5x Beste Antiblafband

Helaas kan een hond ongelofelijk veel blaffen. Dit is niet alleen voor jezelf vervelend, maar ook voor de buren. Soms blaft een hond ook veel als je van huis bent. Het nadeel hiervan is dat je de hond niet kan corrigeren. Een oplossing om je hond stil te krijgen is met een antiblafband. Er zijn verschillende gebruiksvriendelijke oplossingen voor je hond. De vijf beste antiblafbanden voor je hond hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met vijf beste antiblafbanden

Zeg maar gedag tegen het vele geblaf van jouw hond dankzij de onderstaande antiblafbanden.

Vulpes Pets® Anti Blafband Pro

De oplaadbare antiblafband van Vulpes Pets is een diervriendelijke halsband. Deze antiblafband geeft namelijk geen schokken af, maar vibraties en geluiden. De hond zal hierdoor geen pijn lijden. Doordat de antiblafband vibraties afgeeft kun je de hond het blaffen afleren op een pijnloze manier. Je kunt de sterkte van de vibraties verstellen, net als de hoogteniveaus van het geluid. Bovendien is deze halsband geschikt voor iedere hond: van 5 tot 55 kilo. Als klap op de vuurpijl is deze antiblafband ook nog eens waterproof.

Anti Blafband Pro met LED halsband

Nogmaals een antiblafband in deze lijst van Vulpes Pets. Deze antiblafband is net als de vorige ook zeer diervriendelijk. Deze geeft ook vibraties en audio af, maar óók LED-flitsen wanneer de hond aan het blaffen is. Jouw hond wordt op deze manier op een goede manier gecorrigeerd. Bovendien kun je de LED-standen ook verstellen: handig wanneer je in de avonduren veel met jouw viervoeter wandelt. Zo worden jullie allebei goed gezien in het verkeer en andere wandelaars. De antiblafband kent verschillende trainingsmodi- en levels, zodat de antiblafband volledig op de wensen van jou én jouw hond aansluit.

Anti Blafband Pro met Afstandsbediening

Dit keer een antiblafband die je op afstand kunt bedienen. Ook dit keer weer een antiblafband van Vulpes Pets die ervoor zal zorgen dat jouw viervoeter zal stoppen met blaffen. En dat gelukkig op een geheel diervriendelijke manier die jouw hond geen pijn zal doen. Door middel van hoge tonen en vibraties wordt jouw hond namelijk gecorrigeerd op het moment van blaffen. Ook deze halsband heeft verschillende modi en niveaus. Bovendien kun je tot wel 600 meter jouw hond corrigeren.

Doggie antiblafband

Doggie is één van de meest verkochte antiblafbanden in Nederland. Het is een diervriendelijke antiblafband waarbij je hond met een pieptoon en pijnloze vibratie gecorrigeerd wordt. Het gaat hierbij dus niet om een elektrische schrok. De blafband is volkomen veilig en diervriendelijk in gebruik. Het helpt je de hond op te voeden als je zelf van huis bent. De blafband is verkrijgbaar in het roze en blauw. De blafband heeft 7 correctie niveaus. Elke keer als de hond z’n gedrag vrij snel herhaald gaat de correctie een stap omhoog. Dit is handig voor de hardnekkige blaffende honden.

JC Pets antiblafband

De antiblafband JC Pets is een diervriendelijke band voor het corrigeren van de hond. Op het moment dat je hond blaft geeft hij een luide pieptoon met vibratie. Wanneer je hond blijft blaffen, gaat de band trillen. Al vrij snel zal de hond het geluid associëren met het blaffen. Het is een manier van opvoeden waarbij de hond gecorrigeerd wordt op dezelfde manier als je het zelf zou doen. Kortom, de ideale oplossing als je hond blaft op het moment dat je weg van huis bent.

Veelgestelde vragen

Zijn antiblafbanden gevaarlijk voor mijn hond?

Antiblafbanden zijn door deskundigen ontwikkeld. Het zijn dus geteste halsbanden. Wel hangt het natuurlijk af hoe het baasje omgaat met de antiblafband. Ook moet de antiblafband niet te strak zitten om de hals van de hond.

Hoe werkt een antiblafband?

Wanneer jouw hond blaft, merkt de antiblafband dat. De antiblafband geeft dan een hoge pieptoon af en gaat trillen. De bedoeling is dat de hond nu stopt met blaffen. Ook bestaan er nog antiblafbanden die een kleine schok afgeven. Dit is wel de minst diervriendelijke oplossing.

Wat zijn de voordelen van een antiblafband?

Een antiblafband zorgt ervoor dat jouw hond stopt met blaffen. Dit is fijn voor jou als baasje, maar ook voor de buren. Bovendien zijn de antiblafbanden getest, waardoor ze geen schade aan jouw hondje kunnen brengen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 antiblafbanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.