5x Beste Design Kattenbak

Een kattenbak in huis is misschien wel één van de nadelen van een kat in huis hebben. Maar dit betekent nog niet dat je een afzichtelijke kattenbak hoeft aan te schaffen. Je kan ook overwegen om een design kattenbak aan te schaffen. Een design kattenbak hoef je niet meer in je woning te verstoppen. Je kan deze gerust een prominent plekje in huis geven. Vergeet alleen niet om de kattenbak op tijd te reinigen. Je kan zo voorkomen dat er vieze luchtjes bij je kattenbak zitten. Met onze top 5 kan je direct jouw design kattenbak uitzoeken.

Lijst 5 beste design kattenbakken

SinDesign poopoopeedo

Dit is eigenlijk geen kattenbak meer te noemen, maar de SinDesign poopoopeedo is een waar kunstwerk. De makers zelf noemen het de kattenbak voor hippe katten. Het design is sober, maar aan de andere kant strak en uniek te noemen. Het lijkt een soort mega ei dat platgeslagen is op de grond. Kortom een design kattenbak dat zomaar een kunstwerk genoemd kan worden. De kattenbak bestaat uit twee delen die je uit elkaar kan halen. Dit is natuurlijk weer handig als je de kattenbak wilt reinigen. Vanwege de hoge design waarde wordt de kattenbakken met speciale tabletten geleverd. De tabletten maskeren de geur van de kattenbak. Zo kan je de kattenbak een mooi plekje in huis geven zonder dat de bak echt gaat stinken. Uiteraard blijft het wel slim om uitwerpselen direct te verwijderen.

Curver kattenbak

De Curver kattenbak is gemaakt van oersterk Rattan materiaal en bestaat uit hoogwaardig gevlochten kunststof. De kattenbak ziet er hierdoor modern uit en past mooi in huis. De kattenbak is voorzien van een speciaal plateau waarop je kat moet lopen als hij de kattenbak in en uitstapt. Dit voorkomt dat het grit door de hele woonkamer ligt als de kat naar het toilet geweest is. In de bovenkant zit een handig opbergvakje voor het kattenbakschepje.

Catandwood kattenbak

Wil je liever geen kattenbak in het zicht hebben? Dan biedt de kattenbak van Catandwood de oplossing. De kattenbak zit namelijk verstopt in een soort kubus. De kubus heeft een deurtje waarachter een deurtje de kattenbak zit. Bovendien is deze kattenbak ook geschikt voor grotere katten. Als klap op de vuurpijl is deze kattenbak gemaakt van hoogwaardig berkenmultiplex.

Trixie kattenhuis kattenbak

De Trixie kattenhuis kattenbak zou zomaar een meubel in je woning kunnen zijn. In dit houten huisje is plek om een open kattenbak te plaatsen. Als je toevallig al een kattenbak hebt kan je deze er gewoon inzetten. Na gebruik van de kattenbak kan je het deurtje eenvoudig openen en de kattenbak reinigen. In het houten huisje zit ook voldoende luchtcirculatie. Hierdoor blijven de vieze geurtjes niet in het kattenhuisje hangen. Het kattenhuisje is voorzien van een vrolijk kattenluikje, waardoor je kat met veel plezier eens binnen gaat kijken. Het kattenhuisje geeft ook nog eens extra privacy als je kat z’n behoefte doet.

Imac Zuma kattenbak

De Imac Zuma kattenbak is een design kattenbak die ook voor het baasje van alle gemakken voorzien is. De kattenbak wordt bijvoorbeeld geleverd met een uitschuifbare lade, waardoor je hygiënisch de behoefte van je kat kan verwijderen. De kattenbak komt ook met een speciaal ventilatierooster en geurenfilter. Je voorkomt zo dat de kattenbak enorm gaat stinken als deze niet direct wordt schoongemaakt. Daarnaast is de kattenbak ook nog voorzien van een handvat en schepje. Met het schepje kan je eenvoudig de behoefte van je kat uit de kattenbak scheppen.

Veelgestelde vragen

Is een design kattenbak ook handig in gebruik?

De meeste design kattenbak zijn van alle gemakken voorzien. Sommige kattenbakken worden zelfs met een speciaal geurenfilter geleverd. Je kan de kattenbak dus gewoon als eyecatcher in huis plaatsen.

Is een design kattenbak altijd gesloten?

De meeste design kattenbakken zijn gesloten. Je kat krijgt zo extra privacy terwijl hij z’n behoefte op de kattenbak doet. Daarbij helpt een gesloten kattenbak ook om nare luchtjes tegen te gaan.

Bekijk hieronder de volledige top-5 design kattenbakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *