5x Beste GPS tracker voor je hond

Ben je bang om je hond tijdens een wandeling kwijt te raken? Of loopt je hond nog weleens weg van huis? Met een speciale GPS trakcer weet je precies waar je hond uithangt. Zo kan je de hond altijd weer terugvinden. Wij hebben een lijst met de 5 Beste GPS trackers voor je hond.

Lijst met 5 Beste GPS trackers voor je hond

Apple Tag GPS tracker

Een premium GPS tracker voor je hond is de Apple Tag. Je kan hiermee de exacte positie van je hond of ander huisdier bepalen, maar ook z’n dagelijkse activiteiten traceren. Je moet de GPS tracker zelf aan de halsband van je hond hangen, dus een leuke of praktische hanger kan je er makkelijk bij bestellen. De tracker weegt slechts 36 gram en is 100% waterdicht. Er zijn geen maandelijkse kosten nodig, de batterij gaat tot 1 jaar mee en is eenvoudig zelf te vervangen. Echter werkt de Apple Tag alleen met Apple telefoons. Heb je meerdere honden dan kan je een set van 4 kopen. Geen abonnementskosten!

De halsband is van 20cm tot 40cm af te stellen ook geschikt voor honden die een hals hebben van 20cm +.

Mr. Safe Smart Pet Tracker

De Mr. Safe GPS tracker voor je hond houdt continu de locatie van je hond in de gaten. De locatie wordt gelokaliseerd doormiddel van GPS, Wifi en LBS. Je kan zo je huisdier terugvinden als deze weggelopen is. Daarnaast kan je de favoriete plekjes van je huisdier ontdekken. Het is ook mogelijk een veilige zone in te stellen. Als je huisdier de veilige zone verlaat krijg je een alarmmelding op je telefoon. De halsband is afklikbaar en kan je opladen. Standby werkt de GPS tracker 7 dagen en hij heeft een oplaadtijd van 2 uur. Een pluspunt is dat de GPS tracker IP67 stof en waterdicht is.

Invoxia Huisdier GPS tracker

De Invoxia GPS tracker is een klein apparaatje dat je aan de riem van je huisdier kan bevestigen. Dankzij de nieuwst technieken kan je hiermee je huisdier terugvinden. Tot 1 maand gaat de batterij meer en er is geen Simkaart voor nodig. Binnen 2 minuten is je GPS tracker geactiveerd en krijg je een notificatie als je hond de woning verlaat. De GPS tracker is waterdicht en is voorzien van een gebruiksvriendelijke app. Zo weet je precies hoe je de GPS tracker moet bedienen en je hond kan terugvinden.

Weenect Dogs GPS tracker

De Weenect GPS tracker is ideaal om je hond continu te traceren. Er zit geen afstandslimiet aan gekoppeld, zodat je altijd je hond terug kan vinden. Ongeacht de locatie waar hij zich bevindt. Als je hond wegloopt krijg je direct een melding. Daarnaast heeft de tracker een activiteiten tracker, zodat je weet hoeveel beweging je hond vandaag gehad heeft. De GPS tracker is waterdicht en heeft een batterij die 72 uur zonder opladen meegaat. Je kan de GPS tracker combineren met een iOs en Android app. De GPS tracker heeft een ingebouwde simkaart en werkt met een abonnement. Het enige minpunt is dat de tracker vrij groot is en daardoor niet geschikt voor kleine honden.

Sama honden GPS Tracker

Wil je continu de exacte positie van je hond weten als hij alleen buiten loopt? Kies dan voor de Sama tracker Deze tracker heeft GPS, Bluetooth en wifi-functies. De GPS tracker kan met een klittenbandsluiting direct aan het riempje vastgemaakt worden. De oplaadbare batterij gaat gemiddeld 30 dagen mee en de tracker is 100% waterdicht. Klopt er iets niet qua het welzijn van je hond? Dan kan de Sama GPS Tracker je waarschuwen. Daarnaast kan je real-time de locatie van je hond op de kaart zien. Je weet zo precies wanneer je hond binnen of buiten is. Of een ommetje door de wijk aan het maken is. Verlaat de hond een bepaalde zone? Dan wordt je direct gewaarschuwd. Handig als je bang bent dat je hond te ver wegloopt.

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik een GPS-hondentracker?

Allereerst stel je de GPS-tracker volgens de instructies in. Meestal krijg je een bijgeleverde app die je kunt installeren op jouw telefoon. Bovendien kun je de GPS-tracker vastmaken aan de halsband van jouw hond.

Wat zijn de voordelen van een GPS-hondentracker?

Met een GPS-hondentracker weet jij waar jouw hond is. Meestal kun je met een bijbehorende app jouw hond in de gaten houden. Wanneer jouw hond weleens de neiging heeft om weg te lopen, kun je ervoor kiezen om een GPS-hondentracker aan te schaffen. Ook kun je specifieke zones aangeven waar jouw hond niet mag komen. Bovendien kun je met sommige trackers de gezondheid van jouw hond in de gaten houden.

Wat is het verschil tussen een GPS-hondentracker en een chip?

Een chip wordt onderhuids aangebracht bij de dierenarts. Hiermee kun je jouw hond niet volgen. Wanneer jouw hond bij de dierenarts wordt gebracht, kan de dierenarts de chip uitlezen. Zo kan de dierenarts zien waar de hond vandaan komt. Met een GPS-hondentracker kun jij, in tegenstelling tot de chip, jouw hond te allen tijde in de gaten houden.

Bekijk hier de gehele top 5 van de beste hondentrackers

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...