5x Beste Hondenfrisbee

Apporteren is één van de favoriete hobby’s van je hond. Een frisbee is een leuk alternatief speeltje om mee te apporteren. De hondenfrisbee kan gebruikt worden om verder mee te gooien. Handig als je niet zo goed bent in het gooien van een bal. Wij hebben een lijstje gemaakt met vijf keer de beste hondenfrisbees. Je kan zo direct een leuke frisbee voor je hond uitzoeken.

Lijst met 5 beste hondenfrisbees

Zogoflex hondenfrisbee

De Zogoflex hondenfrisbee is speciaal voor honden gemaakt. De frisbee is namelijk gemaakt van zacht materiaal waardoor jouw hond zonder pijn de frisbee met zijn bek kan vangen. De frisbee is voor alle rassen geschikt om mee te spelen. Wist je dat de Zogoflex frisbee ook in een glow-in-the-dark variant te verkrijgen is? Zo raak je de frisbee nooit meer kwijt!

3BMT hondenfrisbee

Een leuke frisbee voor je hond om mee te spelen is de 3BMT. De frisbee is gemaakt van kunststof en heeft in het midden twee handvatten. Hierdoor kun jij heel eenvoudig de frisbee wegwerpen en de hond kan deze vervolgens weer makkelijk oppakken. Werp de frisbee hoog in de lucht en kijk hoe deze een stukje verderop terecht komt. De frisbee heeft een diameter van twintig centimeter.

Yoheha frisbee

De frisbee in de vorm van een koekje is hartstikke leuk speelgoed voor je hond om mee te spelen. De frisbee heeft namelijk de vorm van een koekje. Het voordeel van deze frisbee is dat je deze op kunt vouwen. Vouw hem op tot een klein pakketje en stop ‘m in je zak: gezeul met een grote frisbee wordt dus verleden tijd! Naast de koekjesvariant heeft deze varianten nog meer varianten in de vorm van snoepgoed en lekkernijen.

KONG Flyer frisbee

Is jouw hond een echte sloper? Dan hebben we voor je kleine terrorist een oplossing en dat is de KONG flyer frisbee. De frisbee is stevig, robuust en kan tegen een stootje. Je hond kan er z’n tanden prima inzetten doordat het van stevig Kong rubber gemaakt is. De frisbee is ook nog eens een fantastische vlieger en kan grote afstanden afleggen in de lucht. Dankzij de extra grip aan de zijkanten kan je hond hem eenvoudig oprapen. Extra fijn is dat de frisbee flexibel is. Na gebruik kan je hem eenvoudig oprapen en opvouwen. Je kan hem daarna opgerold in je zak opbergen.

Fetchbee frisbee

De Fetchbee frisbee is een nieuwe manier van het gooien van de frisbee. Bij deze frisbee zit namelijk een werpstok, waardoor jij extra hard én ver kunt gooien. Jouw hond zal hier dol op zijn! Het heeft dezelfde manier als een ballenwerper. De frisbee zelf is gemaakt van kunststof, waardoor de frisbee heel stevig is. Deze frisbee zal dus aardig wat rondes meegaan.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een zachte en een harde hondenfrisbee?

Een harde frisbee is bedoeld om zo ver mogelijk mee te gooien. Wel kan een frisbee hard aankomen, wat de veiligheid van jouw hond in gevaar kan brengen. Een zachte frisbee komt dan wel minder hard aan, maar is wel comfortabeler voor jouw hond.

Hoe leer je dat de hond de hondenfrisbee gaat pakken?

Als eerst gooi je de frisbee naar de hond. Doe dit in het begin voorzichtig: werp van een korte afstand en hou de frisbee laag bij de grond. Als de hond naar de frisbee loopt, probeer je de hond aan te moedigen om de frisbee terug te brengen. Wanneer hij dit doet, beloon je hem. Op deze manier kun je samen met jouw hond het frisbeeën oefenen.

 Waar moet ik op letten als ik een hondenfrisbee aan ga schaffen?

Het doel van het frisbeeën met jouw hond, is dat jouw hond de frisbee makkelijk kan vangen. Zorg er dus voor dat de frisbee makkelijk vast te grijpen is door jouw hond. Ook speelt het vliegvermogen mee.

Bekijk hieronder de volledige top-5 hondenfrisbees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *