5 Beste lichtgevende halsbanden voor je hond

In de avond ben je als voetganger slecht zichtbaar op straat. Een reflecterend hesje kan helpen, maar je hond is nog steeds onzichtbaar. Helemaal als je hond een stukje bij je vandaan loopt. Het is belangrijk om hier maatregelen voor te nemen om te voorkomen dat je hond wordt aangereden. Met een lichtgevende halsband kan je aan medeweggebruikers laten zien waar je loopt. De vijf beste lichtgevende halsbanden voor je hond hebben we voor je op een rijtje gezet.

5 beste lichtgevende halsbanden voor je hond

Trixie halsband lichtgevend

De Trixie lichtgevende halsband zorgt ervoor dat je hond opvalt in het donker. Je kan de halsband rond de nek van je hond klikken. Je kan de halsband naast de standaard halsband dragen om extra op te vallen. De nylon band kan knipperen of constant licht geven. Je kan de lichtgevende halsband in verschillende kleuren uitkiezen. In de halsband zit een batterij verwerkt. Als de batterij leeg is kan je hem opladen via een USB-oplader. Als je kiest voor een knipperlicht gaat de batterij 5 uur mee. Bij gewoon lichtgeven gaat de halsband 3 uur mee. De halsband is ook nog eens voorzien van reflecterende strepen.

LetForPets

LetForPets is een nylon halsband met een LED strip erin verwerkt. Zodra de zon ondergaat kan je huisdier met de halsband extra opvallen. De verlichte halsband is perfect voor een avondwandeling. De Nylon halsband kan eenvoudig op maat van de hals van je hond gemaakt worden. Met een klik sluiting kan je hem om de nek van je hond doen. De halsband is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan je een kleur kiezen die goed bij je hond past.

Professor Q Lichtgevende halsband

Ben je op zoek naar een stijlvolle lichtgevende hondenhalsband? Dan kan je kiezen voor Professor Q. De lichtgevende halsbanden zijn voorzien van een tijgerprint en in verschillende felle kleuren verkrijgbaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor roze, wit, geel of blauw. De halsbanden zijn op maat te maken voor honden met een nekomtrek van 22 tot 40 cm. Er zit ook een aansluiting aan voor de riem. Zo kan je ervoor kiezen om in de avond enkel de lichtgevende halsband te dragen. Je hoeft dus geen extra halsband meer te dragen om je hondje op te laten vallen. In de halsband zit een lampje verwerkt waardoor de complete nek van je hond verlicht is.

REBL Lichtgevende halsband

De REBL lichtgevende halsband zorgt ervoor dat je hond tot wel 400 meter afstand goed zichtbaar is. Je kan de lichtgevende halsband in verschillende standen instellen. Van continue branden tot langzaam of snel knipperen. De halsband is voorzien van een aan/uit knopje en wordt geleverd met een nieuwe batterij. De batterij kan vervangen worden als deze leeg is. Met de halsband kan je een stuk veiliger de weg opgaan. De halsband is in verschillende maten verkrijgbaar. De Nylon band is eenvoudig op maat van de nek te maken, zodat deze goed aansluit bij je hond.

Night Hawk lichtgevende halsband

Night Hawk ontwikkeld onverwoestbare lichtgevende halsbanden. Het is de Rolls-Royce onder de lichtgevende halsbanden. Deze halsband is oplaadbaar en brand 60 uur aan één stuk. Je hoeft dus niet telkens weer opnieuw de halsband op te laden. Tot wel 700 meter afstand kan een weggebruiker je hond zien aankomen. De veiligheidshalsband is multi-color en valt daardoor extra op. Wil je liever één kleur? Dit is ook een optie je kan de halsband in rood, blauw of groen bestellen. De halsband kan met een USB kabel opgeladen worden. Daarbij is de halsband IP65 waterdicht en kan je hem in alle weersomstandigheden gebruiken.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...