5x Beste Nagelknipper voor Honden

De nagels van je hond slijten lang niet altijd vanzelf. Sommige honden houden hun nagels zelf bij, maar bij de meeste honden moet je ze knippen. Door de nagels kort te houden kan je hond comfortabel blijven lopen. Maar welke nagelknipper kan je als beste aanschaffen voor je hond? De vijf beste nagelknippers voor honden hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met vijf beste nagelknippers voor honden

Mister Mill Nagelknipper voor je hond

De Mister Mill Nagelknipper is een professionele knipper voor je hond. Je kan hiermee ervoor zorgen dat de nagels van je hond er gezond en verzorgd uitziet. Zonder problemen kan je hiermee de harde kalknagels van je hond knippen. In één vloeiende beweging kan je de nagel afknippen. Er zit zelfs een speciale bescherming op die voorkomt dat je de nagels te kort knipt. Je hoeft zo niet langer meer naar de dierenarts om de nagels van je hond bij te werken.

HMerch nagelknipper voor je hond

Ben je op zoek naar een voordelige nagelknipper om gewoon af en toe een nagel bij te werken? Dan raden we je de HMerch nagelknipper voor je hond aan. Dit goedkope nagelknippertje is geen professionele nagelknipper. Maar als je één keer in het jaar een keer een nagel bijwerkt is het een prima aanschaf. Je hebt zo altijd een nagelknipper voor je hond bij de hand mocht het nodig zijn. Je kan hiermee een beschadigde nagel afknippen of bijwerken. De nagelknipper is overigens alleen geschikt voor kleine honden.

Woodoro honden nagelknipper

Geef je hond een professionele wellness behandeling met de Woodoro honden nagelknipper. Dit is de meest complete nagelknipper om te gebruiken voor je hond. Te lange nagels worden eenvoudig afgeknipt. Zit er een haaltje aan de nagels? Dan kan je deze zelfs even bijvijlen. Je kan zo de nagels verzorgen zoals een echte trimsalon zou doen. Dankzij een speciale veiligheidsstop voorkom je overknippen van de nagel. Zo kan je 100% veilig de nagels van je hond knippen. Het merk wordt aanbevolen door professionele trimsalons. Met weinig inspanning kan je de nagels van je hond bijwerken.

WV professionele hondennagelknipper

Ben je op zoek naar een professionele hondennagelknipper? De WV is de ideale oplossing en heeft een speciale veiligheidsstop. Hiermee kan je gemakkelijk en pijnloos de dikke hondennagels knippen. Elke knip gebeurt zuiver en met precisie. Zo kan je zelf de nagels van je hond eenvoudig bijwerken. De knipper is prettig in gebruik en bespaart je een bezoek aan de dierenarts uit. De nagelknipper is ook voorzien van een beveiliging om doorknippen te voorkomen.  

RoiPets nagelknipper en elektrische vijl

Behandel je hond net als in een trimsalon en knip professioneel z’n nagels met RoiPets. De nagelknipper wordt geleverd met een elektrische vijl. De elektrische vijl is oplaadbaar en maakt vrijwel geen geluid bij de vijl van de hondennagels. Dit is ideaal als je hond bang is om gevijld te worden. Je kan met de vijl de nagels van je hond perfect bijwerken. Het eindresultaat is net zo goed als in een professionele trimsalon. Voor gebruik knip je eerst een stuk van de nagel af. Vervolgens vijl je de nagels in de perfecte hoek. Zo ga je nooit te ver met het afknippen van de hondennagels.

Veelgestelde vragen

Hoe lang mogen hondennagels zijn?

Wanneer de hond in rechte stand staat, mogen de nagels net of net niet de grond aanraken. Wanneer dit het geval is, kun je de knipbeurt nog even overslaan. Als de tenen omhoog staan en dus de nagels de grond aanraken, is het nodig om de nagels te knippen.

Welke soorten nagelknippers voor honden zijn er?

Over het algemeen zijn er twee soorten nagelknippers: een knipper in de vorm van een schaar en in de vorm van een tang. Het schaartje is voornamelijk bedoeld voor kleine honden of kleine rassen. Je mag de schaar niet gebruiken bij grote honden. Gebruik bij grote honden de knipper in de vorm van de tang.

Hoe knip je zelf de nagels van een hond?

Laat jouw hond zitten, staan of liggen; wat jouw hond prettig vindt. Je kunt hem ondertussen geruststellen en pak met een hand een poot vast. Pak vervolgens de teen waar de nagel van geknipt moet worden. Wanneer jouw hond hierop niet reageert, is dat het juiste moment om de nagel te knippen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 nagelknippers voor honden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *