8x Beste Poepzakjeshouder

Tijdens het wandelen met de hond is het verplicht om de uitwerpselen van jouw hond op te ruimen. Een poepzakjeshouder is in dit geval erg handig: deze kun je vastmaken aan de lijn, zodat je niet telkens een rolletje poepzakjes hoeft mee te nemen. Hieronder zetten wij de acht beste poepzakjeshouders voor je op een rij.

Lijst met acht beste poepzakjeshouders

Dogs Collection poepzakjeshouder

Door middel van de karabijnhaak kun jij de poepzakjeshouder van Dogs Collection eenvoudig vastmaken aan de lijn. Hierdoor heb je altijd poepzakjes bij de hand. Het fijne aan deze houder is dat er een zaklamp in zit verwerkt. Ook in het donker kun jij dus eenvoudig de uitwerpselen oppakken. Ideaal!

Flexi poepzakjeshouder

Laat jij jouw hond altijd uit met een Flexiriem? Dan is de bijbehorende poepzakjeshouder van Flexi een must! Deze kun je namelijk aan vrijwel elke Flexiriem bevestigen, zoals de Flexi New Comfort, Flexi New Classic, Flexi New Neon en Flexi Black Design. Je kunt de poepzakjeshouder ook gebruiken als beloningsbox.

LumifyMe poepzakjeshouder

Je hebt altijd poepzakjes bij de hand met de houder van LumifyMe. De houder heeft de vorm van een botje. Je kunt deze houder eenvoudig bevestigen aan de lijn van de hond. Wanneer jouw hond zijn behoefte heeft gedaan pak je heel snel een poepzakje uit de houder. Ook krijg je bij de bestelling een gratis rolletje poepzakjes erbij.

Studioproud poepzakjeshouder

De poepzakjeshouder van Studioproud is niet alleen handig, hij heeft ook nog eens een mooi design. Het poepzakje is namelijk gemaakt van bont, zodat het eigenlijk lijkt op een klein knuffeltje. Bovendien is het ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal. Dat is een fijne win-winsituatie.

Poepzakjeshouder met print

Deze poepzakjeshouder is de perfecte accessoire wanneer jij met jouw hond gaat wandelen. Door middel van twee klittenbandbevestigingen kun jij de poepzakjeshouder aan de riem bevestigen. Voor extra stevigheid zit er ook een aluminium klem aan de poepzakjeshouder. De poepzakjeshouder is verkrijgbaar in verschillende printjes en kleuren.

Designed by Lotte poepzakjeshouder

De poepzakjeshouder van Designed by Lotte zijn mooi om te zien. Het is een soort tasje die je aan de riem kunt bevestigen. Zo heb jij tijdens het wandelen altijd een poepzakje bij de hand. Ook kun je deze houder bevestigen aan jouw broek. 

Doglemi poepzakjeshouder

Aan zowel een Flexiriem als een looplijn kun je de poepzakjeshouder van Doglemi bevestigen. En het fijne aan deze poepzakjeshouder is dat het een soort minitasje is: dat houdt in dat naast het rolletje poepzakjes ook wat beloningsbrokjes en bijvoorbeeld jouw sleutelbos in de houder passen.

Flamingo poepzakjeshouder

In de vorm van een hondenpootje is hier de poepzakjeshouder van Flamingo. Je kunt hier een volledige rol poepzakjes in kwijt. Het is een kleine houder, maar dat houdt in dat deze niet gauw in de weg gaat zitten wanneer jij hem aan de lijn wil bevestigen. Ook kun je deze poepzakjeshouder vastmaken aan jouw broek. 

Veelgestelde vragen

Wat is een poepzakjeshouder?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een poepzakjeshouder een houder waarin jij poepzakjes kunt bewaren. Dit houdt in dat je altijd poepzakjes bij de hand hebt wanneer jouw hond zijn behoefte moet doen.

Hoe kan ik een poepzakjeshouder bevestigen?

Vaak zit er aan de poepzakjeshouder een karabijnhaak. Hiermee kun je de houder bevestigen aan de lijn.

Waar moet ik op letten als ik een poepzakjeshouder wil kopen?

Ten eerste heb je een poepzakjeshouder voor een Flexiriem, maar ook voor een gewone looplijn. Achterhaal dus eerst of de poepzakjeshouder geschikt is voor jouw looplijn of -riem. Ook kun je checken hoeveel poepzakjes je kwijt kunt in de houder.

Bekijk hieronder de volledige top-8 poepzakjeshouder

Over de auteur

Hallo, ik ben Lilian en ik ben al sinds het begin betrokken bij Petmania.nl. Als hoofdredactrice ben ik verantwoordelijk voor het leiden van een team van getalenteerde schrijvers en experts die zich inzetten om de beste informatie en advies te bieden voor dierenliefhebbers.

Ik heb altijd al een passie gehad voor dieren en ben opgegroeid met verschillende huisdieren, waaronder honden, katten en konijnen. Mijn persoonlijke ervaringen en liefde voor dieren hebben me geholpen om mijn kennis en begrip van hun gedrag, behoeften en verzorging te vergroten.

Als hoofdredactrice van Petmania.nl kan ik deze kennis delen met anderen en anderen helpen om de beste zorg voor hun huisdieren te bieden. Ik ben vooral trots op het feit dat ons team van experts betrouwbare en up-to-date informatie kan bieden over alle soorten huisdieren, van honden en katten tot vogels, reptielen en andere exotische dieren.

Naast mijn werk op Petmania.nl heb ik zelf ook een Jack Russell genaamd Nacho, die mijn hart heeft gestolen. Ik geniet ervan om tijd met hem door te brengen en te zorgen dat hij gelukkig en gezond is. Ik ben ervan overtuigd dat alle huisdieren, groot of klein, de best mogelijke zorg verdienen en ik hoop dat onze artikelen bijdragen aan het welzijn van alle huisdieren en hun eigenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *