5 Beste antiblafbanden voor je hond

Helaas kan een hond ongelofelijk veel blaffen. Dit is niet alleen voor jezelf vervelend, maar ook voor de buren. Soms blaft een hond ook veel als je van huis bent. Het nadeel hiervan is dat je de hond niet kan corrigeren. Een oplossing om je hond stil te krijgen is met een antiblafband. Er zijn verschillende gebruiksvriendelijke oplossingen voor je hond. De vijf beste antiblafbanden voor je hond hebben we voor je op een rijtje gezet.

5 Beste antiblafbanden voor je hond

Maxtronics Antiblafband

De Maxtronics Antiblafband is een diervriendelijke band voor het corrigeren van de hond. Op het moment dat je hond blaft geeft hij een luide pieptoon met vibratie. Al vrij snel zal de hond het geluid associëren met het blaffen. Het is een manier van opvoeden waarbij de hond gecorrigeerd wordt op dezelfde manier als je het zelf zou doen. Kortom de ideale oplossing als je hond blaft op het moment dat je weg van huis bent. Blaft je hond nogmaals ondanks het geluid? Als hij dit binnen 30 seconden doet gaat er opnieuw een luide pieptoon. Dit keer gaat het geluid nog een niveau harder. Kortom een prima opvoedkundige maatregel bij ongewenst gedrag.

Diervriendelijke anti-blafband B&H

De diervriendelijke anti-blafband van B&H werkt op dezelfde manier als Maxtronics. Eindeloos blaffen wordt gecorrigeerd met een ultrasone piep. Dit klinkt oncomfortabel voor je hond, maar is niet schadelijk. Daarnaast gaat de blafband trillen als correctie tegen het blaffen. Het gaat hierbij dus niet om een schrok en dit maakt de anti-blafband diervriendelijk. De blafband is waterproef en is geschikt voor elk maat hond. Je kan de band namelijk op maat van je hond maken.

Petsafe antiblafband met spray

Een zeer effectieve manier om je hond te corrigeren is met de Petsafe antiblafband met spray. Op het moment dat je hond begint te blaffen gaat er een spray af. Door de schrik van de spray stopt de hond met blaffen. Al vrij snel legt de hond de connectie dat de band afgaat bij het blaffen. De sensor die in de blafband zit maakt onderscheid van externe geluiden en blaffen. Zo wordt er voorkomen dat de hond onnodig gestraft wordt. Naast een neutrale spray kan je ook kiezen voor een citroen spray. Dit ruikt extra onaangenaam voor de hond. Het is een diervriendelijke effectieve methode om je hond te stoppen met blaffen.

Doggie antiblafband

Doggie is één van de meest verkochte antiblafbanden in Nederland. Het is een diervriendelijke antiblafband waarbij je hond met een pieptoon en pijnloze vibratie gecorrigeerd wordt. Het gaat hierbij dus niet om een elektrische schrok. De blafband is volkomen veilig en diervriendelijk in gebruik. Het helpt je de hond op te voeden als je zelf van huis bent. De blafband is verkrijgbaar in het roze en blauw. De blafband heeft 7 correctie niveaus. Elke keer als de hond z’n gedrag vrij snel herhaald gaat de correctie een stap omhoog. Dit is handig voor de hardnekkige blaffende honden.

GoodDog anti-blafband

De Gooddog anti-blafband corrigeert je hond op een diervriendelijke manier met vibraties en geluid. De luide pieptoon is alleen voor je hond te horen. Het doet geen pijn, maar is voornamelijk irritant voor je hond. Al vrij snel legt de hond de connectie dat bij het blaffen er een irritant geluid ontstaat. Dit geluid wordt bij herhaaldelijk gedrag steeds luider en irritanter voor de hond. Tot 7 niveaus wordt de hond gecorrigeerd.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste zitstokken vogels

Natuurlijk is een vogelkooi niet compleet zonder een zitstok. Je vogel maakt hier veel gebruik van. Op de zitstok rust je vogel uit of gaat hij lekker klimmen en klauteren....

5 Beste vogelschommels

Vanuit de natuur vindt een vogel het heerlijk om een bungelende tak te zitten. Terwijl de taak heen en weer wiegt door de wind oefent de vogel z’n evenwichtsgevoel. In...

5x Beste voer/waterbakken vogels

Natuurlijk is het belangrijk om je vogel elke dag vers water en eten te geven. Het is hiervoor belangrijk om de juiste voer/waterbak aan te schaffen. Bij de aanschaf van...

5 Beste papegaaienspeelgoed

Natuurlijk wil je graag dat je papegaai gezond en gelukkig is. Een manier om je papegaai gelukkig te maken is met papegaaienspeelgoed. Een kooi zonder speelgoed voor je papegaai is...