beste hondenbuggy

3x beste hondenbuggy

Helaas lukt het jouw hondje door ouderdom niet langer meer om een lange wandeling te maken. Maar je hebt nog een ander hondje die wel de behoefte heeft om te wandelen. De oplossing om je hondje toch mee te nemen is een hondenbuggy. Met een hondenbuggy kan je hondje zonder problemen vervoeren. De buggy kan je ook eenvoudig mee op reis nemen door deze op te vouwen. Ben je van plan een hondenbuggy aan te schaffen? Wij hebben de drie beste op een rijtje gezet.

Beste hondebuggy’s op een rij

Cabino hondenbuggy

De luxe Cabino hondenbuggy is ideaal om je hond tijdens een wandeling mee te nemen. De buggy kan zowel als een wandelwagen als draagmand gebruikt worden. In de auto kan je de draagmand o.a. gebruiken om je hond veilig te vervoeren. Onderin de hondebuggy zit een boodschappenmand voor als je spullen wilt meenemen. De stof van de buggy is weerbestendig, waardoor je zonder problemen door een bui kan lopen. Doordat de buggy eenvoudig op te vouwen is neem je hem echt overal mee naartoe.

Trixie hondenbuggy

De Trixie hondenbuggy is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is ideaal om je hondje in te vervoeren. Je kan de driewieler snel opklappen en in de auto meenemen. Onder de zitting zit een groot vak om je spullen of boodschappen in te leggen tijdens het wandelen. De buggy is echt een lichtgewicht en weegt van zichzelf slechts 4 kg. De buggy is voorzien van gaas en is bijtvast, waardoor je hondje niet kan ontsnappen. In de buggy ligt een uitneembaar kussen voor extra comfort tijdens het wandelen. Het gaasinzetstuk zorgt voor ventilatie, maar is tijdens regen af te dekken. De schokdempers van de buggy zorgen voor extra comfort tijdens een wandeling.

Innopet buggy

De Innopet buggy is een super deluxe buggy gemaakt van metaal en hoogwaardig nylon. De buggy is extra groot en comfortabel voor honden tot 25 kg. Dankzij een voor en achter instap kan je hondje zelf eenvoudig in de buggy stappen. In de buggy zelf zijn twee aanleglijnen, waardoor je ook twee kleine honden kan vervoeren. Onderin zit een handige opbergmand voor boodschappen. Dankzij de reflectiestrepen aan de zijkanten valt de buggy ook in de avond goed op. De buggy is aan verschillenden kanten voorzien van gaas, zodat je hondje naar buiten kan kijken en voldoende ventilatie krijgt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voor- en nadelen van een hondenbuggy?

Allereerst zorgt de hondenbuggy ervoor dat jij makkelijker met jouw huisdier naar buiten kan. Het biedt veel bewegingsvrijheid en een hondenbuggy is over het algemeen veiliger dan een hondenriem. Wel kan een hond te veel gewend raken aan de wagen, met de kans dat jouw hond niet meer zelf wil wandelen.

Hoe gebruik je een hondenbuggy?

Wanneer je een hondenbuggy gaat gebruiken, is het belangrijk dat de veiligheid van jouw hond voorop staat. Ga in ieder geval niet rennen met de hondenbuggy en bestuur de hondenbuggy altijd met twee handen. Maak de hondenbuggy regelmatig schoon, zodat de hondenbuggy langer meekan.

Hoe laat ik mijn hond wennen aan een hondenbuggy?

Laat de hond eerst aan de hondenbuggy wennen. Je kunt de hondenbuggy in het zicht van de hond zetten, zodat de hond gewend raakt aan het voorwerp. Ook is het belangrijk om geen onverwachte bewegingen te maken.

Geef een antwoord

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Kattenbak

Wanneer je een kat in huis hebt rondlopen, is dat een en al gezelligheid. Ook al zijn ze soms stout of druk, een kat maakt deel uit van het gezin....

5x Beste Hondenfluitje

Honden vinden het heerlijk om zo af en toe eens los te mogen lopen. Bovendien is dit ook goed voor de hond, hij kan op deze manier namelijk goed zijn...

5x Beste Vetbed

Een vetbed is een perfecte slaapplek voor jouw viervoeter. Op een vetbed kan jouw hond heerlijk ontspannen. Hiermee voorkom je ook dat jouw hond last heeft van kou in de...

5x Beste Hondenstretcher

Honden kunnen vrijwel overal slapen. Het zijn namelijk over het algemeen makkelijke slapers. Toch is een koude ondergrond niet goed voor de hond. Een hond kan in dat geval beter...