5 Beste hondensnacks

Uiteraard wil je af en toe je hond belonen. Of gewoon je hond een keer iets lekkers geven. Hondensnacks worden als tussendoortje gegeven, maar zijn vaak ook onderdeel van de training. Ben je op zoek naar een hondensnack waar je hond echt iets voor wil doen? Dan hebben we de vijf Beste hondensnacks voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste hondensnacks

Pedigree Dentastix

De Pedigree Dentastix zijn het meest verantwoorde tussendoortje voor je honden. Veel honden in Nederland hebben gebitsproblemen. Ze verliezen al snel hun tanden of hebben last van rotte tanden. Dit komt doordat ze te weinig kluiven of hun tanden niet goed poetsen tijdens het eten. Dentastix zijn de oplossing om alsnog de tanden van je hond te poetsen. Het is een gebitsverzorgende hondensnack en de meeste honden zijn er dol op. De sticks zijn verkrijgbaar in verschillende maten afhankelijk van je hond. Het advies is om minimaal één keer per dag een Dentastix te geven. Zo poets je op een natuurlijke wijze de tanden van je hond.

Biofood Schapenvet Bonbons

Ben je op zoek naar biologische bonbons voor je hond? De Biofood schapenvet bonbons zijn de oplossing. De schapenvet bonbons zijn voorzien van schapenvet en knoflook. Dit zorgt voor een prachtige glanzende vacht en huid voor je hond. Daarnaast geven de bonbons een beschermend laagje in de darmen. Dit verbetert de darmflora van je hond. Kortom een lekker snoepje voor je hond en ook nog eens een verantwoorde keuze om te geven. De snoepjes kunnen ook nog eens vlooien en teken tegenhouden!

Mini bones

Kleine honden zijn gek op de mini bones hondensnoepjes. Doordat ze vrij klein zijn kan je ze ook als beloning aan puppy’s geven tijdens een training. Het zijn de perfecte trainingssnoepjes waarbij je hond niet direct vol zit. De kleine traktaties kan je ook gebruiken in een snuffelmat of Kong. Uiteraard kan je ze ook gewoon tussendoor geven als snack voor je hond.

Farm Food Runderhart

Soms is het bij beloningen voor honden hoe meer het stinkt, hoe meer de hond ervoor overheeft. Tijdens trainingen wordt er veel gebruik gemaakt van Farm Food Runderhart. Runderhart is een heerlijke beloning voor je hond op pup. De meeste honden hebben voor deze gezonde beloning veel over. Maak hier dus slim gebruik van en pas Runderhart alleen toe tijdens een training of de opvoeding van je hond. Zelfs oudere honden zijn bereid dingen te leren als runderhart als beloning er tegenover staat. Dankzij Farm Food weet je ook nog eens dat het hart 100% biologisch is. Zo krigjt je hond meestal geen allergische reactie bij het gebruik van runderhart.

Bonzo Funstix

Ben je op zoek naar een leuk tussendoortje voor je hond? Bonzo Funstix zijn de oplossing om je hond even tussendoor te verwennen. De staafjes zijn gemaakt van vlees zonder smaakstoffen en converseermiddelen. Er zit een bacon en kaassmaak in de stix verwerkt. Voor volwassen honden is het een heerlijke snack om gewoon even tussendoor te geven. De meeste honden vinden het heerlijk om hier mee verwend te worden. Het is dus altijd handig om de Funstix in huis te hebben.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 x beste speelgoed voor je paard

Paarden zijn van nature hele slimme dieren. Naast dat het kudde dieren zijn, waardoor ze altijd op hun hoede zijn. Zijn ze zeer nieuwsgierig en altijd bezig. Het is dan...

3x beste longeerzwepen

Longeren houdt in: dat je paard om je heen loopt in cirkels, deze zit vast aan een lange lijn. Op deze manier kun je het paard gymnastiseren vanaf de grond....

5x beste springzwepen

Springen is een mooie tak van sport binnen de paardensport. Het is een tak die vraagt om discipline en veel training. Het is belangrijk dat zowel ruiter- als paard op...

5x beste Dressuur zwepen

Dressuur is een hele geliefde tak van de paardensport. Je kent Anky van Grunsven onze heldin natuurlijk wel. Zij heeft de Olympische spelen gehaald en is de Nederlandse heldin van...