5 Beste Dyson stofzuigers voor hondenharen

Natuurlijk ben je gek op je hond, maar het nadeel is toch wel de hondenharen. Het is belangrijk om te investeren in een goede stofzuiger. Zo kan je zonder problemen de haren opzuigen en genieten van een schoon huis. Eén van de beste stofzuigermerken op dit moment is Dyson. Maar welke Dyson stofzuiger is geschikt voor hondenharen? Wij hebben de 5 Beste Dyson stofzuigers voor hondenharen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke je als beste kan aanschaffen.

De Beste Dyson stofzuigers voor hondenharen

Dyson V11 Absolute stofzuiger

De beste Dyson op dit moment is de V11 Absolute stofzuiger. De snoerloze stofzuiger heeft de hoogste zuigkracht van alle Dyson stofzuigers die ooit zijn uitgebracht. Dit is natuurlijk perfect voor hondenharen. Met slechts 3 KG is het een lichtgewicht die je kan gebruiken om in alle hoeken van de kamers te komen. Met drie standen kan je de zuigkracht instellen. De V11 werkt op een accu. In totaal kan je 60 minuten stofzuigen met een volle accu. Via het display weet je precies wanneer je de stofzuiger weer moet opladen. Binnen 4,5 uur is je accu weer vol. Dit is voor een steelstofzuiger ongelofelijk snel. De stofzuiger is voorzien van een HEPA stoffilter en houdt 99,97% van alle stofdeeltjes tegen. Ideaal voor een stofallergie. Speciaal voor hondenharen wordt er een gemotoriseerde minizuigmond bijgeleverd. Je kan hiermee meubels afzuigen en de hondenharen verwijderen. Er is ook een vuil borstel voor hardnekkige hondenharen.

Dyson V11 Animal+

Dyson heeft ook een V11 ontwikkelt speciaal voor dierenharen. Perfect natuurlijk als je op zoek bent naar een stofzuiger voor hondenharen. De Dyson V11 Animal+ verwijderd met ongekende zuigkracht de ongewenste hondenharen. Zowel op harde als zachte vloeren kan je dierenharen wegzuigen. Met speciale opzetstukken kan je de stofzuiger ook veranderen in een kruimelzuiger. Hiermee kan je de moeilijke plekken bereiken waar ook hondenharen tussen zitten. Dankzij de HEPA filter kan je tot 99,97% van de stofdeeltjes weghalen. Dit is perfect bij een stofallergie.

Dyson V10 Animal

Ben je op zoek naar een stofzuiger voor hondenharen met een lager prijskaartje? Dan kan de Dyson V10 Animal een oplossing zijn. De stofzuiger heeft een extra groot stofreservoir van 0,76 liter. De stofzuiger is speciaal ontwikkelt voor het verwijderen van dierenharen. Op een volle accu kan je 60 minuten stofzuigen. Daarna kan je de stofzuiger in 3,5 uur weer opladen. Er zijn ook speciale opzetstukken voor de lastige plekken om te bereiken. Uiteraard wordt de stofzuiger met een HEPA filter geleverd. Je kan tot 99,95% van de stofdeeltjes verwijderen. Handig als je een stofallergie hebt. De stofzuiger weegt slechts 2,68 kg en is echt een lichtgewicht om te gebruiken.

Dyson V8 Absolute

De Dyson V8 Absolute werd in 2017 uitgebracht en is speciaal gemaakt als krachtige stofzuiger voor in huis. De stofzuiger heeft een speciaal opzetstuk voor het verwijderen van dierenharen. Doordat de stofzuiger snoerloos is heb je een eindeloze bewegingsvrijheid. Je kan maximaal 40 minuten stofzuigen met een volle accu. Daarna dient de stofzuiger weer 5 uur opgeladen te worden. Ben je in het bezit van een grote woning? Dan kan de V10 of V11 een aanrader zijn. Voor een kleine woning met honden is de V8 een prima alternatief. Je kan hem ook eenvoudig omtoveren tot een kruimelzuiger en bijvoorbeeld het bankstel afnemen.

Dyson V10 Fluffy

Ben je op zoek naar een Dyson stofzuiger voor een kwetsbare vloer? Dan kom je uit op de Dyson V10 Fluffy. De stofzuiger heet Fluffy omdat hij speciaal ontwikkeld is voor de kwetsbare vloeren zoals parket. Ondanks dat de vloer zacht behandeld wordt zit er een speciale borstel bij voor hondenharen. Je kan zo met gemak de hondenharen weghalen. Op een volle accu kan de V10 60 minuten gebruikt worden. Is de batterij leeg? Dan laad je de accu binnen 3,5 uur weer op. De stofzuiger is ook voorzien van een HEPA filter die 99,97% van de stofdeeltjes tegenhoudt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...