5x Beste Vliegenmasker zonder Oor

Vliegenmaskers beschermen jouw paard tegen muggen, dazen, vliegen en steekvliegen in het gezicht. Het kan voor een paard erg vervelend zijn als deze last heeft van vliegen in het gezicht. Daarom is een vliegenmasker echt een must. Je paard kan vaak niet bij de insecten die op het gezicht zitten, een vliegenmasker beschermd jouw paard zo tegen insecten. Vliegen, dazen en muggen in het gezicht van je paard kunnen erg vervelend zijn. Het kan irriteren en veel irritaties veroorzaken. Beschermd je paard met een van deze vliegenmaskers. Hieronder een lijst met vijf beste vliegenmaskers zonder oren.

Lijst met 5 vliegenmaskers zonder oren

QHP vliegenmasker zonder oren

Het vliegenmasker zonder oren van QHP beschermt jouw paard tegen vliegen, muggen en dazen in het gezicht. Dit masker is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL. Het is gemaakt van nylon en afgezet met kunstbont. Dit zorgt ervoor dat het masker comfortabel zit en niet snel los gaat. Dankzij de klittenbandsluiting is het eenvoudig om te bevestigen. Dit masker is uitgevoerd in het zwart. Het is erg fijn in gebruik en zorgt ervoor dat je paard vrij blijft van insecten in het gezicht.

Harry’s Horse vliegenmasker zonder oren

Harry’s Horse Vliegenmasker zonder oren is ideaal als je jouw paard insecten vrij wilt houden in het gezicht. Het is uitgevoerd in het zwart en verkrijgbaar in diverse maten. Dit vliegenmasker is gemaakt van een stevig materiaal, namelijk van polyester. Het is rond de bies voorzien van fleece. Het is gemakkelijk te bevestigen en beschikt over coupenaden bij de oren.

Waldhausen vliegenmasker zonder oren

Het vliegenmasker van Waldhausen is een ideaal vliegenmasker en biedt jouw paard optimale bescherming tegen insectenbeten in het gezicht. Dankzij de elastische inzetstukken, klittenbandsluiting en opening voor de voorpluk beschikt dit vliegenmasker over een perfecte pasvorm. Bovendien is het eenvoudig om te bevestigen. Dankzij de UV-bescherming zal je paard geen last hebben van de zon, hierdoor verbrandt en verkleurt je paard niet in het gezicht.

Waldhausen vliegenmasker zonder oren

Het vliegenmasker zonder oren met UV bescherming van Waldhausen zorgt voor een optimale bescherming van jouw paard. Het vliegenmasker is eenvoudig te bevestigen dankzij de klittenbandsluiting. De pasvorm is erg comfortabel dankzij de elastische inzetstukken. Dit vliegenmasker is zonder neus en biedt jouw paard daar dus geen bescherming. Het is gemaakt van polyester en biedt jouw paard echt comfort.

Shires vliegenmasker zonder oren

Ook het merk Shires biedt een vliegenmasker aan zonder oren. Ook deze is erg geschikt om jouw paard tegen dazen, muggen en vliegen te beschermen. Dit vliegenmasker is een uitkomst als het gaat om de juiste bescherming. Bovendien is dit masker gevoerd met fleece en heeft het een elastische kin.

Veelgestelde vragen

Waar dient een vliegenmasker voor?

Een vliegenmasker zorgt ervoor dat jouw paard of pony optimaal wordt beschermt tegen insectenbeten in het gezicht.

Zijn insectenbeten in het gezicht gevaarlijk voor mijn paard?

Er zijn paarden die geen last hebben van insecten in het gezicht. Toch, zijn er veel paarden die hier wel last van hebben. Muggen, dazen en vliegen vinden dit vaak een fijne plek want: het is warm in de oren, het paard kan er niet bij. Hierdoor kan je paard erg veel last hebben van de insectenbeten. Vooral als ze bij de ogen zitten. Je paard kan dan gaan schuren en dit kan vervelende plekken en ontstekingen veroorzaken. Zeker als deze plekken in de buurt van de ogen van je paard komen moet je opletten. Daarom is het erg belangrijk om je paard goed te beschermen, want deze insectenbeten kunnen wel degelijk gevaarlijk zijn.

Waarom zitten er niet altijd oren aan een vliegenmasker?

Niet elk paard heeft last van vliegen, muggen en dazen in de oren. Hoe meer deze vrij zijn hoe fijner voor het paard natuurlijk. Behalve als je paard op deze plaats wel last heeft van insecten, dan is een vliegenmasker met oren aan te raden. Vaak is het ook de keuze van de baas zelf, of deze een vliegenmasker met oren of zonder oren wilt. Daarom bieden diverse merken vliegenmaskers met- en- zonder oren aan.

Bekijk hieronder de volledige top-5 vliegenmaskers zonder oren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *