5x Beste beenbeschermers

Beenbeschermers beschermen de benen van je paard tijdens het trainen. Spring je veel? Maak je veel buitenritten? Train je veel met je paard? In al deze gevallen kunnen beenbeschermers een uitkomst bieden. Er zijn veel soorten beenschermers op de markt. Wil jij de beste beenbescherming voor je paard? Kijk dan in de lijst hieronder met de 5 beste beenbeschermers.

Lijst met 5 beste beenbeschermers

Harry’s Horse beenbeschermers Elite-R Titanium grijs

De beenbeschermers van Harry’s Horse Elite-R Titanium grijs zijn erg geliefd. Deze beenbeschermers beschermen jouw paard optimaal tijdens de training. Of je nu aan springen of dressuur doet, deze beenbeschermers mogen niet in je uitrusting ontbreken. Deze beenbeschermers zijn uitgevoerd in het grijs en gemaakt van kunststof. Ze zijn makkelijk te bevestigen door middel van een speciale sluiting. Deze beenbeschermers zijn in diverse maten verkrijgbaar. Indien je voor deze beenbescherming kiest krijg je een heel pakket. Je ontvangt beenbeschermers voor de voor-en-achterbenen. Op deze manier bescherm je jou paard goed tijdens een zware training.

HKM Softopreen beenbeschermers Mr. Feel Warm achterbeen zwart

HKM heeft de Softopreen beenbeschermers Mr. Feel Warm achterbeen zwart in haar assortiment. Het is beenbescherming voor de achterbenen van het paard. Op deze manier bescherm je jouw paard zijn achterbenen tijdens een training. Deze beenbeschermers zijn heel makkelijk te bevestigen door middel van klittenband. Het zijn fijne beenbeschermers en dan ook zeer geliefd bij menig paardenliefhebber. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Harry’s Horse Beenbeschermers Flextrainer SU20

Harry’s Horse heeft veel soorten beenbeschermers in haar assortiment. Zo ook de Harry’s Horse Beenbeschermers Flextrainer SU20. Deze beenbeschermers zijn in diverse maten verkrijgbaar. Dit is een van de meest populaire beenbescherming die je kunt vinden. Het mooie aan deze beenbeschermers is dat ze sterk zijn en voorzien van een elastische klittenbandsluiting. Aan de binnenkant van deze beenbeschermers vind je een voering. Deze voering zorgt voor een goede afvoer van de hitte. Deze beenbescherming beschikt over een optimale pasvorm en biedt jouw paard veel bewegingsvrijheid. Ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Het mooie aan deze beenbescherming is dat je deze kunt wassen in de wasmachine op 30 graden. Wil jij de beste beenbescherming voor je paard? Kijk dan zeker eens naar deze beenbescherming, want die is lief-voor-niets zo populair.

Horka beenbeschermers

Deze beenbeschermers van Horka bieden jouw paard optimale bescherming tijdens het trainen. Ze zijn uitgevoerd in het bruin en verkrijgbaar in diverse maten. Deze beenbeschermers bestaan uit een zet en deze set bevat: een pees- en kogelbeschermer. De buitenkant van de beenbeschermers is afgewerkt met PVC. Verder zijn ze makkelijk te sluiten dankzij de elastische knopsluitingen. Hierdoor zitten ze stevig en gaan ze niet makkelijk af tijdens het trainen. Bovendien is deze elastische knopsluiting ook nog eens op 3 punten verstelbaar. Het mooie aan deze beenbescherming is dat je hem makkelijk schoon kunt houden. Wil jij een hele set beenbeschermers? Wil jij de beste beenbescherming voor je paard? Kijk dan zeker eens naar deze beenbescherming van Horka. Het mooie is dat je met de hele set in een keer klaar bent.

Beenbeschermers Harry’s Horse Grand Prix

Harry’s Horse heeft diverse beenbescherming die ervoor zorgt dat jouw paard de optimale bescherming heeft tijdens de training. De beenbeschermers Grand Prix zijn van die beschermers die niet in je assortiment mogen ontbreken. Ze bieden je paard de bescherming aan zijn benen die het nodig heeft. Deze been bescherming is erg luxe in haar uitvoering en beschikt over een optimale pasvorm. Verder biedt deze beenbescherming over voldoende bewegingsvrijheid. Deze beenbeschermers zijn in diverse kleuren- en-maten verkrijgbaar. Ze worden geleverd per paar. De harde kunststof schaal aan de buitenkant biedt de juiste bescherming. De elastische snelsluitingen zorgen er bovendien voor dat ze makkelijk zijn in gebruik. Je krijgt ze snel om de benen heen en ze zitten optimaal. Kijk niet verder als je naar de juiste beenbescherming opzoek bent en kies voor deze.

Veelgestelde vragen:

Zijn er veel soorten beenschermers te koop?

Ja, er zijn vele soorten beenschermers op de markt. Elk merk heeft zo wel zijn specialiteit. Zo zijn er zeer eenvoudige beenbeschermers te verkrijgen, maar ook luxe uitvoeringen. Deze zijn dan vaak gevoerd of beschikken over een specifiek soort sluiting of materiaal.

Waarom is de beenbescherming vaak gevoerd?

Beenbescherming is vaak gevoerd voor extra steun en warmte afvoer.

Is beenbescherming belangrijk?

Hier zijn de meningen over verdeeld. Vaak hangt het ook geheel van jezelf af en wat je trainer of dierenarts adviseert. Soms hebben paarden het echt nodig. Vraag hier dus extra naar.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...