beste hondenbuggy

8x Beste Hondenbuggy

Helaas lukt het jouw hondje door ouderdom niet langer meer om een lange wandeling te maken. Maar je hebt nog een ander hondje die wel de behoefte heeft om te wandelen. De oplossing om je hondje toch mee te nemen is een hondenbuggy. Met een hondenbuggy kan je hondje zonder problemen vervoeren. De buggy kan je ook eenvoudig mee op reis nemen door deze op te vouwen. Ben je van plan een hondenbuggy aan te schaffen? Wij hebben de acht beste op een rijtje gezet.

Lijst met acht beste hondenbuggy’s

Cabino hondenbuggy

De luxe Cabino hondenbuggy is ideaal om je hond tijdens een wandeling mee te nemen. De buggy kan zowel als een wandelwagen als draagmand gebruikt worden. In de auto kan je de draagmand o.a. gebruiken om je hond veilig te vervoeren. Onderin de hondebuggy zit een boodschappenmand voor als je spullen wilt meenemen. De stof van de buggy is weerbestendig, waardoor je zonder problemen door een bui kan lopen. Doordat de buggy eenvoudig op te vouwen is neem je hem echt overal mee naartoe.

Trixie hondenbuggy

De Trixie hondenbuggy is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is ideaal om je hondje in te vervoeren. Je kan de driewieler snel opklappen en in de auto meenemen. Onder de zitting zit een groot vak om je spullen of boodschappen in te leggen tijdens het wandelen. De buggy is echt een lichtgewicht en weegt van zichzelf slechts 4 kg. De buggy is voorzien van gaas en is bijtvast, waardoor je hondje niet kan ontsnappen. In de buggy ligt een uitneembaar kussen voor extra comfort tijdens het wandelen. Het gaasinzetstuk zorgt voor ventilatie, maar is tijdens regen af te dekken. De schokdempers van de buggy zorgen voor extra comfort tijdens een wandeling.

Innopet hondenbuggy

De Innopet hondenbuggy is een super deluxe buggy gemaakt van metaal en hoogwaardig nylon. De buggy is extra groot en comfortabel voor honden tot 25 kg. Dankzij een voor en achter instap kan je hondje zelf eenvoudig in de buggy stappen. In de buggy zelf zijn twee aanleglijnen, waardoor je ook twee kleine honden kan vervoeren. Onderin zit een handige opbergmand voor boodschappen. Dankzij de reflectiestrepen aan de zijkanten valt de buggy ook in de avond goed op. De buggy is aan verschillenden kanten voorzien van gaas, zodat je hondje naar buiten kan kijken en voldoende ventilatie krijgt.

Tog Fit hondenbuggy

Ben je op zoek naar een hondenbuggy die tegen een stootje kan? Dan is de hondenbuggy van Tog Fit ideaal voor jouw viervoeter. Deze buggy is namelijk gemaakt van krasbestendig polyester, een stalen buizenframe en scheurbestendige netten. Bovendien heeft deze buggy een zwenkwiel aan de voorkant en afneembare achterwielen. Het maximale gewicht wat deze buggy aankan is 32 kilo.

Topmast hondenbuggy

Met de handige hondenbuggy van Topmast kan jouw viervoeter alsnog genieten van de avonturen om zich heen. Deze buggy is gemaakt van nylon en is daarmee bestemd tegen een krasje. Bovendien heeft deze buggy een kap, zodat jouw hond ook droog kan zitten terwijl het regent. De buggy beschikt over vier wielen die een diameter hebben van vijftien centimeter.

vidaXL hondenbuggy

De hondenbuggy van vidaXL is niet alleen een buggy, maar ook een fietskar! Ideaal als jij vaak op stap wil met jouw harige vriend. Binnen een handomdraai heb jij de fietskar veranderd in een loopkar. Deze buggy heeft een stevig frame en is gemaakt van Oxford-stof. Hierdoor is de buggy bestand tegen water, krassen en bovendien is dit een duurzame stof.

Ibiyaya hondenbuggy

Heb jij meerdere hondjes rondhuppelen in jouw woning? Dan is de hondenbuggy van Ibiyaya ideaal. Deze buggy heeft namelijk een dubbele cabine zodat jij jouw honden gescheiden kunnen zitten. Bovendien heeft de buggy zwenkwielen aan de voorzijde, een achterrem en bovendien kan elk compartiment dichtgeritst worden. Het bovenste gedeelte kan zes kilo dragen en het onderste gedeelte vijftien kilo.

Safi Line hondenbuggy

De hondenbuggy van Safi Line is geschikt om jouw hondje in te vervoeren. De buggy heeft drie wielen en is zeer licht: deze buggy weegt namelijk maar 4,6 kilo. Je kunt deze buggy dus probleemloos meenemen in bijvoorbeeld de auto. Bovendien is deze buggy goed geventileerd en heeft glasstukken die scheur- en bijtvast zijn. Je kunt er ook voor kiezen om het zicht deels af te schermen, als jouw hond daar behoefte aan heeft. Het maximale draaggewicht van deze buggy is vijftien kilo.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voor- en nadelen van een hondenbuggy?

Allereerst zorgt de hondenbuggy ervoor dat jij makkelijker met jouw huisdier naar buiten kan. Het biedt veel bewegingsvrijheid en een hondenbuggy is over het algemeen veiliger dan een hondenriem. Wel kan een hond te veel gewend raken aan de wagen, met de kans dat jouw hond niet meer zelf wil wandelen.

Hoe gebruik je een hondenbuggy?

Wanneer je een hondenbuggy gaat gebruiken, is het belangrijk dat de veiligheid van jouw hond voorop staat. Ga in ieder geval niet rennen met de hondenbuggy en bestuur de hondenbuggy altijd met twee handen. Maak de hondenbuggy regelmatig schoon, zodat de hondenbuggy langer meekan.

Hoe laat ik mijn hond wennen aan een hondenbuggy?

Laat de hond eerst aan de hondenbuggy wennen. Je kunt de hondenbuggy in het zicht van de hond zetten, zodat de hond gewend raakt aan het voorwerp. Ook is het belangrijk om geen onverwachte bewegingen te maken.

Bekijk hier de volledige top-8 hondenbuggy’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *