5x Beste Antiblafband

Helaas kan een hond ongelofelijk veel blaffen. Dit is niet alleen voor jezelf vervelend, maar ook voor de buren. Soms blaft een hond ook veel als je van huis bent. Het nadeel hiervan is dat je de hond niet kan corrigeren. Een oplossing om je hond stil te krijgen is met een antiblafband. Er zijn verschillende gebruiksvriendelijke oplossingen voor je hond. De vijf beste antiblafbanden voor je hond hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met vijf beste antiblafbanden

Zeg maar gedag tegen het vele geblaf van jouw hond dankzij de onderstaande antiblafbanden.

Strex antiblafband

De antiblafband van Strex is halsband die ervoor zorgt dat jouw hond minder gauw gaat blaffen. Het is ook goed om te weten dat deze halsband geen pijn doet: deze antiblafband geeft namelijk geen schokken af, maar trillingen en audio. De halsband gaat trillen of geluiden produceren als hij merkt dat jouw hond aan het blaffen is. De antiblafband is voor verschillende honden geschikt: zo kun je de halsband verstellen. De halsband werkt op batterijen.

PetFriends antiblafband

Nog een antiblafband in het rijtje en dit keer een van PetFriends. Deze halsband geeft hoge geluiden en trillingen wanneer er wordt gedetecteerd dat jouw hond aan het blaffen is. Door deze geluiden of vibraties zal jouw hond doorhebben dat wat hij aan het doen is, niet juist is. Daarnaast krijg je bij deze antiblafband ook een clicker: met een clicker kun jij ook jouw hond het blaffen afleren. Je kunt de halsband door middel van een usb-kabel opladen.

VivoPets antiblafband

Iedere hond moet zo nu en dan een blaf laten horen, maar het kan ook zó veel worden dat je graag wil dat hier verandering in komt. De antiblafband van VivoPets kan je hierbij een handje helpen. Deze halsband zal ook trillingen en geluiden geven wanneer jouw hond blaft. Wat betreft het geluid: dit geluid kun je zelf opnemen. Het geluid dat je hebt opgenomen, kun je dus laten afspelen. Je kunt er zelfs voor kiezen om van een afstandje jouw hond te corrigeren met behulp van de halsband. Gelukkig geeft deze halsband geen schokken af, dus het is hondvriendelijk. Deze halsband moet opgeladen worden met een usb-kabel.

Doggie antiblafband

Doggie is één van de meest verkochte antiblafbanden in Nederland. Het is een diervriendelijke antiblafband waarbij je hond met een pieptoon en pijnloze vibratie gecorrigeerd wordt. Het gaat hierbij dus niet om een elektrische schrok. De blafband is volkomen veilig en diervriendelijk in gebruik. Het helpt je de hond op te voeden als je zelf van huis bent. De blafband is verkrijgbaar in het roze en blauw. De blafband heeft 7 correctie niveaus. Elke keer als de hond z’n gedrag vrij snel herhaald gaat de correctie een stap omhoog. Dit is handig voor de hardnekkige blaffende honden.

JC Pets antiblafband

De antiblafband JC Pets is een diervriendelijke band voor het corrigeren van de hond. Op het moment dat je hond blaft geeft hij een luide pieptoon met vibratie. Wanneer je hond blijft blaffen, gaat de band trillen. Al vrij snel zal de hond het geluid associëren met het blaffen. Het is een manier van opvoeden waarbij de hond gecorrigeerd wordt op dezelfde manier als je het zelf zou doen. Kortom, de ideale oplossing als je hond blaft op het moment dat je weg van huis bent.

Veelgestelde vragen

Zijn antiblafbanden gevaarlijk voor mijn hond?

Antiblafbanden zijn door deskundigen ontwikkeld. Het zijn dus geteste halsbanden. Wel hangt het natuurlijk af hoe het baasje omgaat met de antiblafband. Ook moet de antiblafband niet te strak zitten om de hals van de hond.

Hoe werkt een antiblafband?

Wanneer jouw hond blaft, merkt de antiblafband dat. De antiblafband geeft dan een hoge pieptoon af en gaat trillen. De bedoeling is dat de hond nu stopt met blaffen. Ook bestaan er nog antiblafbanden die een kleine schok afgeven. Dit is wel de minst diervriendelijke oplossing.

Wat zijn de voordelen van een antiblafband?

Een antiblafband zorgt ervoor dat jouw hond stopt met blaffen. Dit is fijn voor jou als baasje, maar ook voor de buren. Bovendien zijn de antiblafbanden getest, waardoor ze geen schade aan jouw hondje kunnen brengen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 antiblafbanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *