10x Beste Placemat voor Voerbak

Kan jouw hond ook enorm smeren wanneer hij of zij aan het drinken is? Dat is natuurlijk zonde van jouw mooie vloer. Gelukkig kun je hiervoor een simpele oplossing bedenken, zoals het nemen van een placemat die je onder de voer- en waterbak kunt zetten. Hieronder zetten wij de tien beste placemats voor je op een rij.

Lijst met tien beste placemats voor voerbakken

SOdeal placemat met voerbakken

Hoe handig is het dat er een placemat bestaat mét voerbakken van SOdeal? De mat zelf is voorzien van een anti-sliplaag, zodat de placemat niet zal verschuiven wanneer jouw hond zijn maaltijd opeet. De voerbakjes zijn gemaakt van roestvrijstaal, waardoor het hittebestendig en dus vaatwasbestendig is. Bovendien zal het water niet voorbij de placemat gaan, want de mat is voorzien van een opstaand randje.

Placemat voor voerbakken

De siliconen placemat is een musthave wanneer jij een hond hebt die wel kan morsen. Het silicone zorgt ervoor dat het waterafstotend is, zodat het water niet op jouw vloer terechtkomt. Ook deze mat is voorzien van een opstaande rand, waardoor het water niet van de mat af zal lopen. De placemat is hitte- en vaatwasbestendig.

Fuzly placemat voor voerbakken

De placemat van Fuzly is beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en roze. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die past in jouw interieur. Ook deze placemat is gemaakt van siliconen materiaal, waardoor het makkelijk te reinigen is. Je kunt de placemat ook in de vaatwasser doen.

Beeztees placemat voor voerbakken

Morsen met water en voer is verleden tijd met de placemat van Beeztees. Het is een grote placemat met afmetingen van 40 x 30 centimeter. Wanneer jouw hond alsnog zal knoeien, kun je de placemat makkelijk schoonmaken. Dit doe je simpelweg met een nat doekje.

Doxie placemat voor voerbakken

De placemat van Doxie is ideaal voor twee voerbakjes voor jouw hond. Het heeft een mooi design waar dan ook precies twee voer- of waterbakjes op kunnen staan. Ook deze placemat is gemaakt van siliconen waardoor het waterdicht zal zijn. De onderkant is voorzien van anti-slip.

Maison Extravagante placemat met voerbakken

Hoe schattig zijn deze voerbakken met een bijpassende placemat van Maison Extravagante? De voerbakken zijn beschikbaar in de kleuren grijs, roze en lichtgroen. Het heeft een wit strikje aan de voorkant, wat zorgt voor een uniek design. Bovendien zijn de voerbakjes gemaakt van duurzaam kunststof. Hierdoor kun je de bakjes eenvoudig schoonmaken. De placemat is gemaakt van siliconen en is aan de onderkant voorzien van een anti-sliplaag.

Yummie placemat voor voerbakken

Zeg maar vaarwel tegen water, voer en krassen op de grond met de placemat van Yummie. De placemat zal niet verschuiven wanneer jouw hond zal eten en drinken. Het is namelijk voorzien van anti-slip. Ook de voerbakjes blijven op hun plaats dankzij het siliconen materiaal.

Cats&Co placemat met voerbakken

Gaat jouw hond met grof geweld richting de voerbakken wanneer hij of zij merkt dat er een lekkernij in ligt? Dan is de placemat van Cats&Co misschien wel wat voor jouw viervoeter. Deze placemat is namelijk inclusief voerbakjes, waarvan er een anti-schrok is. Hier zit een spiraal in, waardoor jouw hond meer moeite moet doen om zijn voer op te eten. Dit is gezonder voor jouw hond. De placemat zelf is voorzien van siliconen en anti-slip.

Catit placemat met voerbakje

De placemat van Catit heeft de vorm van een pinda. Aan de ene helft van de pinda zit een vorm, waarin je het bijgeleverde waterbakje kunt plaatsen. Aan de andere kant kun je het andere voer- of waterbakje plaatsen. De placemat is gemaakt van siliconen, zodat de placemat op zijn plek blijft liggen.

Trixie placemat voor voerbakken

In tegenstelling tot alle andere placemats is de placemat van Trixie gemaakt van natuurrubber. Dit materiaal is makkelijk schoon te maken. Bovendien heeft deze placemat een opstaande rand, zodat het water niet van de mat af zal lopen wanneer jouw hond alsnog knoeit. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een placemat voor voerbakken?

Veel honden kunnen knoeien wanneer ze gaan eten of drinken. Wanneer dit op jouw vloer terecht komt, kan dit behoorlijk wat schade aanbrengen als je het niet gelijk opruimt. Een placemat is hiervoor een ideale oplossing.

Waar moet ik op letten als ik een placemat voor voerbakken aanschaf?

Wanneer je een placemat voor voerbakken koopt, is het belangrijk om te letten op een aantal zaken. Zo is het handig als de placemat voorzien is van een anti-sliplaag aan de onderkant, en het materiaal moet makkelijk schoon te maken zijn. Bovendien moeten de voerbakjes op de placemat kunnen staan.

Hoe maak ik een placemat voor voerbakken schoon?

De meeste placemats zijn vaatwasbestendig. Een andere manier is het om het af te wassen met heet water en een sopje.

Bekijk hieronder de volledige top-10 placemats voor voerbakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *