5x Beste krabstammen voor je kat

Een kat heeft van de nature de behoefte om ergens tegenaan te krabben. Krabben werkt voor een kat ontspannend en helpt ze bij het rekken en strekken. Het is ook een manier om hun territorium af te bakenen of de nagels schoon te maken. Als je niet in de behoefte van het krabben voorziet begint een kat aan de meubels. Krabstammen zijn daardoor echt noodzakelijk om te voorkomen dat katten aan je meubels beginnen. Wij hebben de 5 Beste krabstammen voor je kat op een rijtje gezet. Je weet zo precies wat de beste krabstam voor je kat is.

Lijst met 5 Beste krabstammen voor je kat

Houten Cactus van Lotte

Ben je op zoek naar een krabstam voor je kat die er ook nog eens super leuk uit ziet? Dan kan je kiezen voor de houten Cactus van Designed by Lotte. Deze leuke krabstam is perfect voor je kat om z’n nagels in te zetten. De cactus is voorzien van touwen waar je kat heerlijk aan kan zitten krabben. Daarbij is de houten cactus echt een verrijking van de woning waar je in woont. Het is zo echt een onderdeel van je interieur. Daarbij helpt het ook nog eens bij de krabbehoefte van je kat. Kortom perfect als je kat nog een nieuwe krabstam nodig heeft. De krabstam is ook nog eens in het wit verkrijgbaar. Handig als de houtkleur minder goed bij je interieur past.

Beeztees Serpa zwarte krabstam

Is alles in je interieur helemaal zwart? Dan is er maar één manier om je interieur voor je kat echt af te maken. De Beeztees Serpa zwarte krabstam is het ideale krabmiddel voor je kat. De Serpa is heerlijk voor je kat om z’n nagels in te zetten. Om het extra interessant te maken is er een balletje met een touwtje aan de top bevestigd. Hier kan je kat heerlijk z’n nagels tegenaan slaan. Dit zorgt voor extra vermaak voor je kat. De krabstam is bekleed met Sisal en gaat daardoor lekker lang mee. Zelfs als je kat regelmatig z’n nagels er tegenaan slaat kan je kat er veel plezier aan blijven beleven.

Adori mega krabstam Luna

Ben je op zoek naar een mega krabstam waar je kat z’n nagels in kan zetten? De Adori mega krabstam is eigenlijk één groot speelparadijs voor je kat. Je kat kan hier heerlijk in klauteren, krabben en zelfs in z’n eigen hangmatje slapen. Zo is de krabstam niet alleen een plek om z’n nagels op uit te leven, maar ook een fijne slaap of rustplek. De kat vindt het geweldig om hier lekker in te slapen. Met de Adori mega krabstam heb je de perfecte plek voor je kat om te slapen.

Sinora krabstam Designed by Lotte

De Sinora krabstam is speciaal ontworpen om een stijlvolle krabpaal in huis te halen. Designed by Lotte komt regelmatig met leuke ontwerpen waaronder de Sinora. De krabpaal ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook voorzien van jute touw. Naast het touw zijn er drie speelballetjes aangebracht. Je kat kan hier heerlijk z’n krabbehoefte op kwijt. Dit voorkomt dat je kat aan je meubels of tapijt gaat beginnen. Daarnaast ziet de krabstam er ook nog eens leuk uit. Zo misstaat de krabpaal niet in je interieur.

Krabstam van hout

In de natuur slijpen katten natuurlijk hun nagels aan een boomstam. Haal een puur stukje natuur in huis met een krabstam gemaakt van hout. Elke stam is uniek en gemaakt voor katten om hun nagels in te zetten. In de krabstam zijn ook nog twee plateaus aangebracht. Hier kan je kat op uitrusten of lekker hoog gaan liggen. De krabstam is zeker weten een leuke toevoeging binnen je interieur. Met deze eyecatcher weet je ook nog eens je kat uitstekend te vermaken.  

Veelgestelde vragen

Waarom heeft je kat een krabstam nodig?

Een kat heeft van de nature de behoefte om te krabben. Normaal doen ze dit in een boomstam. Als dit niet aanwezig is en er is geen krabstam, dan beginnen ze aan je tapijt of meubels. Voorkom dit met je eigen krabstam in huis. Zo kan je kat zich uitleven op z’n eigen krabpaal.

Waar moet je krabstam aan voldoen?

Het is vooral belangrijk dat je kat de mogelijkheid krijgt om z’n nagels erin te zetten. De meeste krabstammen zijn van verschillende materialen gemaakt. Het is in het begin even uitvogelen welke materialen het langste volhouden voor je kat.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...