beste hondenlamp

12x Beste Hondenlamp

Wanneer je vaak ’s avonds of ’s ochtends vroeg met jouw trouwe viervoeter een wandeling maakt, wil je natuurlijk goed gezien worden door de weggebruikers. Een goede oplossing hiervoor is een hondenlampje. Dit lampje kun je bevestigen aan de halsband van jouw hond. Zo kunnen jullie met een gerust hart de straat op als het donker is. Hieronder zetten wij de twaalf beste hondenlampjes voor je op een rij.

Lijst met 12 beste hondenlampen

Orbiloc hondenlamp

Met de hondenlamp van Orbiloc blijft jouw hond zichtbaar tot een afstand van vijf kilometer. Bovendien zijn de lichtjes waterproof tot honderd meter diep én de batterij gaat 250 uur mee. Daarnaast kun je dit hondenlampje over de halsband heenschuiven. Wat wil je nog meer? Dit lampje is een en al veiligheid! Het lampje is 35 millimeter groot.

Cadellight hondenlamp

Het lampje van Cadellight gaat zo’n zeventig uur mee. Na die tijd moet je een batterijtje vervangen. Je kunt dit lampje eenvoudig bevestigen door middel van een sluiting. Het lampje gaat aan als je drukt op het knopje. Dat betekent dat jullie binnen een seconde klaar zijn om op avontuur te gaan! Dit lampje is 53 millimeter groot.

Rogz for Dogs hondenlamp

Het hondenlampje van Rogz for Dogs biedt meerdere voordelen. Zo is het lampje veilig, waterbestendig en veelzijdig – je kunt het lampje namelijk overal aan bevestigen dankzij het haakje. Daarnaast kun je instellen of het lampje moet knipperen of constant licht moet geven. Dit lampje is 31 millimeter groot.

Trixie hondenlamp

Het leuke hondenlampje van Trixie heeft de vorm van een hondenbotje. Dit lampje kun je bevestigen aan de halsband, riem of een tuigje door middel van een haak. In het donker kun je zo veilig de straat op én jij verliest zo jouw hond niet uit het oog. Handig! Dit lampje is twaalf centimeter groot.

Adventure Lights hondenlamp

Dankzij de hondenlamp van Adventure Lights wordt jouw hond goed gezien. Je kunt dit lampje namelijk op een afstand van vijf kilometer. Daarnaast kan dit lampje worden ingesteld in vijf verschillende waarschuwingskleuren en bovendien kun je dit lampje laten knipperen of je kunt kiezen voor constant licht. Ook is dit lampje waterbestendig tot 300 meter en gaat het lampje voor zo’n 250 uur mee. Dit lampje is twee centimeter groot.

Nite Ize hondenlamp

Als je het hebt over schattige hondenlampen dan hoort de lamp van Nite Ize daar ook zeer zeker bij! Het lampje is rond maar in het rondje zit een superschattige afdruk van een hondenpootje. De lamp is makkelijk te bevestigen aan de halsband door het haakje dat eraan zit. Het is een klein ledlampje maar je hond is goed zichtbaar als hij aanstaat.

Professor Q hondenlamp

De hondenlamp van Professor Q is van hele goede kwaliteit. Je hond is van veraf al te zien in het donker door het lichtgevende lampje. Vooral in de donkere winterdagen kan het nog wel eens regenen. Gelukkig is de lamp van Professor Q waterdicht. Verder kan de lamp knipperen of gewoon licht geven.

Luux hondenlamp

In de winter wordt het altijd zo snel donker waardoor het soms gevaarlijk kan zijn om in het donker te wandelen met je hond. De lamp van Luux kan je gemakkelijk aan de halsband van je hond bevestigen waardoor jullie zichtbaar zijn. Er zitten al batterijen bij, dus die hoef je niet apart te kopen.

Moses Verlag hondenlamp

De hondenlamp van Moses Verlag is net wat groter dan de gemiddelde hondenlamp. Dit is omdat deze lamp niet onder de halsband hangt, maar je kan hem eraan bevestigen. Hij hangt dus niet in de weg. Naast dat je hem aan de halsband kan klikken kan hij ook aan je jas of broek. Hij is rood van kleur en heeft verschillende standen.

Duvo hondenlamp

Ook de hondenlamp van Duvo bungelt niet onder de halsband. Hij zit namelijk vast met klittenband. Het lampje heeft maar liefst drie verschillende standen. Verder is de lamp ook nog eens waterdicht, wat natuurlijk ontzettend handig is voor als het regent in de donkere wintermaanden. Je kan zelf kiezen welke kleur, want hij is in meerdere kleuren te verkrijgen!

Bellobox hondenlamp

Bellobox heeft hondenlampen in alle kleuren van de regenboog. Je hebt keuze uit superveel verschillende kleuren lampjes. Het lampje gaat ongeveer 70 uur mee en hij geeft supergoed licht. Het lampje is in de vorm van een balletje en bovenop zit een gesp waardoor je hem gemakkelijk aan de band kunt vast maken.

Max&Molly hondenlamp

Jouw hond wordt sowieso gezien met het hondenlampje van Max&Molly. Het fijne aan dit lampje is dat het lampje vastzit aan een silicone band, waardoor je hem eenvoudig aan de looplijn of aan de halsband kunt bevestigen. Bovendien is het lampje waterafstotend en heeft het drie verschillende lichtstanden. Een groot voordeel van dit hondenlampje: zeg maar vaarwel tegen batterijen, want dit lampje kun je opladen met de bijgeleverde USB-kabel.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenlamp?

Een hondenlamp is een lampje dat je aan de halsband, riem of tuig kunt vastmaken. Hierdoor wordt jouw hond gezien in het donker.

Wat is het voordeel van een hondenlamp?

Dankzij een hondenlamp valt jouw hond op in het donker of in de schemering. Zo kunnen weggebruikers én jijzelf jouw hond in de gaten houden.

Waar moet ik op letten als ik een hondenlamp aanschaf?

Allereerst is de batterijduur van het hondenlampje belangrijk. Zo weet je wanneer je de batterij moet vervangen. Bovendien kun je kijken of het lampje waterproof en schokbestendig is. Ook kun je kijken tot hoever het lampje zichtbaar is.

Bekijk hieronder de volledige top-12 hondenlampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *