5x Beste Reisbench voor je Hond

Als je hond meegaat op vakantie is veilig vervoer natuurlijk belangrijk. Uiteraard wil je ook dat je hond zich comfortabel en veilig in de auto of trein voelt. Als je zelf met je hond op reis gaat kan een comfortabele reisbench voldoende zijn. Als je met het vliegtuig gaat moet de reisbench vaak aan IATA normen voldoen. Check dit altijd voor je op reis gaat. Wij hebben de vijf beste reisbenches voor eigen vervoer op een rijtje gezet.

Lijst 5 beste reisbenches voor je hond

Topmast Reisbench stof

Ben je op zoek naar een reisbench van stof? Deze lichte reisbench van Tectake is de ideale oplossing voor op reis, de camping of bij hondenshows. De hondenbench is gemaakt van nylon en is eenvoudig uit te klappen voor gebruik. Na gebruik klap je hem in en neemt hij weinig ruimte in beslag. De bench is rondom voorzien van gaas voor extra ventilatiemogelijkheden. Aan de bovenzijde zit een rits en er zijn opbergvakken. Dankzij een handige handgreep kan je de reisbench eenvoudig dragen. De reisbench wordt geleverd met een opbergtas waar je hem in kan opbergen na gebruik. Binnen in de bench zit een zachte vacht waar je hond op kan liggen voor extra comfort.

Maelson Soft kennel

De Maelson Soft kennel is ideaal om in je eigen auto te gebruiken voor het vervoer van je hond. De kennel is opvouwbaar en gemaakt van textiel. Dit maakt het eenvoudig om hem mee op reis te nemen. De binnenzijde van de kennel is gemaakt van een stalenframe. Dit beschermt je hond tijdens een botsing in de auto. De buitenhoes is los te maken en te reinigen. De kennel heeft 3 openingen aan zowel de voorkant, bovenkant als zijkant. Dankzij de opening in de zijkant is de kennel ook in de kofferbak te plaatsen. In de kennel zitten veiligheidsgordels waardoor je veilig kan reizen met de auto. De kennel is voorzien van ramen gemaakt van duurzaam gaas en scheurt minder snel. De openingen zijn ook te sluiten voor privacy tijdens de reis. De onderkant van de kennel is waterbestendig waardoor vochtigheid de kennel niet inkomt. Het binnen kussen zorgt voor extra comfort en is wasbaar. De Soft kennel is verkrijgbaar in 7 maten voor kleine en grote honden.

Flamingo Reiskennel Karlie

Ben je op zoek naar een reiskennel die voldoet aan de IATA norm? Dan kom je uit bij de Flamingo Reiskennel Karlie. Je kan de kennel uiteraard in de auto gebruiken, maar ook in het vliegtuig. Handig als je soms ook het vliegtuig met je hond pakt. Het is een stevige massieve reiskennel voorzien van een lock-systeem en voerbakje. Bij de grote reiskennels zitten er ook wieltjes om de kennel te rijden. Dit is handig bij grote zware honden. De reiskennel is ook voorzien van twee handvatten. De reiskennel kan na de reis ook als bench in huis of op de hotelkamer gebruikt worden.

Duvo+ reisbench van stof

De reisbench van Duvo+ is ideaal om mee op reis te nemen. Je kan hem vrij snel opzetten of weer afbreken. Zo neemt die na gebruik vrijwel geen ruimte meer in beslag. Ook kun je deze reistas makkelijk meenemen met een handvat en schouderriem. Er zijn drie zijden die je kan openen bij de reisbench. De dubbele handgrepen maken het eenvoudig om de bench in en uit de auto te tillen. De reisbench is eenvoudig te reinigen na gebruik.

Gulliver Deluxe reismand

Vervoer je hond veilig en eenvoudig in de Gulliver Deluxe reismand. De reismand is geschikt voor kleine honden en is verkrijgbaar in drie maten. De kleinste maat is tot 6 kg en de grootste tot 12 kg. In de reisband van kunststof zit een drinkbakje en een autogordel. Zo kan je de reismand ook gebruiken voor veilig reizen met de auto. De reismand is voorzien van een metalen deurtje.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een reisbench?

Allereerst kan jouw hond veilig vervoerd worden in de reisbench. Je hond kan bijvoorbeeld geen kant op en kan niet op jouw schoot springen terwijl jij aan het rijden bent. Bovendien kun jij je hond overal mee naartoe nemen, ook als jouw hond slecht ter been is.

Is een reisbench waterproof?

Een reisbench hoeft niet per se waterproof te zijn. Veel reisbenches zijn wel gemaakt van polyester of nylon wat een waterafstotend materiaal is, maar een reisbench heeft vaak ook tralies of gaas. Dit is natuurlijk waterdoorlatend.

Wat heb ik naast een reisbench nog meer nodig?

Jouw hond moet natuurlijk eten en drinken hebben voor onderweg. Ook is een dekentje fijn met zijn geurtje eraan. Bovendien kun je de riem ook kwijt in de reisbench, met een hondenpaspoort en wat speeltjes.

Bekijk hieronder de volledige top-5 reisbenches voor jouw hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *