beste nagelvijl hond

5x Beste Nagelvijl voor Honden

Net als mensen moeten ook honden hun nagels bijhouden. Het kan namelijk pijnlijk zijn voor de hond wanneer zijn nagels te lang zijn. Daarom is de nagelvijl een onmisbaar product om jouw hond optimaal te verzorgen. Wil jij ook een nagelvijl aanschaffen om jouw hond eens in de zoveel tijd te voorzien van een manicure? Hieronder zetten wij de vijf beste nagelvijlen voor honden op een rij. 

Lijst met 5 beste nagelvijlen voor honden

LifeGoods nagelvijl

Met de elektrische nagelvijl van LifeGoods is jouw hond binnen no time voorzien van korte en gladde nagels. De vijl heeft een diamanten vijlkop met een beschermkap. Dat betekent dat deze nagelvijl zowel voor kleine als grote honden geschikt is. De beschermkap kun je van de vijl afhalen als je de nagels van een grote hond moet vijlen. Je kunt de nagelvijl opladen met de bijgeleverde USB-kabel.

PetGoods nagelvijl

Op een pijnloze manier kun je de hondennagels vijlen met de nagelvijl van PetGoods. Het fijne aan deze nagelvijl is dat deze bijna geen geluid maakt. Dit zal jouw hond dus ook niet afschrikken. Bovendien is ook deze nagelvijl geschikt voor kleine en grote honden dankzij het beschermkapje.

Pets nagelvijl

Een paar seconden vijlen en jouw hond kan weer probleemloos rondhuppelen dankzij de nagelvijl van Pets. Dankzij de beschermkap zul jij de nagels nooit te ver afknippen. Bovendien maakt deze nagelvijl bijna geen geluid. Nadat je twee batterijen in de vijl hebt gestopt zal hij erg lang meegaan.

We Flow nagelvijl

De nagelvijl van We Flow heeft ook een diamanten vijlkop. De kop is slijtvast, maar je krijgt een tweede vijlkop meegeleverd. Hierdoor kun jij met gemak de nagels van jouw trouwe viervoeter inkorten. Bovendien bevat deze nagelvijl ook een afneembare beschermkap. Deze nagelvijl werkt op twee AA-batterijen.

Tbrands nagelvijl

De Tbrands-nagelvijl heeft een lage vibratie waar jouw hond gelukkig niet van zal schrikken. Ook deze vijl is uitgerust met een diamanten vijlkop en een meegeleverde beschermkap. Deze vijl kun je dus voor zowel grote als kleine honden gebruiken. Het fijne aan deze vijl is dat de vijl twee standen heeft.

Veelgestelde vragen

Waarom is het nodig om de nagels van mijn hond te vijlen?

Te lange nagels van honden kunnen voor pijn zorgen. Jouw hond kan hierdoor mank gaan lopen en daarnaast kunnen te lange nagels gewichtsproblemen veroorzaken.

Hoe moet ik de nagels van mijn hond vijlen?

Vijl de nagels van jouw hond altijd in een hoek van 45 graden voor de levenslijn. Hierdoor sluit de nagel aan op het grondoppervlak. Voor de juiste informatie kun je altijd terecht bij de dierenarts.

Hoe zie ik dat de nagels van mijn hond te lang zijn?

Wanneer jouw hond op de grond staat, mogen de nagels de grond nét niet aanraken. Als de nagels de grond aanraken, is het tijd om de nagels te voorzien van een vijlbeurt.

Bekijk hieronder de volledige top-5 nagelvijlen voor honden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *