5x Beste GPS tracker voor je hond

Ben je bang om je hond tijdens een wandeling kwijt te raken? Of loopt je hond nog weleens weg van huis? Met een speciale GPS trakcer weet je precies waar je hond uithangt. Zo kan je de hond altijd weer terugvinden. Wij hebben een lijst met de 5 Beste GPS trackers voor je hond.

Lijst met 5 Beste GPS trackers voor je hond

Tractive GPS voor je hond

Tractive is een GPS tracker voor je hond met een ingebouwde SIM kaart. Je hoeft er dus niet zelf een Sim kaart voor aan te schaffen. Vanaf een klein bedrag per maand sluit je een databundel voor de SIM kaart af. Je kan hiermee nationaal of wereldwijd je hond traceren. Dit allemaal zonder gedoe voor het maandelijks opladen van de data op een eigen simkaart. Honden vanaf 4 kg kunnen continu getraceerd worden met Tractive. Daarnaast kan je een virtuele omheining maken voor je hond. Breekt je hond door de omheining? Dan krijg je direct een melding op je telefoon. Je kan daarnaast ook je activiteittracking van je hond zien en z’n favoriete hotspots. De tracker houdt precies de beweging van je hond bij, zodat je weet of je hond voldoende beweging krijgt. De tracker is waterdicht en een luxe GPS tracker voor je hond.

Mr. Safe Smart Pet Tracker

De Mr. Safe GPS tracker voor je hond houdt continu de locatie van je hond in de gaten. De locatie wordt gelokaliseerd doormiddel van GPS, Wifi en LBS. Je kan zo je huisdier terugvinden als deze weggelopen is. Daarnaast kan je de favoriete plekjes van je huisdier ontdekken. Het is ook mogelijk een veilige zone in te stellen. Als je huisdier de veilige zone verlaat krijg je een alarmmelding op je telefoon. De halsband is afklikbaar en kan je opladen. Standby werkt de GPS tracker 7 dagen en hij heeft een oplaadtijd van 2 uur. Een pluspunt is dat de GPS tracker IP67 stof en waterdicht is.

Invoxia Huisdier GPS tracker

De Invoxia GPS tracker is een klein apparaatje dat je aan de riem van je huisdier kan bevestigen. Dankzij de nieuwst technieken kan je hiermee je huisdier terugvinden. Tot 1 maand gaat de batterij meer en er is geen Simkaart voor nodig. Binnen 2 minuten is je GPS tracker geactiveerd en krijg je een notificatie als je hond de woning verlaat. De GPS tracker is waterdicht en is voorzien van een gebruiksvriendelijke app. Zo weet je precies hoe je de GPS tracker moet bedienen en je hond kan terugvinden.

Weenect Dogs GPS tracker

De Weenect GPS tracker is ideaal om je hond continu te traceren. Er zit geen afstandslimiet aan gekoppeld, zodat je altijd je hond terug kan vinden. Ongeacht de locatie waar hij zich bevindt. Als je hond wegloopt krijg je direct een melding. Daarnaast heeft de tracker een activiteiten tracker, zodat je weet hoeveel beweging je hond vandaag gehad heeft. De GPS tracker is waterdicht en heeft een batterij die 72 uur zonder opladen meegaat. Je kan de GPS tracker combineren met een iOs en Android app. De GPS tracker heeft een ingebouwde simkaart en werkt met een abonnement. Het enige minpunt is dat de tracker vrij groot is en daardoor niet geschikt voor kleine honden.

Kippy GPS tracker

Een premium GPS tracker voor je hond is Kippy. Je kan hiermee de exacte positie van je hond bepalen, maar ook z’n dagelijkse activiteiten traceren. Als je hond onvoldoende beweging krijgt geeft de speciale app je ook nog advies. Je kan de GPS tracker zelf eenvoudig aan de halsband van je hond hangen. De tracker weegt slechts 38 gram en is 100% waterdicht. Je kan ook een virtuele omheining voor je huisdier maken. Als hij hieruit ontsnapt krijg je een melding op je telefoon. Je weet zoals eerste dat je hodn wegloopt. De GPS tracker heeft een ingebouwde simkaart waar je een abonnement op kan afsluiten voor een klein bedrag per maand.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...