beste hondenlamp

5x Beste Hondenlamp

Wanneer je vaak ’s avonds of ’s ochtends vroeg met jouw trouwe viervoeter een wandeling maakt, wil je natuurlijk goed gezien worden door de weggebruikers. Een goede oplossing hiervoor is een hondenlampje. Dit lampje kun je bevestigen aan de halsband van jouw hond. Zo kunnen jullie met een gerust hart de straat op als het donker is. Hieronder zetten wij de vijf beste hondenlampjes voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenlampen

Orbiloc hondenlamp

Met de hondenlamp van Orbiloc blijft jouw hond zichtbaar tot een afstand van vijf kilometer. Bovendien zijn de lichtjes waterproof tot honderd meter diep én de batterij gaat 250 uur mee. Daarnaast kun je dit hondenlampje over de halsband heenschuiven. Wat wil je nog meer? Dit lampje is een en al veiligheid! Het lampje is 35 millimeter groot.

Cadellight hondenlamp

Het lampje van Cadellight gaat zo’n zeventig uur mee. Na die tijd moet je een batterijtje vervangen. Je kunt dit lampje eenvoudig bevestigen door middel van een sluiting. Het lampje gaat aan als je drukt op het knopje. Dat betekent dat jullie binnen een seconde klaar zijn om op avontuur te gaan! Dit lampje is 53 millimeter groot.

Rogz for Dogs hondenlamp

Het hondenlampje van Rogz for Dogs biedt meerdere voordelen. Zo is het lampje veilig, waterbestendig en veelzijdig – je kunt het lampje namelijk overal aan bevestigen dankzij het haakje. Daarnaast kun je instellen of het lampje moet knipperen of constant licht moet geven. Dit lampje is 31 millimeter groot.

Trixie hondenlamp

Het leuke hondenlampje van Trixie heeft de vorm van een hondenbotje. Dit lampje kun je bevestigen aan de halsband, riem of een tuigje door middel van een haak. In het donker kun je zo veilig de straat op én jij verliest zo jouw hond niet uit het oog. Handig! Dit lampje is twaalf centimeter groot.

Adventure Lights hondenlamp

Dankzij de hondenlamp van Adventure Lights wordt jouw hond goed gezien. Je kunt dit lampje namelijk op een afstand van vijf kilometer. Daarnaast kan dit lampje worden ingesteld in vijf verschillende waarschuwingskleuren en bovendien kun je dit lampje laten knipperen of je kunt kiezen voor constant licht. Ook is dit lampje waterbestendig tot 300 meter en gaat het lampje voor zo’n 250 uur mee. Dit lampje is twee centimeter groot.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenlamp?

Een hondenlamp is een lampje dat je aan de halsband, riem of tuig kunt vastmaken. Hierdoor wordt jouw hond gezien in het donker.

Wat is het voordeel van een hondenlamp?

Dankzij een hondenlamp valt jouw hond op in het donker of in de schemering. Zo kunnen weggebruikers én jijzelf jouw hond in de gaten houden.

Waar moet ik op letten als ik een hondenlamp aanschaf?

Allereerst is de batterijduur van het hondenlampje belangrijk. Zo weet je wanneer je de batterij moet vervangen. Bovendien kun je kijken of het lampje waterproof en schokbestendig is. Ook kun je kijken tot hoever het lampje zichtbaar is.

Bekijk hieronder de volledige top-5 hondenlampen

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...