5 Beste honden hondenschoenen

Hondenschoenen zijn niet alleen een leuke accessoire om je hond aan te trekken. Ze kunnen je hond ook beschermen tegen bepaalde omstandigheden. Bijvoorbeeld bij sneeuw of te heet asfalt. Je voorkomt zo dat je hondje z’n pootjes bevriezen of verbrand. Vooral bepaalde hondenrassen zijn hier gevoelig voor. De 5 Beste hondenschoenen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste hondenschoenen

Trixie Walker Active

Trixie heeft speciale hondenschoenen ontwikkelt voor actieve honden. Honden die bijvoorbeeld met hun baasje lange sneeuwwandelingen door de bergen maken. Of wandelingen door een outdoor natuurgebied. De Active Walker beschermd de poot tijdens een wandeling. De Trixie Walker Active kan ook gebruikt worden als je hond een wondje bij z’n poot heeft. Het verband wordt tijdens een wandeling beschermd en je kan zo een infectie voorkomen. De hondenschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Waterbestendige hondenschoenen van SBVR

De ideale bescherming voor je hond tijdens het uitlaten is de SBVR hondenschoen. Tijdens een regenachtige dag blijft de schoen waterdicht. De poot wordt beschermd tegen scherpe voorwerpen, vuil en kou. Het schoentje kan ook gebruikt worden als je hond een wondje heeft. Het verband wordt zo niet vies en je loopt een minder groot risico op een infectie. Op de schoenen is ook nog eens een reflecterende strip zodat je hondje extra opvalt tijdens een wandeling. Aan de onderzijde zitten gripzolen, waardoor je hond niet uitglijdt in de sneeuw. De schoenen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Beeztees beschermingsschoen

Ben je op zoek naar hondenschoenen die er ook nog hip uitzien? Dan kom je uit bij de Beeztees beschermingsschoen. De schoenen zijn in hip zilver uitgevoerd. Ze beschermen je hond tegen warme of koude ondergronden, maar ook tegen strooizout. Daarbij genezen wondjes sneller als je de hond schoenen laat dragen. Het kan ook een manier zijn om te voorkomen dat je hond in z’n poten bijt bij een wondje. De schoenen zijn eenvoudig met veters aan en uit te trekken. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten.  

Kerbl pootbeschermer

De Kerbl pootbeschermer is speciaal ontwikkelt om de poten van je hond te beschermen. De hondenschoenen moeten voorkomen dat je hondje letsel oploopt door een wandeling. Zo is de schoen voorzien van een harde zool met robuuste antislipzool. De poot wordt met de hondenschoenen beschermd tegen letsel van warm asfalt, strooizout en sneeuw. Met klittenband kan je de schoenen eenvoudig op maat maken. De bovenzijde is gemaakt van ademend materiaal. Zo kan je hond z’n warmte nog steeds kwijt tijdens een lange wandeling.

Boony waterschoen voor honden

Ben je op zoek naar waterschoenen voor honden? De Boony hondenschoenen zijn de ideale oplossing. De hondenschoen is speciaal gemaakt voor honden die vaak het water ingaan. Aan de onderzijde is een harde zool met anti-slip profiel. Het voordeel van een waterschoen is dat je hond veilig in het water kan spelen. Vooral bij echte waterhonden is dit een aanrader om te doen. Je hond kan zich namelijk bezeren aan rotsen of rotzooi dat in het water ligt. De waterschoen kan je hond hiertegen beschermen. Heeft je hond op dit moment een wondje? Dan is het ook niet handig als je hondje op straat gaat lopen. Je kan je vriendje beschermen door schoenen aan te trekken. De schoenen blijven goed en stevig rond de poot zitten tijdens een wandeling.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...