5x Beste hondenluik

Wil je graag je hond de vrijheid geven om zelf de tuin in en uit te gaan? Een hondenluik kan hiervoor een oplossing zijn. Je hond kan zo lekker even een frisse neus halen. Dit is helemaal fijn als je hond regelmatig alleen thuis is. Wij hebben de 5 beste hondenluiken voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5x de Beste hondenluik

Staywell 640 hondenluik voor grote honden

Ben je bang dat jouw hond te groot is voor een hondenluik? Dan heeft het merk Staywell de oplossing. De Staywell 640 is dé oplossing voor grote honden. De slijtvaste flexibele klep laat zelfs de meest onstuimige honden er netjes doorheen. De klep is geschikt voor grote honden tot 45 kg. Honden met een maximale schouderbreedte van 26,5 cm passen door het luik heen. Er is ook een barrièrevergrendeling aanwezig.

Staywell 660 hondenluik

Is de Staywell 640 eigenlijk nog te klein voor jou grote Duitse Herder? Dan hebben we een oplossing namelijk de Staywell 660. Dit luik is voor honden tot 100 kg en een schouderbreedte tot 35 cm. Eventueel kan het luik afgesloten worden om je hond tijdelijk in huis te houden. Dit kan met een uitneembaar aluminium paneel. Het frame zelf is ook volledig uitgevoerd in aluminium en heeft een doorzichtige flap.

Staywell 620 hondenluik

Ben je op zoek naar een hondenluik voor een kleine hond? De Staywell 620 is een medium pet hondenleuk voor honden tot 18 kg. Honden met een schouderbreedte van maximaal 21 cm kunnen hier doorheen. Het luik zelf is volledig gemaakt uit aluminium en heeft een vergrendeling. Kleine hondjes kunnen met dit luik eenvoudig naar binnen en naar buiten.

Petsafe 760

De Petsafe 760 is een eenvoudig plastic hondenluik. Je kan het luik in drie verschillende kleuren bestellen: wit, bruin of grijs. Het luik kan eventueel vergrendeld worden en is geschikt voor deuren en muren. Je kan het luik in verschillende afmetingen bestellen. Tot een gewicht van maximaal 45 kg is het mogelijk om het luik voor je hond te gebruiken. Het plastic luik kan zowel in houten deuren als bakstenen muren geplaatst worden.

Trixie hondenluik

Trixie heeft een geluidsarm hondenluik ontwikkelt met een transparante klep. Het luik is flexibel en laat je hond eenvoudig naar binnen en buiten gaan. Met een uitneembaar metalen paneel kan je het luik eventueel vergrendelen. Daarnaast kan je ongewenste dieren tegen houden. Het luik heeft ook een speciale beveiliging tegen wind. De binnenmaat van het luik is 21,8 x 22,7 cm. Hierdoor kunnen een groot aantal honden van het luik gebruik maken. Het luik is gemaakt van kunststof.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste senior hondenvoer

Op het moment dat je hond de leeftijd van 8 jaar bereikt heeft is hij officieel een senior hond. Senior honden kunnen last krijgen van hun gebit of eten minder...

5 Beste hondensnacks

Uiteraard wil je af en toe je hond belonen. Of gewoon je hond een keer iets lekkers geven. Hondensnacks worden als tussendoortje gegeven, maar zijn vaak ook onderdeel van de...

5x Beste hondenvoerbak

Voordat je een hond aanschaft is het belangrijk om de basis benodigdheden in huis te halen. Eén van de belangrijkste benodigdheden is een hondenvoerbak. In de voerbak kan je het...

5 Beste voercontainers voor je hond

Een voercontainter is ideaal om de brokken van je hond langer vers in te houden. Het is voordeliger om voor je hond een zak van bijvoorbeeld 25 kg te nemen...