beste hondenstretcher

5x Beste Hondenstretcher

Honden kunnen vrijwel overal slapen. Het zijn namelijk over het algemeen makkelijke slapers. Toch is een koude ondergrond niet goed voor de hond. Een hond kan in dat geval beter plaatsnemen op een hondenstretcher. Het handige van zo’n stretcher is dat je deze ook overal mee naartoe kunt nemen. Hieronder zetten wij de vijf beste hondenstretchers voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenstretchers

Dogs&Co hondenstretcher

Jouw hond kan in de zomer verkoeling zoeken en in de winter warm liggen dankzij de hondenstretcher van Dogs&Co. Ook blijft jouw hond gezond en schoon, omdat insecten op de bodem blijven. Deze stretcher wordt geleverd met een zonnetent, die je kunt verbinden boven de strechter. Dit beschermt jouw hond tegen de zon.

Generic hondenstretcher

Grote honden kunnen terecht op de hondenstretcher van Generic. De stretcher is namelijk 90 centimeter lang en 65 centimeter breed. Honden tot en met veertig kilo kunnen relaxen op de stretcher. Deze stretcher is gemaakt van textileen, zodat de vacht van jouw viervoeter kan blijven ademen. De buitenkant is gemaakt van gepoedercoat staal.

Akp hondenstretcher

De opvouwbare hondenstretcher van Akp is ideaal voor thuis of onderweg. De afmetingen van de stretcher zijn 80 x 80 x 30 centimeter. De stretcher heeft een dubbel verstevigd frame met PVC-coating. Hierdoor ligt jouw hond altijd hoger dan de ondergrond, zodat de hond geen last krijgt van tocht. De stretcher mag 35 kilo dragen.

Topmast hondenstretcher

De hondenstretcher van Topmast is gemaakt van duurzaam vinyl. Dat betekent dat schimmels, vlooien, mijten en teken gelukkig geen kans maken bij jouw trouwe viervoeter. De buitenkant is voorzien van een stalen frame, waardoor je de stretcher binnen en buiten kunt gebruiken. De afmetingen van de stretcher zijn 115 x 60 x 30 centimeter.

Chikko hondenstretcher

Jouw hond kan heerlijk in slaap dommelen met de hondenstretcher van Chikko. Je kunt de hondenstretcher eenvoudig in- en uitklappen. Eenmaal ingeklapt kun je de stretcher meenemen in de handige draagtas. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een hondenstretcher?

Wanneer jouw hond op de grond slaapt, is dit niet goed voor zijn gewrichten. Wanneer hij op een stretcher ligt, neemt jouw hond een ergonomische houding aan. Ook wordt jouw hond beschermd tegen tocht, vuil en insecten. Bovendien is een hondenstretcher ideaal voor op reis, aangezien je de meeste stretchers kunt inklappen.

Hoe kan ik een hondenstretcher schoonmaken?

Het hangt af van het materiaal of je de hondenstretcher in de wasmachine kunt wassen. Hondenstretchers die gemaakt zijn van textileen, kun je eenvoudig schoonmaken met een natte doek. 

Wat is de juiste maat voor een hondenstretcher?

Je kunt de lengte van jouw hond opmeten. Dit doe je als de hond ligt. Je kunt op basis van deze gegevens een inschatting maken hoe groot de hondenstretcher moet zijn. Vervolgens zoek je in de beschrijving van de hondenstretchers naar de goede maat.

Bekijk hier de volledige top-5 hondenstretchers:

Over de auteur

Hallo, ik ben Lilian en ik ben al sinds het begin betrokken bij Petmania.nl. Als hoofdredactrice ben ik verantwoordelijk voor het leiden van een team van getalenteerde schrijvers en experts die zich inzetten om de beste informatie en advies te bieden voor dierenliefhebbers.

Ik heb altijd al een passie gehad voor dieren en ben opgegroeid met verschillende huisdieren, waaronder honden, katten en konijnen. Mijn persoonlijke ervaringen en liefde voor dieren hebben me geholpen om mijn kennis en begrip van hun gedrag, behoeften en verzorging te vergroten.

Als hoofdredactrice van Petmania.nl kan ik deze kennis delen met anderen en anderen helpen om de beste zorg voor hun huisdieren te bieden. Ik ben vooral trots op het feit dat ons team van experts betrouwbare en up-to-date informatie kan bieden over alle soorten huisdieren, van honden en katten tot vogels, reptielen en andere exotische dieren.

Naast mijn werk op Petmania.nl heb ik zelf ook een Jack Russell genaamd Nacho, die mijn hart heeft gestolen. Ik geniet ervan om tijd met hem door te brengen en te zorgen dat hij gelukkig en gezond is. Ik ben ervan overtuigd dat alle huisdieren, groot of klein, de best mogelijke zorg verdienen en ik hoop dat onze artikelen bijdragen aan het welzijn van alle huisdieren en hun eigenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *