5 Beste hondenautostoelen

Als je vaak met je hond op reis gaat kan een investering in een hondenautostoel een slimme oplossing zijn. Je hond kan zo veilig in de auto zitten. Een extra pluspunt is dat de bekleding van je auto niet beschadigd door de hondenautostoel. Daarnaast voorkom je gevaarlijke situaties waarbij je hond door de auto vliegt bij een ongeluk. De vijf beste hondenautostoelen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst 5 Beste hondenautostoelen

Biepo multifunctionele hondenautostoel

Ben je op zoek naar een multifunctionele stoel om je hond veilig int e vervoeren? De Biepo hondenautostoel is de oplossing. Je hebt zo geen last meer van haren in de auto. Daarbij past de autostoel op iedere stoel. De stoel kan uitgevouwen worden als een soort bakje. Hierdoor voelt je hond zich beter beschermd in de auto. Is je hond groter? Dan kan je hem uitvouwen tot een grote stoel en gebruikt worden als beschermhoes voor de auto. De stoel is vuil en waterbestendig en kan zo na een vieze wandeling door het bos je auto beschermen.

Snoozer luxe autostoel voor honden

Wil je hondje graag comfortabel mee op reis? De meest comfortabele autostoel van dit moment is met recht de Snoozer. Dit is een soort hoge mand waar je hondje heerlijk in kan slapen tijdens de rit. De mand heeft een luxe sherpa binnen voering voor extra comfort. Er zit ook een speciale verbindingsriem waarmee je de mand vastzet met de autoriem. Er is ook een riem waarmee je hond vastzet. Zo kan je veilig rijden met deze comfortabele autostoel.

Snoozer voor twee honden

Wil je twee honden of een grote hond veilig in de auto vervoeren? De luxe Snoozer is ook gemaakt voor het vervoer van twee honden. Net als de enkele variant heeft de mand een inleg gemaakt van bond. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je er één kan uitzoeken die bij je auto past. Onderin de Snoozer zit een lade waar je spullen van de hond in kan opbergen. Denk bijvoorbeeld aan een hondenriem of drinkbak. De Snoozer is voorzien van een verbindingsriem. Hiermee kan je de hond vastzetten in de auto. Er is ook een verbindingsstuk waarmee je de autoriem kan vastmaken aan de Snoozer. De grootste variant heeft een binnenmaat van 64 x 36 cm en biedt ruimte voor 2 kleine honden tot 15 kg.

Revin Autostoeltje

De Revin is een speciaal autostoeltje waarin je hond veilig vervoerd kan worden tijdens een lange rit. Het mandje voorkomt dat je hondje door de auto vliegt als je hard moet remmen. Daarbij beschermt het ook nog eens de bekleding van je auto. Voor je hond voelt de rit ook veilig doordat je vriendje plaats kan nemen in het bakje. De hondenmat is water en vlekbestendig. Zo kan je er gebruik van maken na een wandeling door het bos. Daarnaast biedt de mand bescherming aan je hond tijdens een ongeluk.

Doglemi hondenstoel

Met de Doglemi hondenstoel kan je hond veilig plaatsnemen op de passagiersstoel. Je krijgt zo geen krassen of hondenharen meer op de bekleding. Je hondje blijft met de riem netjes in het bakje zitten die vuil en hondenharen opvangt. De stof van de hondenstoel is vuilbestendig. De autostoel zelf is 45 x 45 cm en biedt voldoende ruimte voor de meeste honden. Je kan de stoel eenvoudig vastklikken aan de hoofdsteun van de passagiersstoel.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenautostoel?

Een hondenautostoel is een stoel waarin jouw hond veilig mee in de auto kan. Jouw hond kan comfortabel zitten in de autostoel en je maakt jouw hond vast met een veiligheidsgordel.

Waarom moet ik een hondenautostoel aanschaffen?

Allereerst kun je jouw hond meenemen in de auto dankzij een hondenautostoel. Het gaat immers om de veiligheid van jouw hond. Ook kan jouw hond comfortabel zitten in de auto. Niet geheel onbelangrijk is dat jouw auto niet onder de hondenharen komt te zitten.

Hoe groot moet de hondenautostoel zijn?

Meet van tevoren jouw hond op. Het is namelijk belangrijk dat de hondenautostoel niet té klein is, maar ook niet té groot. Als de autostoel te groot is, kan jouw hond makkelijk uit de autostoel ontsnappen. Als de autostoel te klein is, zit jouw hond niet comfortabel.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...