5x Beste Graanvrij Hondenvoer

Steeds meer honden hebben last van een graanallergie. Helaas wordt graan nog steeds in veel hondenbrokken verwerkt. Het is bij honden met een allergie belangrijk om over te stappen op graanvrij hondenvoer. Wij hebben de vijf beste merken voor graanvrij hondenvoer voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke brokken je de hond het beste kan geven.

Lijst met 5 beste graanvrij hondenvoer

Renske graanvrij hondenvoer

Renske van den Berg is van oorsprong zelf een hondenfokker. Tijdens haar periode van hondenfokken kwam ze tot de ontdekking dat voer een grote invloed heeft op de ontwikkeling van de hond. Ze besloot daarom eigen voeding te ontwikkelen voor de honden. Vanwege het succes van haar voeding bij haar eigen dieren besloot ze het op de markt te brengen. Inmiddels wordt Renske graanvrij hondenvoer al een aantal jaren op rij in de winkels verkocht. Het is één van de bekendste merken voor graanvrij hondenvoer.

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is één van de nieuwe merken voor graanvrij vers vlees voor de hond. Vers vlees wordt door dit merk in een hapklare brok of natvoer verwerkt. Hierbij zet het bedrijf zich echt in voor de hond. De winst die ze op de brokken maken dragen ze niet af aan zichzelf, maar aan goede doelen. De brokken worden daarbij ook nog eens gemaakt van de hoogste kwaliteit vlees. Hierdoor krijgt je hond 100% biologisch voer voorgeschoteld. Dit in combinatie met fruit en groente en bovenal zonder granen.

Smølke graanvrij hondenvoer

Smølke is een premium hondenmerk voor graanvrije voeding voor de hond. De voeding is uitstekend geschikt voor honden met een graan en glutenallergie. De voeding wordt enkel gemaakt uit hoogwaardige grondstoffen. De voedingsstoffen worden uitstekend door je hond opgenomen. De voeding is zelfs geschikt voor actieve honden waarbij veel eiwitten noodzakelijk zijn. De speciale vorm van de brok zorgt er ook voor dat tandsteenvorming tegengegaan wordt. Daarnaast zijn er extra mineralen aan toegevoegd voor een glanzende huid en vacht.

Darf Vol Bites

Darf Vol Bites heeft het beste met jouw dier voor. Ongeacht de conditie van je hond is Darf Vol Bites uitstekend geschikt voor elke levensfase. De voeding bevat verse grondstoffen, kokosolie en krill. Daarbij wordt er geen granen aan toegevoegd. Ideaal dus voor honden met een graanallergie. Bovendien bestaan de brokken van Darf Vol Bites uit maar liefst zestig procent vlees. Dit is afkomstig van hun slagerij.

Sam’s Field

Sam’s Field is nu sinds een paar jaar in Nederland verkrijgbaar en is een graanvrije brok voor je hond. Het bedrijf erachter staat bekend om verschillende merken hondenbrokken. De passie bij het bedrijf ligt bij het ontwikkelen van premium hondenvoer. Uiteraard graanvrij geproduceerd zodat honden met een allergie er geen last meer van hebben. Goede voeding kan gezondheidsproblemen en jeuk voorkomen. Om dit te voorkomen heeft Sam’s Field prachtige brokken voor honden ontwikkelt. Voor elke levensfase is er een hondenbrok beschikbaar. Zowel voor puppy’s als seniors die een beetje ondersteuning nodig hebben. Je kan ook nog eens kiezen uit verschillende smaken die passen bij de kieskeurige honden. Kortom Sam’s Field is de oplossing voor je hond als je over wilt gaan op graanvrije hondenvoeding.

Veelgestelde vragen

Zijn granen ongezond voor mijn hond?

Granen zijn niet per se ongezond voor jouw hond. De vezels in de granen houden het maag-darmstelsel in balans. Bovendien heeft jouw hond, naast granen, voeding nodig die rijk is aan eiwitten uit vlees of vis. 

Waarom moet ik kiezen voor graanvrij hondenvoer?

Graanvrij hondenvoer kan erg gezond zijn voor jouw hond. Dit voer bestaat meestal voor een groot deel uit eiwitten afkomstig van vlees en vis, wat gezond is. Ook als jouw hond last heeft van een graanallergie, is graanvrij hondenvoer zeker aan te raden.

Waar moet ik op letten als ik graanvrij hondenvoer koop?

Als je graanvrij hondenvoer wil kopen, is het belangrijk dat je let op de leeftijd van jouw hond. Dit speelt namelijk een grote rol in jouw keuze. 

Bekijk hieronder de top-5 graanvrij hondenvoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *