5x Beste Hondensnacks

Uiteraard wil je af en toe je hond belonen. Of gewoon je hond een keer iets lekkers geven. Hondensnacks worden als tussendoortje gegeven, maar zijn vaak ook onderdeel van de training. Ben je op zoek naar een hondensnack waar je hond echt iets voor wil doen? Dan hebben we de vijf beste hondensnacks voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 beste hondensnacks

Pedigree Dentastix hondensnacks

De Pedigree Dentastix zijn het meest verantwoorde tussendoortje voor je honden. Veel honden in Nederland hebben gebitsproblemen. Ze verliezen al snel hun tanden of hebben last van rotte tanden. Dit komt doordat ze te weinig kluiven of hun tanden niet goed poetsen tijdens het eten. Dentastix zijn de oplossing om alsnog de tanden van je hond te poetsen. Het is een gebitsverzorgende hondensnack en de meeste honden zijn er dol op. De sticks zijn verkrijgbaar in verschillende maten afhankelijk van je hond. Het advies is om minimaal één keer per dag een Dentastix te geven. Zo poets je op een natuurlijke wijze de tanden van je hond.

Biofood hondensnacks

Ben je op zoek naar biologische bonbons voor je hond? De Biofood schapenvet bonbons zijn de oplossing. De schapenvet bonbons zijn voorzien van schapenvet en knoflook. Dit zorgt voor een prachtige glanzende vacht en huid voor je hond. Daarnaast geven de bonbons een beschermend laagje in de darmen. Dit verbetert de darmflora van je hond. Kortom een lekker snoepje voor je hond en ook nog eens een verantwoorde keuze om te geven. De snoepjes kunnen ook nog eens vlooien en teken tegenhouden!

Petsnack hondensnacks

Kleine honden zijn gek op de mini bones hondensnoepjes. Doordat ze vrij klein zijn kan je ze ook als beloning aan puppy’s geven tijdens een training. Het zijn de perfecte trainingssnoepjes waarbij je hond niet direct vol zit. De kleine traktaties kan je ook gebruiken in een snuffelmat of Kong. Uiteraard kan je ze ook gewoon tussendoor geven als snack voor je hond.

Petstyleliving hondensnacks

Soms is het bij beloningen voor honden hoe meer het stinkt, hoe meer de hond ervoor overheeft. Tijdens trainingen wordt er veel gebruik gemaakt van de hondensnacks van Topmast. Deze snacks zijn gemaakt van runderpens en is een heerlijke beloning voor je hond of pup. De meeste honden hebben voor deze gezonde beloning veel over. Maak hier dus slim gebruik van en pas runderpens alleen toe tijdens een training of de opvoeding van je hond. Zelfs oudere honden zijn bereid dingen te leren als runderpens als beloning er tegenover staat.

Bonzo Funstix hondensnacks

Ben je op zoek naar een leuk tussendoortje voor je hond? Bonzo Funstix zijn de oplossing om je hond even tussendoor te verwennen. De staafjes zijn gemaakt van vlees zonder smaakstoffen en converseermiddelen. Er zit een bacon en kaassmaak in de stix verwerkt. Voor volwassen honden is het een heerlijke snack om gewoon even tussendoor te geven. De meeste honden vinden het heerlijk om hier mee verwend te worden. Het is dus altijd handig om de Funstix in huis te hebben.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten als ik hondensnacks koop?

Voordat je hondensnacks gaat kopen, is het belangrijk om te kijken in welk land de hondensnacks zijn geproduceerd. Ook kun je checken of er geen kunstmatige stoffen in zitten. Je kunt ook de voedingswaarden van de snacks controleren, bijvoorbeeld de hoeveelheid proteïne. Bovendien speelt de leeftijd van jouw hond mee: als jouw hond nog jong is, zoek dan hondensnacks speciaal voor een jonge hond. Ook als jouw hond een allergie heeft, moet je hier op letten.

Hoe vaak mag ik mijn hond belonen met hondensnacks?

De snacks die jij aan jouw hond geeft, moet niet meer zijn dan vijftien procent van de dagelijkse hoeveelheid calorieën die jouw hond zou moeten binnenkrijgen. Het beste is om de snacks tussen de maaltijden door te geven. 

Zorgen hondensnacks voor gebitsproblemen?

Er bestaan meerdere hondensnacks die juist goed zijn voor het gebit: denk aan de hondensnacks met ribbeltjes. Deze ribbeltjes zorgen ervoor dat het tandplak wordt verwijderd. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 hondensnacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *