6x Beste Dysonstofzuigers voor Hondenharen

Natuurlijk ben je gek op je hond, maar het nadeel is toch wel de hondenharen. Het is belangrijk om te investeren in een goede stofzuiger. Zo kan je zonder problemen de haren opzuigen en genieten van een schoon huis. Eén van de beste stofzuigermerken op dit moment is Dyson. Maar welke Dysonstofzuiger is geschikt voor hondenharen? Wij hebben de zes beste Dysonstofzuigers voor hondenharen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke je als beste kan aanschaffen.

De 6 beste Dysonstofzuigers voor hondenharen

Dyson V11 Absolute stofzuiger

De beste Dyson op dit moment is de V11 Absolute stofzuiger. De snoerloze stofzuiger heeft de hoogste zuigkracht van alle Dysonstofzuigers die ooit zijn uitgebracht. Dit is natuurlijk perfect voor hondenharen. Met slechts 3 KG is het een lichtgewicht die je kan gebruiken om in alle hoeken van de kamers te komen. Met drie standen kan je de zuigkracht instellen. De V11 werkt op een accu. In totaal kan je 60 minuten stofzuigen met een volle accu. Via het display weet je precies wanneer je de stofzuiger weer moet opladen. Binnen 4,5 uur is je accu weer vol. Dit is voor een steelstofzuiger ongelofelijk snel. De stofzuiger is voorzien van een HEPA stoffilter en houdt 99,97% van alle stofdeeltjes tegen. Ideaal voor een stofallergie. Speciaal voor hondenharen wordt er een gemotoriseerde minizuigmond bijgeleverd. Je kan hiermee meubels afzuigen en de hondenharen verwijderen. Er is ook een vuil borstel voor hardnekkige hondenharen.

Dyson V11 Animal+

Dyson heeft ook een V11 ontwikkelt speciaal voor dierenharen. Perfect natuurlijk als je op zoek bent naar een stofzuiger voor hondenharen. De Dyson V11 Animal+ verwijdert met ongekende zuigkracht de ongewenste hondenharen. Zowel op harde als zachte vloeren kan je dierenharen wegzuigen. Met speciale opzetstukken kan je de stofzuiger ook veranderen in een kruimelzuiger. Hiermee kan je de moeilijke plekken bereiken waar ook hondenharen tussen zitten. Dankzij de HEPA filter kan je tot 99,97% van de stofdeeltjes weghalen. Dit is perfect bij een stofallergie.

Dyson V7 Motorhead +

Ben je op zoek naar een stofzuiger voor hondenharen met een lager prijskaartje? Dan kan de Dyson V7 Motorhead + een oplossing zijn. De stofzuiger heeft een stofreservoir van 0,54 liter. Op een volle accu kan je ongeveer een half uur lang stofzuigen. Wanneer je de stofzuiger weer wil opladen duurt dit drie en een half uur. Er zijn ook speciale opzetstukken voor de lastige plekken om te bereiken. Uiteraard wordt de stofzuiger met een HEPA filter geleverd. De stofzuiger weegt slechts 4,3 kilo en is dus eenvoudig in de omgang.

Dyson V8 Absolute

De Dyson V8 Absolute werd in 2017 uitgebracht en is speciaal gemaakt als krachtige stofzuiger voor in huis. De stofzuiger heeft een speciaal opzetstuk voor het verwijderen van dierenharen. Doordat de stofzuiger snoerloos is heb je een eindeloze bewegingsvrijheid. Je kan maximaal 40 minuten stofzuigen met een volle accu. Daarna dient de stofzuiger weer 5 uur opgeladen te worden. Ben je in het bezit van een grote woning? Dan kan de V10 of V11 een aanrader zijn. Voor een kleine woning met honden is de V8 een prima alternatief. Je kan hem ook eenvoudig omtoveren tot een kruimelzuiger en bijvoorbeeld het bankstel afnemen.

Dyson V15 Detect Absolute

Ben je op zoek naar een Dysonstofzuiger met een krachtige werking? Dan kom je uit op de Dyson V15 Detect Absolute. Met deze stofzuiger kun je probleemloos al het vuil van jouw vloer verwijderen. De stofzuiger zal de zuigkracht automatisch aanpassen wanneer hij denkt dat het nodig is. Je kunt dus ook hondenharen eenvoudig wehlane. Op een volle accu kan de een uur lang gebruikt worden op constante zuigkracht. Is de batterij leeg? Dan laad je de accu binnen 4,5 uur weer op.

Dyson V12 Detect Slim

De Dyson V12 Detect Slim is een handige steelstofzuiger van klein formaat. Dankzij zijn kleine formaat en lichte gewicht van 2,4 kilo kun je gemakkelijk jouw huis schoonmaken. Ook het stofzuigen van de auto en kleine oppervlakten is met deze Dyson zo gepiept. Ook heeft deze stofzuiger een groene laser: de laser maakt vuil zichtbaar die je in eerste instantie niet zag. Bovendien vind je op het LCD-scherm wat het batterijpercentage is en wanneer het filter schoongemaakt moet worden.

Veelgestelde vragen

Hoe lang kun je een draadloze Dysonstofzuiger gebruiken?

Dit hangt af van het model dat je koopt. Overigens gaan de meeste draadloze stofzuigers van Dyson zo’n 40 tot 60 minuten mee. Zo heb jij genoeg tijd om jouw interieur te ontdoen van de vele hondenharen.

Hoe maak ik het reservoir leeg van de Dysonstofzuiger?

Je maakt het reservoir van de stofzuiger leeg met slechts één aanraking. Zo kun je binnen een seconde de hondenharen legen in de prullenbak, zodat je daarna weer aan de slag kunt met stofzuigen. Op deze manier hoef je niet in de weer met stofzuigerzakken.

Zijn de Dysonstofzuigers geruisloos?

Een groot voordeel van Dyson stofzuigers is dat ze bijna geen geluid maken. De meeste stofzuigers hebben een geluidsniveau tussen de 70 tot 80 decibel. Hierdoor wordt jouw hond minder gauw bang voor de stofzuiger en ben je als hondenbaasje ook weer blij.

Bekijk hieronder de volledige top-6 Dysonstofzuigers voor hondenharen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *