5x Beste GPS Tracker Kat

Wil je graag weten waar jouw kat zich bevind in de wijk als hij alleen buiten rondsluipt? Dan kan je gebruik maken van een speciale GPS tracker kat. Met deze tracker weet je altijd realtime waar je kat rondloopt. Dit is ook ideaal als je kat bijvoorbeeld vermist is. Je weet precies waar je moet zoeken of waar je kat zich bevindt. Op het internet kom je verschillende GPS trackers voor katten tegen. Maar wat is nu de beste GPS tracker voor je kat? Wij hebben de vijf beste GPS trackers voor je kat op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke tracker je moet hebben!

Lijst met 5 beste GPS tracker voor de kat

Apple Tag GPS tracker

Een premium GPS tracker voor je hond is de Apple Tag. Je kan hiermee de exacte positie van je hond of ander huisdier bepalen, maar ook z’n dagelijkse activiteiten traceren. Je moet de GPS tracker zelf aan de halsband van je hond hangen, dus een leuke of praktische hanger kan je er makkelijk bij bestellen. De tracker weegt slechts 36 gram en is 100% waterdicht. Er zijn geen maandelijkse kosten nodig, de batterij gaat tot 1 jaar mee en is eenvoudig zelf te vervangen. Echter werkt de Apple Tag alleen met Apple telefoons. Heb je meerdere honden dan kan je een set van 4 kopen. Geen abonnementskosten!

De halsband is van 20cm tot 40cm af te stellen ook geschikt voor katten die een hals hebben van 20cm +.

Weencats GPS Tracker

Ben je op zoek naar een GPS tracker die je direct aan de halsband van je kat kan bevestigen? Dan is de Weenect CATS GPS tracker de ideale oplossing. Deze GPS tracker is 100% waterdicht en is voorzien van een ingebouwde Simkaart. Na activatie is de GPS tracker ook nog eens verzekerd tegen verlies of diefstal. Je hoeft zo niet meer bang te zijn dat je kat hem kwijtraakt. In ruil voor het gebruik van de GPS tracker betaal je alleen wel een abonnement. Hiermee kan je tegen een vast bedrag per maand onbeperkt je kat tracken. Het voordeel van een abonnement is dat je geen gedoe meer hebt met het opladen van de simkaart van je kat. Via een speciale app op je smartphone kan je continu je kat tracken. Maar je kan ook zien waar je kat geweest is en vaak komt. Je kan de tracker ook laden in je internet browser. Handig als je geen smartphone bezit en je toch je kat wilt tracken. Track je de kat af en toe? Dan gaat de batterij gemiddeld 4 dagen mee. Bij intensieve tracking gaat de batterij 3 dagen mee.

Sama GPS Tracker

Wil je continu de exacte positie van je kat weten als hij alleen buiten loopt? Kies dan voor de Sama tracker Deze tracker heeft GPS, Bluetooth en wifi-functies. De GPS tracker kan met een klittenbandsluiting direct aan het riempje vastgemaakt worden. De oplaadbare batterij gaat gemiddeld 30 dagen mee en de tracker is 100% waterdicht. Klopt er iets niet qua het welzijn van je kat? Dan kan de Sama GPS Tracker je waarschuwen. Daarnaast kan je real-time de locatie van je kat op de kaart zien. Je weet zo precies wanneer je kat binnen of buiten is. Of een ommetje door de wijk aan het maken is. Verlaat de kat een bepaalde zone? Dan wordt je direct gewaarschuwd. Handig als je bang bent dat je kat te ver wegloopt.

Sinotrack Mini GPS Tracker

Deze mini GPS tracker van Sinotrack kan je gebruiken voor het traceren van honden, katten, bagage en zelfs je kinderen. De tracker is waterdicht en kan overal ter wereld iemand volgen. Je hoeft hierbij geen honderden euro’s aan abonnementen uit te geven en je krijgt direct een SMS melding bij een verdachte gebeurtenis. Dit apparaatje kan direct aan het riempje van je kat vastgemaakt worden. Dankzij een speciaal volgsysteem weet je precies waar je kat rondhangt. Het GPS systeem is voorzien van een Sim-kaart die je kan koppelen aan een app op je smartphone. De enige kosten die je hebt is het opwaarderen van data op de prepaid simkaart van deze GPS tracker.

Reptrek Voyage sleutelhanger

Ben je op zoek naar een kleine GPS tracker voor je kat? Dan hebben wij de oplossing met de Reptrek Voyage sleutelhanger. Deze GPS tracker is net zo groot als een sleutelhanger, waterdicht en kan je eenvoudig aan je bagage of riem van je huisdier vastmaken. Je raakt zo dankzij een geavanceerd GPS systeem op basis van Bluetooth nooit meer je huisdier kwijt. Maar je kan ook met één druk op de knop je autosleutels of bagage terugvinden. Je kan zelf een alarm laten afgaan om bijvoorbeeld je autosleutels weer terug te vinden. Het enige nadeel is dat deze sleutelhanger tot maximaal 30 meter kan traceren. Loopt jouw kat verder van huis? Dan kan je beter een andere GPS tracker aanschaffen.

Invoxia GPS tracker met halsband

Ben je op zoek naar een halsbandje voor je kat waar direct een GPS tracker aanvast zit? Dan kom je uit bij de Invoxia. Dit is één van de nieuwste generaties met GPS trackers speciaal ontwikkelt voor je kat. Het grote pluspunt is dat deze halsband een batterijduur heeft van 1 maand. Je hebt er ook geen simkaart voor nodig en met een gebruiksvriendelijke App kan je kat traceren. De halsband is waterdicht en je kan direct in de app de route volgen die je kat aflegt en realtime traceren. In één oogopslag zie je direct wat je kat op een dag buiten doet. Bij de halsband zit een 3-jarig abonnement gratis inbegrepen. Daarna kost de service slechts € 9,99 per jaar.

Veelgestelde vragen

Waarom wil je een kat traceren?

Helaas raken er elke week meerdere katten in Nederland vermist. We gaan vaak van het ergste uit, maar soms hangt een kat gewoon bij iemand thuis. Dankzij de GPS tracker weet je precies waar je kat is en kan je hem weer terug vinden.

Kost een GPS tracker nog extra geld?

Helaas kost een GPS tracker niet alleen de aanschafkosten. Bij de meeste trackers moet je een abonnement afsluiten voor de data. De kosten vallen gelukkig mee.

Wat gebeurt er als je kat de GPS tracker verliest?

Met een beetje geluk kan je hem via de tracker zelf weer terugvinden op de kaart. Er zijn ook GPS trackers waarbij je de tracker kan verzekeren. Je krijgt dan gratis een nieuwe tracker bij vermissing.

Is een GPS tracker gevaarlijk voor je kat?

Nee het is niet schadelijk voor je kat om een GPS tracker te dragen. Sterker nog de tracker kan bijdragen aan z’n eigen veiligheid. Als er iets mis is met je kat sturen sommige GPS trackers een noodsignaal naar het baasje. Je kan zo direct hulp bieden aan je kat.

Bekijk hier de volledige top 5 beste gps trackers voor katten

1 thought on “5x Beste GPS Tracker Kat

  1. App,e airtack is geen goede oplossing, na 30 mtr afstand van de kat was ik de locatie al kwijt en bleef hij de laatste locatie allern maar weergeven terwijl de kat al verder weg was gelopen. Miskoopje dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *