5x Beste vliegenmaskers zonder oren

Vliegenmaskers beschermen jouw paard tegen: muggen, dazen, vliegen en steekvliegen in het gezicht. Het kan voor een paard erg vervelend zijn als deze last heeft van vliegen in het gezicht. Daarom is een vliegenmasker echt een must. Je paard kan vaak niet bij de insecten die op het gezicht zitten, een vliegenmasker beschermd jouw paard zo tegen insecten. Vliegen, dazen en muggen in het gezicht van je paard kunnen erg vervelend zijn. Het kan irriteren en veel irritaties veroorzaken. Beschermd je paard met een van deze vliegenmaskers. Hieronder een lijst met vijf beste vliegenmaskers zonder oren.

Lijst met 5 vliegenmaskers zonder oren

QHP vliegenmasker zonder oren grijs

Het vliegen masker zonder oren grijs van QHP beschermt jouw paard tegen vliegen, muggen en dazen in het gezicht. Dit masker is verkrijgbaar in de maten: XS, S, M, L en XL. Het is gemaakt van nylon en afgezet met kunstbont. Dit zorgt ervoor dat het masker comfortabel zit en niet snel los gaat. Dankzij de klittenbandsluiting is het eenvoudig om te bevestigen. Dit masker is uitgevoerd in het zwart. Het is erg fijn in gebruik en zorgt ervoor dat je paard vrij blijft van insecten in het gezicht.

Harrys Horse vliegenmasker – Zwart – Zonder Oren

Harrys Horse Vliegenmasker – Zwart – Zonder Oren is ideaal als je jouw paard insecten vrij wilt houden in het gezicht. Het is uitgevoerd in het zwart en verkrijgbaar in diverse maten. Dit vliegenmasker is gemaakt van een stevig materiaal namelijk: polyester. Het is rond de bies voorzien van fleece. Het is gemakkelijk te bevestigen en beschikt over coupenaden bij de oren.

Waldhausen vliegenmasker zonder oren Zilvergrijs

Het Waldhausen Vliegenmasker Zonder Oren Zilvergrijs is een ideaal vliegenmasker en biedt jouw paard optimale bescherming tegen insectenbeten in het gezicht. Dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en opening voor de voorpluk beschikt dit vliegenmasker over een perfecte pasvorm. Bovendien is het eenvoudig om te bevestigen. Dankzij de UV-bescherming zal je paard geen last hebben van de zon, hierdoor verbrandt en verkleurt je paard niet in het gezicht.

Waldhausen vliegenmasker zonder oren met UV bescherming

Het vliegenmasker zonder oren met UV bescherming van Waldhausen zorgt voor een optimale bescherming van jouw paard. Het vliegenmasker is eenvoudig te bevestigen dankzij de klittenbandsluiting. De pasvorm is erg comfortabel dankzij de elastische inzetstukken. Dit vliegenmasker is zonder neus en biedt jouw paard daar dus geen bescherming. Het is gemaakt van polyester en biedt jouw paard echt comfort.

Vliegenmasker zonder oren Favouritas HV Polo

HV Polo biedt een Vliegenmasker zonder oren en is erg geschikt om jouw paard tegen: dazen, muggen en vliegen te beschermen. Dit vliegenmasker is een uitkomst als het gaat om de juiste bescherming. Het is gemaakt van polyester en verkrijgbaar in het zwart.

Veelgestelde vragen:

Waar dient een vliegenmasker voor?

Een vliegenmasker zorgt ervoor dat jouw paard of pony optimaal wordt beschermt tegen insectenbeten in het gezicht.

Zijn insectenbeten in het gezicht gevaarlijk voor mijn paard?

Er zijn paarden die geen last hebben van insecten in het gezicht. Toch, zijn er veel paarden die hier wel last van hebben. Muggen, dazen en vliegen vinden dit vaak een fijne plek want: het is warm in de oren, het paard kan er niet bij. Hierdoor kan je paard erg veel last hebben van de insectenbeten. Vooral als ze bij de ogen zitten. Je paard kan dan gaan schuren en dit kan vervelende plekken en ontstekingen veroorzaken. Zeker als deze plekken in de buurt van de ogen van je paard komen moet je opletten. Daarom is het erg belangrijk om je paard goed te beschermen, want deze insectenbeten kunnen wel degelijk gevaarlijk zijn.

Waarom zitten er niet altijd oren aan een vliegenmasker?

Niet elk paard heeft last van vliegen, muggen en dazen in de oren. Hoe meer deze vrij zijn hoe fijner voor het paard natuurlijk. Behalve als je paard op deze plaats wel last heeft van insecten, dan is een vliegenmasker met oren aan te raden. Vaak is het ook de keuze van de baas zelf, of deze een vliegenmasker met oren of zonder oren wilt. Daarom bieden diverse merken vliegenmaskers met- en- zonder oren aan.

Wat is een schuurplek?

Een schuurplek is een plek die wordt veroorzaakt door dat je paard veel schuurt. Deze kan schuren tegen: een hek, een boom of een muur. Of tegen de stal natuurlijk. Je paard kan ook langs zijn benen schuren. Vaak doet een paard dit als deze last heeft van een insectenbeet. Dit kan erg jeuken en daarom schuurt een paard. Dit veroorzaakt een plek waarbij de haren wat meer weg gaan en de huid wat meer wordt blootgelegd.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

3x beste longeerzwepen

Longeren houdt in: dat je paard om je heen loopt in cirkels, deze zit vast aan een lange lijn. Op deze manier kun je het paard gymnastiseren vanaf de grond....

5x beste springzwepen

Springen is een mooie tak van sport binnen de paardensport. Het is een tak die vraagt om discipline en veel training. Het is belangrijk dat zowel ruiter- als paard op...

5x beste Dressuur zwepen

Dressuur is een hele geliefde tak van de paardensport. Je kent Anky van Grunsven onze heldin natuurlijk wel. Zij heeft de Olympische spelen gehaald en is de Nederlandse heldin van...

5 beste zwepen

Een zweep is handig om te gebruiken tijdens het paardrijden. Het geeft jou net die extra hulp om je paard een opdracht te geven. Het is niet altijd nodig om...