5x Beste apporteerspeelgoed voor je hond

Apporteren is voor de meeste honden één van de leukste activiteiten om te doen. Ze vinden het heerlijk om achter een bal of speeltje aan te rennen en terug naar de baas te brengen. Voor veel honden is het ook een manier om hun energie weer kwijt te raken. Is jouw hond ook dol op apporteren? Wij hebben de vijf beste apporteerspeeltjes voor je hond op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste apporteerspeelgoed voor je hond

Kong Flyer Frisbee

Wil je extra ver een bal kunnen gooien? Een leuke oplossing voor je hond is de Kong Flyer Frisbee. Je kan hiermee nog verder gooien en voor je hond is de frisbee eenvoudig op te rapen. Een groot pluspunt is dat de Frisbee van Kong rubber gemaakt is. Dit betekent dat de Frisbee robuust is om mee te spelen. Zelfs de grote slopers bij je honden krijgen de Frisbee niet snel stuk. De frisbee is veilig voor je hond om mee te spelen en kan met gemak grote afstanden afleggen. Een extra pluspunten is dat je de frisbee kan oprollen om mee te nemen in je zak.

Fetch ’n Treat

Wil je hond stimuleren om te apporteren en mentaal bezig te zijn? Een manier om dit volledig uit handen te geven is met de Fetch ’n Treat. Hierbij leert je hond om een bal in een machine te doen. De machine schiet vervolgens de bal af. Zodra je hond hem terugbrengt wordt hij beloont met een brokje en schiet de bal opnieuw weg. Het stimuleert je hond om de bal terug te brengen. Vooral voor puppys is dit een leuke activiteit om even zelfstandig bezig te zijn.

Chuckit! Ball launcher

Is jouw hond dol op ballen, maar lukt het je niet om de bal ver te gooien? Met de Chuckit! Ball launcher gooi je met gemak twee keer zoveel als ooit tevoren. Zonder extreme inspanningen kan je de bal een eind weggooien. Heerlijk om in het bos te gebruiken en je hond van z’n energie kwijt te laten raken. Kortom het ultieme apporteerspeelgoed voor je hond.

Kong Safestix

Ben je op zoek naar een veilige stok om mee te gooien voor je hond? De Kong Safestix is ideaal apporteerspeelgoed en minder gevaarlijk dan een stok. Als jouw hond stokken kapot maakt dan kan dit versplinteren in de maag. Dit kan grote gevolgen voor je hond hebben. De Kong Safestix is van het bekende Kong rubber gemaakt. Dit betekent dat hij geschikt is om op te kauwen. Honden krijgen de stok niet snel stuk. Doordat hij lekker groot is vinden honden het heerlijk om er achteraan te rennen en mee te slepen. Je kan de waterbestendige stik eenvoudig weggooien. Voor waterhonden is het mogelijk om de stok zelfs in het water te gooien. De hond kan hem vervolgens weer terughalen uit het water.

Nerf Tennisball Blaster

Schiet voortaan ballen een eind weg met de Nerf Tennisball blaster. Stiekem is dit apporteerspeelgoed niet alleen leuk voor de hond, maar ook voor de baas. Met een soort waterpistool kan je een bal een eind wegschieten. De hond kan er achteraanrennen en hem weer terughalen voor je een nieuwe bal afschiet. De blaster wordt met een reservehouder geleverd waar je een extra bal in kan bewaren. De bal kan tot maximaal 15 meter afgeschoten worden. Het is zelfs mogelijk om met de loop de bal automatisch op te tillen. Zo hoef je niet te bukken en dit is weer handig voor baasjes met lichamelijke ongemakken.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...