beste hondenbandana

5x Beste Hondenbandana

Jouw hond ziet er niet alleen superschattig uit met een bandana, een bandana heeft ook een functie. Er bestaan namelijk verschillende bandana’s op de markt die een verkoelende functie hebben. Hierdoor wordt jouw trouwe viervoeter beschermd tegen oververhitting. Wil jij ook een bandana aanschaffen voor jouw hond? Hieronder zetten wij de vijf beste hondenbandana’s voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenbandana’s

Aqua Coolceeper

Met de bandana van Aqua Coolceeper blijft jouw hond koel tijdens de zomerse dagen. Je hoeft enkel de bandana in koud water te dompelen en de kristallen in de bandana gaan aan het werk. Deze kristallen nemen de temperatuur van het water op en houden dit urenlang vast. 

Coolpets hondenbandana

De hondenbandana van Coolpets zorgt ervoor dat jouw viervoeter minder last heeft van de hitte. Je doet namelijk de bandana om bij jouw hond en de lichaamstemperatuur wordt geleidelijk verlaagd. Bovendien kun je de bandana ook gebruiken als koeldoek, waar jouw hond op kan liggen. Je maakt de bandana simpelweg nat en knijpt deze uit.

Doglemi hondenbandana

Jouw hond zal de hele dag koel blijven dankzij de hondenbandana van Doglemi. Deze bandana beschermt namelijk de bloedsomloop bij hoge temperaturen. Je hoeft alleen de bandana onder te dompelen in water voor vijf tot tien minuten. Wring deze vervolgens zachtjes uit en de bandana is klaar om gebruikt te worden. Zorg er echter wel voor dat de bandana niet ijskoud is; dit is slecht voor de spieren.

Beeztees hondenbandana

Dankzij de hondenbandana van Beeztees heeft jouw hond de verkoeling die hij nodig heeft. Je legt de bandana twintig minuten in een bak met water. Vervolgens wring je deze lichtelijk uit en je kunt de bandana omdoen bij jouw harige vriend. Deze bandana blijft wel twee (!) dagen koel.

’t Steegske hondenbandana

Tijdens warme dagen blijft jouw hond koel dankzij de hondenbandana van ’t Steegske. Net als de andere bandana’s dompel je deze onder in koel water. Wring hem vervolgens licht uit en doe de bandana om bij jouw hond. Wat zal jouw hond blij zijn met deze uitvinding!

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenbandana?

Een hondenbandana is een soort zakdoek die je om de hals kunt doen bij jouw hond. Het is eigenlijk een accessoire dat jouw hond extra doet opvallen. Bovendien heb je ook hondenbandana’s met een koelfunctie, zodat jouw hond het koel heeft tijdens warme dagen.

Is een hondenbandana veilig?

Een hondenbandana is veilig als jij in de buurt bent. Doe de bandana dus af wanneer jij weg bent en laat vooral puppy’s geen bandana dragen. Een bandana is het veiligst als hij niet te strak en niet te los zit. Er moeten ongeveer twee vingers passen tussen de bandana en de huid van jouw hond.

Waar moet ik op letten als ik een hondenbandana koop?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de maat van de bandana. Je wilt immers dat deze niet te strak en niet te los zit om de hals van jouw hond. Daarnaast kun je kijken of de bandana een koelfunctie heeft. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 hondenbandana’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *