beste benchkussen

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij zich terug kan trekken. Daarnaast biedt een benchkussen veel comfort en het ontlast de gewrichten van jouw hond. Als je niet goed weet welk benchkussen geschikt is voor jouw harige vriend, helpen wij jou een handje. Wij hebben namelijk de beste tien benchkussens op een rij gezet.

Lijst met 10 beste benchkussens

Lief! Lifestyle benchkussen

Dit schattige benchkussen van Lief! Lifestyle is geschikt voor de kleine hondjes. De bovenkant van het kussen is glad en de onderkant van het kussen is lekker zacht. Wanneer het benchkussen aan een wasbeurt toe is, kun je deze eenvoudig wassen op dertig graden. Bovendien is het benchkussen in twee kleuren en in vijf verschillende maten verkrijgbaar.

NapZZZ benchkussen

Wanneer je op zoek bent naar een stevig benchkussen, is het kussen van NapZZZ geschikt. Dit kussen is namelijk gemaakt van Oxford-stof, wat ook vaak wordt gebruikt voor tenten en rugzakken. Het fijne aan deze stof is dat het water- en vuilafstotend is. Met een nat doekje kun je dit kussen eenvoudig schoonmaken en daarnaast kun je de hoes van het schuimrubberen matras afritsen.

Wooff benchkussen

Met het benchkussen van Wooff heeft jouw hond geen kans meer om het kussen vies te maken. Dit kussen is namelijk gemaakt van 600D: een slijtvaste polyester-stof die waterproof is. Je kunt het kussen makkelijk schoonmaken met een nat doekje. Het benchkussen is verkrijgbaar in verschillende maten.

51Degrees North benchkussen

Ook het benchkussen van 51Degrees North is gemaakt van een stevige polyester-stof met daarover een pvc-coating. Het is een sterk kussen dat waterproof is én bovendien is het een comfortabel kussen. Zelfs tijdens de zomerdagen is het fijn voor jouw hond om op dit kussen te vertoeven. Dit kussen is verkrijgbaar in vijf verschillende maten.

Adori benchkussen

Is jouw hond een koukleum? Met het benchkussen van Adori is de bench gelukkig een warm en behaaglijk plekje. Het kussen is namelijk gemaakt van een zachte stof en daarnaast heeft het kussen opstaande randen. Op dit kussen kan jouw hond lekker wegdromen over al zijn hondenavonturen. Het benchkussen is verkrijgbaar in zes maten.

Dogs Lifestyle benchkussen

Dit benchkussen van Dogs Lifestyle heeft een luxe en stoere uitstraling. Het kussen is gemaakt van kunstleer maar voelt fluweelzacht aan. Daarnaast is het kussen voorzien van stevig koudschuim. Zo ligt jouw hond stevig én comfortabel. Het kussen is verkrijgbaar in vier maten en vier kleuren.

Duvo benchkussen

Het benchkussen van Duvo is gemaakt van hoge kwaliteit. Dit kussen is stevig, waterproof en de stof gaat lang mee. De onderkant van het kussen is voorzien van een anti-sliplaag, zodat het kussen niet wegglijdt als jouw hond neerploft op dit comfortabele kussen. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Doggy Bagg benchkussen

Een comfortabele ligplek wordt gecreëerd met het benchkussen van Doggy Bagg. Dit kussen is gemaakt van duurzaam en waterbestendig nylon. De sterke stof en de stevige zomen houden het kussen mooi in alle weersomstandigheden. Bovendien kun je de stof eenvoudig reinigen met een natte doek. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende maten.

Jack and Vanilla benchkussen

Het benchkussen van Jack and Vanilla ziet er supercomfy uit. Het kussen is namelijk gemaakt van pluche. Dit betekent dat jouw hond een zacht en warm plekje tot zijn beschikking heeft. Wanneer het kussen vies is geworden, kun je ‘m eenvoudig wassen in de wasmachine. Het kussen is verkrijgbaar in zes verschillende maten: er zal dus altijd een geschikte maat voor jouw viervoeter tussen zitten.

Beeztees benchkussen

Zzz… Jouw hond zal heerlijk kunnen slapen op dit benchkussen van Beeztees. Dit kussen is gemaakt van pluche. Bovendien is dit kussen exact afgestemd op de maten van een bench. Dit betekent dus ook dat het kussen verkrijgbaar is in verschillende maten. Daarnaast kun je het kussen eenvoudig wassen in de wasmachine. Handig!

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een benchkussen?

Dankzij een benchkussen ligt jouw hondje fijn en warm in de bench. Daarnaast is een benchkussen afgesteld op de standaardmaten van een bench. 

Hoe moet je een benchkussen uitwassen?

Hoe je een benchkussen moet uitwassen, ligt aan het materiaal waarvan het kussen is gemaakt. Soms is een kussen gemaakt van een waterafstotende stof, die je niet kunt wassen in de wasmachine. Deze kun je simpelweg schoonmaken met een natte doek. Benchkussens gemaakt van een zachte stof kunnen meestal wel in de wasmachine op dertig graden; check altijd van tevoren het wasvoorschrift.

Waar moet ik op letten als ik een benchkussen aanschaf?

Allereerst moet het benchkussen passen in de bench. Daarnaast kun je kijken naar het materiaal waarvan het kussen is gemaakt en natuurlijk hoe comfortabel dit zal zijn voor jouw viervoeter.

Bekijk hieronder de volledige top-10 benchkussens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *