10x Beste Ballenwerper

Kijkt jouw hond je altijd vragend aan met een tennisbal in de bek? Dan is een ballenwerper een leuke uitvinding voor jouw hond. Hiermee kun je namelijk ontzettend ver gooien, maar er bestaan ook elektrische ballenwerpers die vanzelf de bal weg zullen schieten. Hieronder zetten wij de tien beste ballenwerpers voor je op een rij.

Lijst met tien beste ballenwerpers

Relaxdays ballenwerper

Bij de ballenwerper van Relaxdays krijg je niet een ballenwerper, maar twee! Bovendien krijg je bij deze bestelling vijf tennisballen. Het fijne van deze ballenwerpers is dat je niet hoeft te bukken wanneer je de bal op wil pakken. Je raapt de bal simpelweg op met de ballenwerper en je kunt weer doorgaan met gooien.

Naivy ballenwerper

Het komt vast weleens voor dat je geen zin hebt om de bal weg te gooien voor jouw viervoeter. In dit geval is de ballenwerper van Naivy perfect voor jou. De hond kan namelijk zelf de bal terugbrengen naar de ballenwerper en de bal zal vanzelf wegschieten. Ook krijgt de hond een beloning wanneer hij de bal teruglegt in de ballenwerper.

iFetch ballenwerper

Ook bij de ballenwerper van iFetch kan jouw hond zelf de bal terugbrengen. De hond moet de bal in de trechter stoppen en de bal zal er vanzelf weer uitvliegen. De iFetch werkt zowel op stroom als op batterijen. Ook wanneer jij niet thuis bent kan jouw hond zich hier prima mee vermaken.

Chuckit! ballenwerper

Een fijne ballenwerper is die van Chuckit!. Dit is namelijk een stevige ballenwerper van klein formaat, zodat je er prima een tijdje mee rond kan zuilen. Bovendien krijg je er een tennisbal bij geleverd, die is gemaakt van rubber. Deze kunnen zelfs de fanatieke kauwers niet kapotmaken!

Dogs Collection ballenwerper

Met de ballenwerper van Dogs Collection kun je de bal wel tien meter ver schieten! Jouw hond zal dit gegarandeerd leuk vinden. Deze ballenwerper is een soort geweer die tennisballen kan laten afschieten. Bovendien krijg je een tennisbal erbij wanneer je deze ballenwerper bestelt.

Dog Comets ballenwerper

De ballenwerper van Dog Comets is niet de ballenwerper zoals we ‘m kennen. Deze ballenwerper gooit namelijk wel drie keer verder dan een gewone ballenwerper: deze ballenwerper kan namelijk wel zestig meter ver gooien. Ook kun je er zowel bovenhands als onderhands mee gooien.

Flamingo ballenwerper

Laat jouw hond lekker rennen wanneer jij de ballenwerper van Flamingo gebruikt. Dit is namelijk een ballenwerper in de vorm van een bazooka. Je stopt simpelweg de tennisbal in de bazooka en hij schiet wel meters ver! 

M-Pets ballenwerper

Ook de ballenwerper van M-Pets heeft de vorm van een bazooka. Deze bazooka kan tennisballen wegschieten van wel 23 meter afstand. Jouw hond kan hier lekker achteraanrennen, want dat is wat de meeste honden leuk vinden. Neem de ballenwerper mee naar het bos en laat jouw hond uitleven!

Petsafe ballenwerper

Wil jouw hond ieder moment van de dag spelen? Dan is de ballenwerper van Petsafe een uitkomst. Dit is namelijk een ballenwerper die werkt op stroom. Met wel negen afstandsinstellingen en zes hoekinstellingen kun je de tennisbal vanzelf laten werpen. De ballenwerper kan tennisballen werpen van twee meter tot 9 meter.

Broy ballenwerper

Ook de ballenwerper van Broy valt onder automatisch apporteerspeelgoed. Deze ballenwerper kan tussen de drie, zes en negen meter een tennisbal werpen. Het is wel goed om te benoemen dat deze ballenwerper alleen tennisballen van klein formaat kan werpen, van vijf centimeter.

Veelgestelde vragen

Wat is een ballenwerper?

Een ballenwerper is een hengel waarmee jij tennisballen kunt gooien. De tennisbal bereikt dankzij een ballenwerper vaak wel tientallen meters.

Wat is het voordeel van een ballenwerper?

Met een ballenwerper kan je de tennisbal wel meters ver gooien. Jouw hond kan erachter aanrennen om zijn energie kwijt te kunnen. Jouw hond zal dit geweldig vinden!

Waar moet ik op letten als ik een ballenwerper koop?

Je kunt ten eerste kiezen tussen een handmatige ballenwerper en een automatische ballenwerper. Hoe langer de stok van een handmatige ballenwerper is, hoe verder je kunt gooien. Een automatische ballenwerper kan jouw hond urenlang plezieren, ook wanneer jij niet thuis bent. Ook kun je de reviews van andere mensen doorlezen voordat je een ballenwerper koopt.

Bekijk hieronder de volledige top-10 ballenwerpers

€124,19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *