5x Beste Antiblafband

Helaas kan een hond ongelofelijk veel blaffen. Dit is niet alleen voor jezelf vervelend, maar ook voor de buren. Soms blaft een hond ook veel als je van huis bent. Het nadeel hiervan is dat je de hond niet kan corrigeren. Een oplossing om je hond stil te krijgen is met een antiblafband. Er zijn verschillende gebruiksvriendelijke oplossingen voor je hond. De vijf beste antiblafbanden voor je hond hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met vijf beste antiblafbanden

JC Pets antiblafband

De antiblafband JC Pets is een diervriendelijke band voor het corrigeren van de hond. Op het moment dat je hond blaft geeft hij een luide pieptoon met vibratie. Wanneer je hond blijft blaffen, gaat de band trillen. Al vrij snel zal de hond het geluid associëren met het blaffen. Het is een manier van opvoeden waarbij de hond gecorrigeerd wordt op dezelfde manier als je het zelf zou doen. Kortom, de ideale oplossing als je hond blaft op het moment dat je weg van huis bent.

Diervriendelijke antiblafband B&H

De diervriendelijke antiblafband van B&H werkt op dezelfde manier als Maxtronics. Eindeloos blaffen wordt gecorrigeerd met een ultrasone piep. Dit klinkt oncomfortabel voor je hond, maar is niet schadelijk. Daarnaast gaat de blafband trillen als correctie tegen het blaffen. Het gaat hierbij dus niet om een schrok en dit maakt de antiblafband diervriendelijk. De blafband is waterproef en is geschikt voor elk maat hond. Je kan de band namelijk op maat van je hond maken.

Strex antiblafband

Een zeer effectieve manier om je hond te corrigeren is met de antiblafband van Strex. Op het moment dat je hond begint te blaffen gaat er een pieptoon af die 1,5 seconde duurt. Als de hond twee keer blaft, duurt de pieptoon twee seconden. Bij drie keer blaffen duurt de pieptoon vier seconden en gaat de band trillen. Dit gaat door tot zeven keer blaffen. Al vrij snel legt de hond de connectie dat de band afgaat bij het blaffen. Bovendien is dit een diervriendelijke manier om jouw hond te laten stoppen met blaffen.

Doggie antiblafband

Doggie is één van de meest verkochte antiblafbanden in Nederland. Het is een diervriendelijke antiblafband waarbij je hond met een pieptoon en pijnloze vibratie gecorrigeerd wordt. Het gaat hierbij dus niet om een elektrische schrok. De blafband is volkomen veilig en diervriendelijk in gebruik. Het helpt je de hond op te voeden als je zelf van huis bent. De blafband is verkrijgbaar in het roze en blauw. De blafband heeft 7 correctie niveaus. Elke keer als de hond z’n gedrag vrij snel herhaald gaat de correctie een stap omhoog. Dit is handig voor de hardnekkige blaffende honden.

Gluxury antiblafband

De Gluxury antiblafband corrigeert je hond op een diervriendelijke manier met vibraties en ultrasoon geluid. De luide pieptoon is alleen voor je hond te horen. Het doet geen pijn, maar is voornamelijk irritant voor je hond. Al vrij snel legt de hond de connectie dat bij het blaffen er een irritant geluid ontstaat. Dit geluid wordt bij herhaaldelijk gedrag steeds luider en irritanter voor de hond. Deze antiblafband heeft wel 99 niveaus voor trillingen en ultrasoon geluid. Je kunt de halsband bedienen met een afstandsbediening.

Veelgestelde vragen

Zijn antiblafbanden gevaarlijk voor mijn hond?

Antiblafbanden zijn door deskundigen ontwikkeld. Het zijn dus geteste halsbanden. Wel hangt het natuurlijk af hoe het baasje omgaat met de antiblafband. Ook moet de antiblafband niet te strak zitten om de hals van de hond.

Hoe werkt een antiblafband?

Wanneer jouw hond blaft, merkt de antiblafband dat. De antiblafband geeft dan een hoge pieptoon af en gaat trillen. De bedoeling is dat de hond nu stopt met blaffen. Ook bestaan er nog antiblafbanden die een kleine schok afgeven. Dit is wel de minst diervriendelijke oplossing.

Wat zijn de voordelen van een antiblafband?

Een antiblafband zorgt ervoor dat jouw hond stopt met blaffen. Dit is fijn voor jou als baasje, maar ook voor de buren. Bovendien zijn de antiblafbanden getest, waardoor ze geen schade aan jouw hondje kunnen brengen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 antiblafbanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.