10x Beste Puppydraagzak

Wanneer je een puppy hebt wil je natuurlijk zo veel mogelijk tijd met hem of haar doorbrengen. Naast het knuffelen en het spelen moet de hond natuurlijk ook uitgelaten worden. Toch mag een pup in het begin nog niet zo lang wandelen: hiervoor is een puppydraagzak een ideale uitvinding. Bekijk hieronder de tien beste puppydraagzakken.

Lijst met tien beste puppydraagzakken

G&N Pets puppydraagzak

De puppydraagzak van G&N Pets is comfortabel voor jouw kleine viervoeter. Bovendien is het een veilige draagzak, want het is gemaakt van zacht katoen. De draagzak is geschikt voor pups tot en met acht kilo. Ook voor jou als baasje is de draagzak prettig, dankzij de brede schouderband.

Hollands Warenhuis puppydraagzak

Dankzij de puppydraagzak van Hollands Warenhuis hoef je jouw pup niet constant in de armen te dragen. De draagzak is gemaakt van suède, wat zorgt voor een stoere look. Dankzij het opbergvakje aan de zijkant kun je bijvoorbeeld jouw sleutels of een rolletje poepzakjes bij je dragen.

AA Commerce puppydraagzak

De puppydraagzak van AA Commerce is eigenlijk een draagtas. Wel is hij geschikt voor puppy’s van het kleine ras: de afmetingen van de tas zijn namelijk 32 x 20 x 28 centimeter. Het fijne aan deze tas is dat hij stevig is en bovendien heeft het allerlei opbergvakjes. Je kunt de tas gebruiken als rugzak of als handtas.

Sendits puppydraagzak

Neem jouw puppy zonder zorgen mee in de draagzak van Sendits. De tas is gemaakt van polyester, zodat jouw pup droog en winddicht in de draagzak kan zitten. Bovendien bevat de tas een korthouder zodat jouw pup niet zomaar uit de tas kan springen.

ACE Pets puppydraagzak

De puppydraagzak van ACE Pets, of eigenlijk een rugzak voor puppy’s, is geschikt voor hondjes tot en met 7,5 kilo. Jouw hond kan lekker genieten van het uitzicht terwijl hij of zij zit te chillen op jouw rug. De tas heeft namelijk aan beide kanten mesh-stof. Hierdoor krijgt jouw pup ook altijd frisse lucht.

Lovoyager puppydraagzak

De stijlvolle puppydraagzak van Lovoyager is de ideale uitvinding voor iedere puppy-ouder. Je hebt jouw handen vrij terwijl jouw hond zit in de draagzak. Hierdoor kun jij lekker wandelen of een boodschapje doen. Deze tas is geschikt voor pups tot en met zeven kilo met een schofthoogte tussen de 23 en 30 centimeter.

Brauch puppydraagzak

Een stoere puppydraagzak, dat is de draagzak van Brauch. Deze heeft namelijk een grijze kleur met een rode streep. Hierdoor is de draagzak een echte eyecatcher! Jouw hond kan er volledig inkruipen, maar het hoofdje kan hij of zij er ook uitsteken. Het is geschikt voor pups tot en met 3,5 kilo.

Ariko puppydraagzak

Voor puppy’s die graag op avontuur willen: daarvoor is de puppydraagzak van Ariko ideaal. Deze kleurrijke draagzak zal iedereen opfleuren, vooral wanneer jouw schattige puppy erin zit! Deze tas is geschikt voor pups tot en met tien kilo en kun je bovendien wassen in de wasmachine.

4LazyLegs puppydraagzak

De puppydraagzak van 4LazyLegs is beschikbaar in verschillende kleuren en printen. Hierdoor zit er sowieso wel een draagzak tussen die bij jou en jouw hondje past. Bovendien is deze ook nog eens comfortabel: het is gemaakt van supersterk katoen en heeft een zacht schouderkussen. Ook heeft de draagzak een extra opbergvakje, voor bijvoorbeeld beloningskoekjes of poepzakjes.

Trixie puppydraagzak

Jouw puppy kan lekker dicht tegen jou aankruipen dankzij de puppydraagzak van Trixie. Deze draag je namelijk voor jouw buik langs, zodat je de pup goed in de gaten kunt houden. De tas is gemaakt van katoen en polyester. Bovendien is het voorzien van een korthouder.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een puppydraagzak?

Hondjes willen graag dichtbij hun baasje zijn. Hiervoor is een draagzak ideaal. Bovendien kun je de pup in de draagzak leggen wanneer een pup nog niet lang mag lopen. Ook voor een dierenartsbezoek is een draagzak ideaal.

Is een puppydraagzak veilig?

Wanneer een puppydraagzak een korthouder heeft, dus wanneer je de halsband kunt bevestigen aan de draagzak, kan jouw pup niet onverwachts uit de draagzak springen. Deze zijn veilig. Ook een comfortabele stof voor jouw pup is natuurlijk van groot belang.

Kan ik een puppydraagzak uitwassen?

De meeste puppydraagzakken kun je uitwassen. Dit hangt wel af van het materiaal; lees dus eerst het wasvoorschrift door.

Bekijk hieronder de volledige top-10 puppydraagzakken

Over de auteur

Hallo, ik ben Lilian en ik ben al sinds het begin betrokken bij Petmania.nl. Als hoofdredactrice ben ik verantwoordelijk voor het leiden van een team van getalenteerde schrijvers en experts die zich inzetten om de beste informatie en advies te bieden voor dierenliefhebbers.

Ik heb altijd al een passie gehad voor dieren en ben opgegroeid met verschillende huisdieren, waaronder honden, katten en konijnen. Mijn persoonlijke ervaringen en liefde voor dieren hebben me geholpen om mijn kennis en begrip van hun gedrag, behoeften en verzorging te vergroten.

Als hoofdredactrice van Petmania.nl kan ik deze kennis delen met anderen en anderen helpen om de beste zorg voor hun huisdieren te bieden. Ik ben vooral trots op het feit dat ons team van experts betrouwbare en up-to-date informatie kan bieden over alle soorten huisdieren, van honden en katten tot vogels, reptielen en andere exotische dieren.

Naast mijn werk op Petmania.nl heb ik zelf ook een Jack Russell genaamd Nacho, die mijn hart heeft gestolen. Ik geniet ervan om tijd met hem door te brengen en te zorgen dat hij gelukkig en gezond is. Ik ben ervan overtuigd dat alle huisdieren, groot of klein, de best mogelijke zorg verdienen en ik hoop dat onze artikelen bijdragen aan het welzijn van alle huisdieren en hun eigenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *