5x Beste Voercontainer voor je Hond

Een voercontainter is ideaal om de brokken van je hond langer vers in te houden. Het is voordeliger om voor je hond een zak van bijvoorbeeld 25 kg te nemen in plaats van 5 kg. Het nadeel is dat de brokken sneller oud worden vooral bij een kleine hond. In een voercontainer zorg je ervoor dat de brokken langer vers blijven. Hierdoor blijft je hond met plezier z’n brokken eten. De vijf beste voercontainers hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 beste voercontainers

Curver Voercontainer

De beste voercontainer om de brokken langer vers in te houden is van Curver. De voercontainer is gemaakt van metaal en ziet er daardoor ook nog eens stijlvol uit. De rubberen afsluitrand zorgt ervoor dat de container luchtdicht sluit. Hierdoor blijven de brokken langer vers in tegenstelling tot de meeste voercontainers. De klein aan de voorkant is ideaal om de voercontainer iets te kantelen en rechtstreeks in de voerbak te doen. De container heeft een inhoud van 54 liter voor de brokken van je hond. Een zak van 20 kg past ongeveer in de voercontainer. Er zijn ook nog kleine containers. Zo past er in de 35 liter container een zak van 12 kg.

Curver Plastic voedselcontainer

De Curver plastic voedselcontainer is een vrolijk alternatief voor de metalen variant. De container is voorzien van foto’s van honden. In de container blijft het voer van je hond extra lang vers. Aan de bovenkant is een extra opening die je kan openen om voer over te gieten in een voerbak. Je kan de brokken eenvoudig schenken. De container zit op wieltjes en rij je daardoor eenvoudig uit een kast. De container is verkrijgbaar in verschillende maten. De 35 liter variant past 12 kg brokken in en de 54 liter 20 kg brokken.

Story Voorraadbox

De Story Voorraadbox is een vrolijke voercontainer waar je een zak voer voor je huisdier in kan bewaren. De plastic voercontainer is voorzien van wieltjes. Je kan zo eenvoudig de zak voer uit de kast rijden en naar de voerbak van je hond. Op de voerbox staat de tekst a house with a pet is called a home. Een toepasselijke tekst voor elke dierenliefhebber. De box kan luchtdicht gesloten worden en houdt de brokjes van je hond heerlijk vers. De box is 38 liter en er past een zak van 12 tot 15 kg brokjes in.

TA opslagbox

De opslagbox van TA is groot genoeg voor jouw lobbes. Er past namelijk wel 47 liter aan brokken in. Er is ook een variant van 40 liter hier past een zak van 12 kg brokken in. Het is een zwarte container met een groen deksel, die je er stevig op vast kunt klikken. Met een handig schepje kun jij binnen no time jouw hond voorzien van een nieuwe en verse maaltijd.

Trixie voerton

De Trixie voerton is speciaal voor het bewaren van de brokjes van je hond. De voerton is gemaakt van kunststof en houdt de brokken lekker knapperig. Daarnaast beschermd de voerton het voer tegen vocht. De voerton gaat door het gewicht van de brokjes dus niet doorbuigen. Er past ongeveer 25 liter aan brokjes in. Bovendien heeft de ton een voorziening om meerdere tonnen aan elkaar vast te maken. Handig wanneer je meerdere honden in huis hebt.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenvoercontainer?

Een hondenvoercontainer is een container waar je de hondenbrokken in kunt bewaren. Je kunt het vergelijken met een voorraademmer.

Wat is het voordeel van een hondenvoercontainer?

Allereerst kun je de aangebroken zak met hondenbrokken langer bewaren met een hondenvoercontainer, omdat er geen lucht bij de brokken kan komen. Bovendien zorg je ervoor dat er geen ongedierte bij de zak met brokken kunnen komen. 

Waar moet ik op letten als ik een hondenvoercontainer wil aanschaffen?

Allereerst is de grootte van de container belangrijk: een grote hond die meer eet, heeft ook een grotere container nodig. Ook bestaan er hondenvoercontainers met verschillende functies: je kunt bijvoorbeeld kiezen uit stapelbare containers of duo-containers.

Bekijk hieronder de volledige top-5 voercontainers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *