5 beste hondenregenjassen

Is jouw hond een echte koukleum? Of gaat hij absoluut niet naar buiten als het regent? Een oplossing om je hond bescherming te bieden in de regen is met een hondenregenjas. Steeds meer baasjes kiezen voor een regenjas om een hond toch naar buiten te krijgen. Een extra pluspunt voor de baas is dat de vacht niet een uur lang naar natte hond ruikt na een regenbui. Dit is voor jezelf natuurlijk ook fijn!

5 beste hondenregenjassen

Juno regenjas

De Juno regenjas is ideaal om je hond te beschermen tegen een natte vacht en de regen. De regenjas is eenvoudig verstelbaar met drukknoppen. Je hoeft alleen te letten op de lengtemaat van je hond. De Juno ziet er ook nog eens hip uit waardoor je echt niet voor gek loopt op straat. Een extra pluspunt is dat de regenjas water en winddicht is. Rond de nek is een opening voor de halsband waar je de lijn aan kan bevestigen.

Wisegoods regenjas

De Wisegoods regenjas is een hippe jas waarbij elke hond eenvoudig in de regen kan spelen. Dankzij een dubbele laag voelt de regenjas zacht en comfortabel aan. Op de achterkant van de jas zit een reflecterende streep. Hierdoor valt je hond ook nog eens beter op in de avond. De regenjas is in verschillende maten te bestellen. Zo is er altijd wel een maat die je hond past.

Jack and Vanilla regenjas

Ben je op zoek naar een honden regenjas die er ook nog eens hip en modern uit ziet? Dan kan je uit bij de Jack and Vanilla hondenregenjas. De regenjas ziet er hip uit en beschermt je hond uitstekend tegen de regen. Dankzij een speciale regenkap kan je zelfs de oren en kop van je hond beschermen. Zo heeft je hond het niet eens door dat het regent. Met elastieken rond de achterpoten zorg je ervoor dat de regenjas goed aansluit. De hondenregenjas is verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Zo is er voor elk ras een passende regenjas verkrijgbaar.

Ferplast hondenregenjas

De sportieve Ferplast hondenregenjas is gemaakt van waterdichte stof. Zo gaat je hond zelfs mee naar buiten bij slecht weer. Dankzij de opvallende kleuren en reflectoren valt je hondje ook nog eens beter op in de avond. De regenjas stoot eenvoudig water af en beschermt je hond ook nog eens tegen de kou. Er is wel één minpunt in tegenstelling tot de andere regenjassen uit onze toplijst. De regenjas is verkrijgbaar in slechts 2 verschillende maten. Hierdoor is het niet mogelijk om voor elke hond een passende jas te vinden. De regenjas is vooral ontwikkelt voor kleine honden die niet zo dol op regen zijn.

Hurrta hondenregenjas

Ben je iemand die regelmatig outdoor reizen maakt met de hond? Waarbij je gaat wildkamperen, maar je ook je hond wil beschermen? De Hurtta hondenregenjas kan de oplossing zijn. De regenjas is een professionele hondenregenjas en is volledig water en winddicht. De jas is eenvoudig aan en uit te trekken met een verstelbare band. De regenjas is zo ontwikkelt dat de belangrijke spiergroepen voor de hond droog blijven. Daarbij kan de jas helpen om je hond op temperatuur te houden. Dit is ook handig na een intensieve sportactiviteit. Het lichaam van je hond koelt hierdoor niet te snel af, waardoor er een risico is op een spierscheuring. Het is niet de goedkoopste jas uit de lijst, maar wel één van de meest professionele regenjassen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...