5x Beste hondenfrisbee

Apporteren is één van de favoriete hobby’s van je hond. Een frisbee is een leuk alternatief speeltje om mee te apporteren. De hondenfrisbee kan gebruikt worden om verder mee te gooien. Handig als je niet zo goed bent in het gooien van een bal. Wij hebben een lijstje gemaakt met 5x de Beste hondenfrisbee. Je kan zo direct een leuke frisbee voor je hond uitzoeken.

Lijst met 5 Beste hondenfrisbees

Flyber hondenfrisbee

De Flyber hondenfrisbee is speciaal voor honden en hun baasjes gemaakt. Het is de eerste dubbelzijdige frisbee ooit gemaakt. Het voordeel van een dubbelzijdige frisbee is dat de hond deze makkelijker kan oppakken en blijft drijven. De frisbee is voor alle rassen geschikt om mee te spelen. De meeste honden kunnen de Flyber niet weerstaan. De frisbee is zacht voor de tanden en daardoor komen er tijdens het spelen wel afdrukken op te staan. Dit is normaal en kan geen kwaad.

Dogbee hondenfrisbee

Een leuke frisbee voor je hond om mee te spelen is de Dogbee. De frisbee is gemaakt van een katoenen touw en in het midden is Oxford Polyester aangebracht. Dankzij de polyester binnenzijde kan je frisbee heerlijk vliegen. Werp de frisbee hoog in de lucht en kijk hoe deze een stukje verderop terecht komt. De frisbee heeft een diameter van 19 centimeter. Dankzij de touwen kan de hond de frisbee eenvoudig zelf oppakken en weer terugbrengen.

Sinaasappel Frisbee

De sinaasappel Frisbee is hartstikke leuk speelgoed voor je hond om mee te spelen. De frisbee heeft de vorm van een sinaasappel. Het is ook mogelijk om er een water frisbee van te maken. Het speeltje absorbeert water. Op het moment dat je hond ermee gaat spelen wordt hij nat. Dit zorgt voor een fijne verkoeling tijdens het spelen. Vooral in de zomer is de frisbee een groot succes voor je hond. Uiteraard kan de frisbee ook als apporteerspeelgoed gebruikt worden.

Kong Flyer frisbee

Is jouw hond een echte sloper? Dan hebben we voor je kleine terrorist een oplossing en dat is de Kong flyer frisbee. De frisbee is stevig, robuust en kan tegen een stootje. Je hond kan er z’n tanden prima inzetten doordat het van stevig Kong rubber gemaakt is. De frisbee is ook nog eens een fantastische vlieger en kan grote afstanden afleggen in de lucht. Dankzij de extra grip aan de zijkanten kan je hond hem eenvoudig oprapen. Extra fijn is dat de frisbee flexibel is. Na gebruik kan je hem eenvoudig oprapen en opvouwen. Je kan hem daarna opgerold in je zak opbergen.

Dog Toys frisbee

De Dog Toys frisbee is de oplossing voor je hond om mee te spelen. De blauwe frisbee ziet er vrolijk uit en is voorzien van uitsparingen met hondenbotjes. Dit maakt de frisbee extra aantrekkelijk voor je hond om mee te spelen. De frisbee is eenvoudig op te rapen en veilig om mee te spelen. Dankzij de zachte grip kan je hond hem goed vastpakken, maar ook het baasje om te werpen. Het is een sterke vlieger waardoor de frisbee met gemak grote afstanden kan afleggen. De frisbee is gemakkelijk op te rapen na gebruik. Het is een vrij sterke frisbee, waardoor de meeste honden hem niet snel kapot krijgen. Dit is vooral bij de slopers een groot pluspunt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...