6 Beste hondenriemen voor je hond

De hondenriem is één van de belangrijkste accessoires voor het uitlaten van je hond. Je maakt er gebruik van om je hond veilig uit te laten. Als je een riem aanschaft kan je kiezen uit verschillende soorten hondenriemen. Het is vooral belangrijk dat je iets aanschaft waar je jezelf veilig bij voelt en waarbij je de volledige controle over je hond hebt. Wij hebben de 6 Beste hondenriemen voor je hond op een rijtje gezet.

Lijst met 6 Beste hondenriemen voor je hond

Flexi Classic hondenriem

Eén van de populairste hondenriemen om te gebruiken is Flexi. Dit merk staat bekend om een rollijn voor honden. Je hond krijgt bij de Classic 5 meter om te lopen. Dankzij een handig rem en terughaalsysteem kan je hond bij je halen wanneer dit nodig is. De riem heeft een dubbele remtechnologie, waardoor de hondenriem langer meegaat. Eén van de grootste pluspunten is de extra bewegingsvrijheid die de hond krijgt met de hondenriem. De Flexi is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten etc.

Flamingo hondenriem

De Flamingo hondenriem is perfect als je hond graag wilt trainen of leren naast lopen. Een rollijn is hier niet geschikt voor. Als je puppy naar de hondenschaal gaat wordt ook direct gevraagd om een hondenriem aan te schaffen van maximaal 2 meter. Sommige scholen vragen zelfs een extra korte riem omdat je de hond zo goed bij je kan houden. De Flamingo Hondenriem voldoet hier uitstekend aan.

Gridbyt hondenlijn voor joggers

Wil je graag samen met je hond gaan joggen of hardlopen? Dan is de Gridbyt hondenlijn de perfecte oplossing. Met twee handlussen zorg je voor maximale zekerheid. De elastische hondenlijn kan je rond je eigen lichaam binden. Zo sta je continu in beweging met je hond. Dankzij een reflecterend koort kan je zelfs s’avonds met je hond gaan hardlopen. Het koort is geschikt voor kleine en grote honden. De gordelmaat voor jezelf is instelbaar van 70 tot 120 cm.

Rebel Hondenriem

Ben je op zoek naar een robuuste hondenriem die ook comfortabel in de hand ligt? Dan kom je uit bij de Rebel hondenriem. De hondenriem is gemaakt van gevlochten touw uit polypropeen. Het voordeel van polypropeen is dat de hondenriem in het water blijft drijven. Het gevlochten materiaal wordt ook veel gebruikt door bergbeklimmers en glijdt niet weg uit de hand. Dit zorgt voor de optimale stevigheid tijdens een wandeling. Het is een betrouwbare hondenriem voor dagelijkse wandelingen waarbij je nog meer grip op je hond krijgt. De hondenriem is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dual dubbele hondenriem

Ga je met twee honden tegelijk op stap? De oplossing is de Dual dubbele hondenriem. Je hoeft zo niet met twee riemen tegelijk te lopen, maar je kan wel beide honden tegelijk uitlaten. Je houdt zo ook één hand vrij om iets anders te doen. Een extra pluspunt is dat de riemen niet langer meer in de knoop komen als je beide honden tegelijk uitlaat. De Dual hondenriem is verkrijgbaar in verschillende maten.

Hunter hondenriem

De Hunter hondenriem is de ideale trainingsriem voor je hond. Voor de hondenschool of trainingen rond je woning is de riem perfect. Hij is gemaakt van stevig Nylon en is voorzien van 2 musketon haken. Dankzij de extra haak kan je de hondenriem in lengte verstellen. Zo kan je kiezen voor een training waarbij je hond naast loopt of een lange wandeling waarbij je hond wat meer de ruimte krijgt. De riem is eenvoudig in gebruik en zeker weten een aanrader.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...