5x Beste hondencamera

Als je zelf van huis bent is het lastig om te zien wat je hond doet. Het kan ook dat je hond het zelf als lastig ervaart om alleen thuis te blijven. De ideale oplossing is een hondencamera in huis plaatsen. De hondencamera kan gebruikt worden om je hond in de gaten te houden. Maar ook om je hand toe te spreken als hij het lastig heeft. Kortom de ideale oplossing als je hond regelmatig alleen thuis zit. Overweeg je een hondencamera aan te schaffen? Wij hebben de 5 beste camera’s voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste hondencamera’s

Hondencamera met beloningssysteem

De ideale gadget voor hondeneigenaren is de Furbo hondencamera. Dit is een camera met tractatie systeem voor je hond. De hondencamera streamt in 1080p Full HD beelden van je hond. Daarbij heeft hij een groothoek lens van 160 graden waardoor je een groot deel van de camera kan zien. Het is ook mogelijk om live de beelden tot wel 4 keer in te zoomen. Merk je dat je hond het lastig heeft? Dan is het mogelijk om je hond te bellen. Terwijl je de beelden van je hond ziet kan je hem toespreken en zien hoe je hond reageert. Je kan ook een foto maken of een video en deze delen op Social Media. De hond zelf kan je overigens ook bellen met een speciale push melding. Deze reageert op beweging dichtbij de camera. Je hond kan zo altijd contact zoeken als het nodig is. In de camera zit ook een snoepjesautomaat. Zo kan je de hond belonen als hij lief is tijdens het alleen thuis blijven.

Eyenimal hondencamera

Dit is een soort webcam speciaal ontwikkelt voor het in de gaten houden van je hond. Je kan hiermee je hond continu volgen via je smartphone, computer of tablet. De hondencamera verbind je met het wifi netwerk en zolang je zelf internet hebt kan je hond in de gaten houden. Als het donker wordt veranderen de beelden in nachtzicht met infrarood. Tot wel 10 meter van de camera kan je de beelden duidelijk in Full HD zien. Er is ook een twee richting audiosysteem aanwezig. Zo is het mogelijk om met je hond te communiceren als je weg bent. De camera heeft een horizontale rotatie mogelijkheid van 270 graden. Er is een verticale rotatie optie tot 90 graden. Bij beweging kan je een push bericht op je telefoon krijgen. Het is ook mogelijk om de beelden tot 10 gebruikers online te delen. Handig als het andere baasje de hond ook wil zien.

Cleverdog hondencamera

De Cleverdog hondencamera kan ingezet worden als beveiligingscamera, maar ook als hondencamera. Je krijgt hiermee Full HD beelden en een kijkhoek van 90 graden. De beelden van je hond worden ook nog eens automatisch opgeslagen in de Cloud. Dankzij een ingebouwde microfoon is het mogelijk om tegen je hond te praten. De camera is ook voorzien van nachtzicht waardoor je zelfs in de avond je hond kan zien bewegen. Dankzij bewegingsdetectie weet je het meteen als je hond in beweging is. De camera is aan de muur te hangen en wordt ondersteund met een App van Android en iOs.

BS Hondencamera

Deze Full HD hondencamera is één van de populairste camera’s om je hond mee in de gaten te houden. Je sluit de camera aan op het internet en via een speciale app kan je hond in de gaten houden. De camera heeft als groot pluspunt dat je tot wel 355 graden horizontaal kan draaien. Verticaal is dit tot 110 graden mogelijk. Er is ook een zoomfunctie en bewegingsdetectie. Dankzij de ingebouwde microfoon is het mogelijk om tegen je hond te praten. Er is een zogenaamde Two-Way audio beschikbaar. Hierdoor is het ook voor je hond mogelijk om terug te praten. De beelden worden na afloop opgeslagen op de Cloud. Dankzij Nightvision kan je in een brede hoek meekijken zelfs als het nacht is.

Highstone hondencamera

De Highstone hondencamera houdt je hond continu in de gaten. Dankzij de bewegingsmelder weet je precies als je hond in beweging is. Het is ook mogelijk om tegen je hond te praten via de two way microfoon. Zo kan je hond zelfs terug horen. De camera is eenvoudig op het wifi netwerk aan te sluiten en kan tot 355 graden draaien. Het is zelfs mogelijk dat meerdere gebruikers de camera bedienen. Bijvoorbeeld als er twee baasjes van huis zijn.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een hondencamera?

Allereerst kun jij jouw hond in de gaten houden als jij niet thuis bent. Daarnaast kun jij met de meeste hondencamera’s communiceren met jouw hond.

Helpt een hondencamera tegen verlatingsangst?

Met sommige hondencamera’s kun je praten met jouw viervoeter. Een hondencamera kan dus wel degelijk helpen tegen verlatingsangst. Wanneer je kunt communiceren met jouw hond terwijl jij weg bent, krijgt jouw hond alsnog het idee dat hij niet alleen thuis is.

Werkt een hondencamera ook in de nacht?

Wanneer de hondencamera een nachtfunctie of een infrarood functie heeft, kun jij jouw hond ook ’s nachts in de gaten houden. Zo hoef je niet constant de lampen aan te laten.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...