5x Beste graanvrij hondenvoer

Steeds meer honden hebben last van een graanallergie. Helaas wordt graan nog steeds in veel hondenbrokken verwerkt. Het is bij honden met een allergie belangrijk om over te stappen op graanvrij hondenvoer. Wij hebben de vijf beste merken voor graanvrij hondenvoer voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke brokken je de hond het beste kan geven.

Lijst met 5 Beste graanvrij hondenvoer

Renske graanvrij hondenvoer

Renske van den Berg is van oorsprong zelf een hondenfokker. Tijdens haar periode van hondenfokken kwam ze tot de ontdekking dat voer een grote invloed heeft op de ontwikkeling van de hond. Ze besloot daarom eigen voeding te ontwikkelen voor de honden. Vanwege het succes van haar voeding bij haar eigen dieren besloot ze het op de markt te brengen. Inmiddels wordt Renske graanvrij hondenvoer al een aantal jaren op rij in de winkels verkocht. Het is één van de bekendste merken voor graanvrij hondenvoer.

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is één van de nieuwe merken voor graanvrij vers vlees voor de hond. Vers vlees wordt door dit merk in een hapklare brok of natvoer verwerkt. Hierbij zet het bedrijf zich echt in voor de hond. De winst die ze op de brokken maken dragen ze niet af aan zichzelf, maar aan goede doelen. De brokken worden daarbij ook nog eens gemaakt van de hoogste kwaliteit vlees. Hierdoor krijgt je hond 100% biologisch voer voorgeschoteld. Dit in combinatie met fruit en groente en bovenal zonder granen.

Smølke graanvrij hondenvoer

Smølke is een premium hondenmerk voor graanvrije voeding voor de hond. De voeding is uitstekend geschikt voor honden met een graan en glutenallergie. De voeding wordt enkel gemaakt uit hoogwaardige grondstoffen. De voedingsstoffen worden uitstekend door je hond opgenomen. De voeding is zelfs geschikt voor actieve honden waarbij veel eiwitten noodzakelijk zijn. De speciale vorm van de brok zorgt er ook voor dat tandsteenvorming tegengegaan wordt. Daarnaast zijn er extra mineralen aan toegevoegd voor een glanzende huid en vacht.

Farm Food

Farm Food is al een paar jaar op rij de producent voor hoogwaardige hondenvoeding. Ongeacht de conditie van je hond is Farm Food uitstekend geschikt voor elke levensfase. De voeding bevat geen toegevoegde kleur, geur en smaakstoffen. Daarbij wordt er geen granen aan toegevoegd. Ideaal dus voor honden met een graanallergie. Er zijn ook speciale zakken voer voor honden met een speciale behoefte. Bijvoorbeeld voor honden met een hoge energiebehoefte. Ze kunnen de brokken eten zonder snel last van honger te krijgen. Farm Food is al sinds 1982 de leverancier voor graanvrije voeding voor je hond.

Sam’s Field

Sam’s Field is nu sinds een paar jaar in Nederland verkrijgbaar en is een graanvrije brok voor je hond. Het bedrijf erachter staat bekend om verschillende merken hondenbrokken. De passie bij het bedrijf ligt bij het ontwikkelen van premium hondenvoer. Uiteraard graanvrij geproduceerd zodat honden met een allergie er geen last meer van hebben. Goede voeding kan gezondheidsproblemen en jeuk voorkomen. Om dit te voorkomen heeft Sam’s Field prachtige brokken voor honden ontwikkelt. Voor elke levensfase is er een hondenbrok beschikbaar. Zowel voor puppy’s als seniors die een beetje ondersteuning nodig hebben. Je kan ook nog eens kiezen uit verschillende smaken die passen bij de kieskeurige honden. Kortom Sam’s Field is de oplossing voor je hond als je over wilt gaan op graanvrije hondenvoeding.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...