5x Beste Hondenjogger

Wil jij graag hardlopen en wil je tegelijkertijd jouw hond een frisse neus bezorgen? Dan is een hondenjogger de ideale uitvinding voor jou. Jouw hond kan lekker naar buiten kijken terwijl jij hem naar voren duwt. De vijf beste hondenjoggers zetten wij hieronder voor je op een rij.

Lijst met vijf beste hondenjoggers

vidaXL hondenjogger

De hondenjogger van vidaXL kun je naast een jogger ook gebruiken als een fietskar. Deze kar is stevig genoeg voor honden en is gemaakt van Oxford-stof. Dit zorgt ervoor dat de kar waterbestendig en duurzaam is. Daarnaast kan jouw viervoeter lekker naar buiten kijken, omdat de zijkanten zijn voorzien van gaas.

Topmast hondenjogger

Heb jij een grote viervoeter in huis rondlopen die graag naar buiten wil? Dan is de hondenjogger van Topmast perfect. Deze is namelijk speciaal gemaakt voor grotere honden. De kar kan een gewicht aan van vijftien tot dertig kilo. Daarnaast kun je de hond vastmaken aan de ring met de bijgeleverde lijn.

PawHut hondenjogger

De hondenjogger van PawHut is zowel praktisch als comfortabel. Zo heeft de hondenjogger een scherm dat jouw hond beschermt tegen zon en een scherm dat jouw hond beschermt tegen insecten. Ook ben je altijd goed zichtbaar door de twee reflectoren. Een rondje hardlopen in de avond kan dus altijd op een veilige manier.

Innopet hondenjogger

Je kunt de hondenjogger van Innopet niet alleen gebruiken om te joggen, maar je kunt het ook omtoveren tot fietskar. Zo kun jij op ieder gewenst moment jouw hond mee op avontuur nemen. Bovendien is de kar heel comfortabel door de luchtbanden. Het maximaal gewicht wat de kar aankan is dertien kilo.

Starline hondenjogger

De hondenjogger van Starline is speciaal voor de grotere honden. De jogger zelf weegt vijftien kilo en hij kan zelf een gewicht dragen van 26 kilo. Jouw hond kan zowel aan de voor- als achterkant in de hondenjogger stappen. Het scherm zal de UV-straling tegenhouden en bovendien kun je de kar makkelijk opvouwen wanneer je het op wil bergen.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenjogger?

Een hondenjogger is een kar waarin jij jouw hond kan vervoeren en jij tegelijk kunt joggen. Jij duwt de hond als het ware naar voren en jouw hond kan lekker genieten van de buitenlucht.

Wat is het verschil tussen een hondenjogger en een hondenfietskar?

De hondenfietskar moet je achter jouw fiets koppelen en een hondenjogger is een soort kinderwagen, maar dan voor jouw hond.

Wat is het voordeel van een hondenjogger?

Honden houden dan wel van rennen, maar honden zijn geen langeafstandslopers terwijl mensen dat wel zijn. Een perfecte oplossing is hiervoor de hondenjogger: jij kunt hardlopen, terwijl jouw hond kan genieten van de frisse lucht.

Bekijk hieronder de volledige top-5 hondenjoggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *