beste hondendrinkfles

5x Beste Hondendrinkfles

Een hondendrinkfles is een onmisbaar product als je vaak met jouw hond op pad gaat. Vooral wanneer we ons in de lente- en zomerdagen bevinden is het extra belangrijk om jouw hond te voorzien van water. Bovendien heeft jouw hond op deze manier altijd schoon en vers water tot zijn beschikking. Wil jij ook een hondendrinkfles aanschaffen? Hieronder zetten wij de vijf beste hondendrinkflessen voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondendrinkflessen

KONG hondendrinkfles

Jouw hond kan op een natuurlijke manier water drinken dankzij de hondendrinkfles van KONG. De fles is gemaakt van roestvrijstaal, zodat bacteriën geen kans maken in het drinkwater én het drinkwater blijft langer koel. Boven op de fles zit een speciale drinkunit, die je eraf kunt draaien als jij jouw hond water wil geven. De flessen zijn verkrijgbaar in twee maten: 750 milliliter en 250 milliliter.

Fop en Bij hondendrinkfles

De draagbare hondendrinkfles van Fop en Bij is praktisch en veilig. In deze fles zit namelijk een filter dat de bacteriën, het chloor, de geur en de smaken in het water doodt. Daarnaast is deze fles gegarandeerd lekvrij te danken aan een rubberen afdichtring. Met een druk op de knop stroomt er water in het drinkbakje en jouw viervoeter kan genieten van het verse water. Deze fles heeft een inhoud van 550 milliliter.

TOJ hondendrinkfles

Het fijne formaat van de hondendrinkfles van TOJ maakt dat je de fles zonder problemen kunt meenemen op avontuur. De drinkfles heeft namelijk een inhoud van 350 milliliter en is daarmee niet te klein en ook niet te groot. Bovendien is deze drinkfles lekvrij. Als je de knop ingedrukt houdt, kun je water geven aan jouw harige vriend.

Puggle & Co hondendrinkfles

Dankzij de hondendrinkfles van Puggle & Co heeft jouw hond altijd fris en vers water. Houd simpelweg de fles horizontaal en ontgrendel deze. Druk op de knop en het bakje wordt gevuld met water. Laat jouw hond drinken en klaar is Kees! Vervolgens druk je op de vergrendelknop zodat de fles niet gaat lekken. Deze fles heeft een inhoud van 550 milliliter.

Greenz Products hondendrinkfles

De hondendrinkfles van Greenz Products heeft dezelfde werkwijze als de flessen die hierboven werden beschreven. Je vult eenvoudig de fles met water en met één druk op de knop heeft jouw maatje drinkwater tot zijn beschikking. Daarnaast is deze fles lekbestendig dankzij een slot en een rubberen afdichtring. Deze fles heeft een inhoud van 550 milliliter.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondendrinkfles?

Een hondendrinkfles is een fles waar jouw hond uit kan drinken op een natuurlijke wijze. Je vult de fles simpelweg met water en je vult het bijbehorende bakje met water. 

Wat is het voordeel van een hondendrinkfles?

Jouw hond heeft altijd vers water tot zijn beschikking als jullie lang weg zijn van huis. Bovendien kun je – in tegenstelling tot een normaal flesje water – met een hondendrinkfles op een gemakkelijke manier water geven. Ook als je bijvoorbeeld in de auto zit.

Waar moet ik op letten als ik een hondendrinkfles koop?

Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar de inhoud van de hondendrinkfles. Daarnaast moet de drinkfles lekbestendig zijn en je kunt kijken naar het gebruikte materiaal. Bijvoorbeeld een roestvrijstalenfles houdt het drinken lekker koel.

Bekijk hieronder de volledige top-5 hondendrinkflessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *