zorgt de brok voor een goede ontlasting die makkelijk op te ruimen is.

Farm Food

Al jaren is Farm Food in Nederland één van de beste producenten in 100% biologisch hondenvoer. Voor elke levensfase heeft Farmfood bijpassende brokken. Er zijn ook speciale brokken voor honden met bijvoorbeeld veel energie. Ze verbruiken meer energie waardoor ze meer voeding nodig hebben. Dankzij speciale voeding wordt hierop ingespeeld en krijgen ze minder snel last van honger. De brokken hebben tevens een hoge verteerbaarheid en kalorische waarde. De kwaliteit van de brokken zie je terug in de glanzende vacht die je honde ervan krijgt.

Edgar & Cooper biologisch natvoer

Ben je op zoek naar natvoer voor je hond, maar wel van een hoge kwaliteit? Dan kom je uit bij Edgar & Cooper. Edgar & Cooper produceert bio voer voor honden. Natvoer bestaat uit lekker vers vlees in combinatie met groente en fruit. De voeding is nooit over bewerkt in tegenstelling tot andere producenten en is niet verpakt in plastic. Kortom lekker eten voor je hond met een keurmerk voor gezond en biologisch geproduceerd. Een extra groot pluspunt is dat de winst bij de verkoop van dit product naar goede doelen gaat. Dit betekent dat het pas echt eerlijk geproduceerd hondenvoer is. Edgar & Cooper is overigens ook verkrijgbaar als brokje.

Fokker Bio hondenvoer

Fokker is al bekend als hondenvoer producent en heeft nu een speciale bio voerlijn. Dit zorgt voor een 100% complete en gezonde basis voor je hond. De ingrediënten voor de voeding worden met zorg geselecteerd. De voeding staat garant voor een hoog niveau. Een groot pluspunt is dat de voeding tarwe en glutenvrij is. Veel honden hebben hier een allergie voor en hebben met Fokker Bio nergens meer last van. De voeding is erg smakelijk en verkrijgbaar in verschillende smaken. Kortom een lekkere brok die graag door honden gegeten wordt.

Barking Heads Bio hondenvoer

Barking Heads is de brok voor je hond op basis van biologische voeding. De brok is speciaal ontwikkeld voor puppy’s, maar ook voor volwassen honden. Dankzij een smakelijk recept krijgt je hondje echt zin om te eten. Uiteraard wordt het eten geproduceerd met enkel de beste en 100% natuurlijke materialen en ingrediënten. Er worden geen stoffen aan de voeding toegevoegd voor gezond biologisch eten. De brokken bevorderd de ontwikkeling en gezondheid van je hond. De voeding is goedgekeurd door dierenartsen en helpt bij een gezonde spijsvertering. Aan de brokken zijn geen kunstmatige kleur, geur of smaakstoffen toegevoegd. Je krijgt zo echte biologische brokken voor je hond.

Veelgestelde vragen

Wat is biologisch hondenvoer?

Aan biologisch hondenvoer worden geen stoffen toegevoegd. Het biologische hondenvoer draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van jouw hond en is meestal goedgekeurd door de dierenarts.

Wat zijn de voordelen van biologisch hondenvoer?

Veel hondenvoer bevat toegevoegde stoffen. Bij biologisch hondenvoer worden deze stoffen achterwege gelaten. Hierdoor heeft jouw hond minder kans op spijsverteringsstoornissen en krijgt jouw hond hierdoor een betere stoelgang. Dit maakt jouw hond fitter.

Waar moet ik op letten als ik biologisch hondenvoer wil kopen?

Allereerst moet je letten op de leeftijd van jouw hond. Jonge honden hebben namelijk andere voedingsstoffen nodig dan oudere honden. Ook is het formaat van je huisdier van belang: een kleine hond eet minder dan een grote hond. Bovendien bestaat er biologisch hondenvoer met een speciaal doel: bijvoorbeeld voor de maag en darm, voor een betere huid of als jouw hond moet afvallen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...