5x Beste hondenvoerbak

Voordat je een hond aanschaft is het belangrijk om de basis benodigdheden in huis te halen. Eén van de belangrijkste benodigdheden is een hondenvoerbak. In de voerbak kan je het eten van je hond doen. Het is belangrijk om hierbij te letten op de hoogte van de voerbak en de hoogte van de hond. Je hond mag niet te ver bukken om te eten. Daarnaast kan een anti-schrok bak slim zijn als je hond snel eet. De vijf Beste hondenvoerbakken hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste hondenvoerbakken

Kyjen Slow Bowl anti-schrok hondenvoerbak

Wil je direct een anti-schrok bak bestellen? Je weet dan zeker dat je hond de tijd neemt om z’n eten te eten. De Kyjen anti-schrok bak is in drie verschillende designs verkrijgbaar. Je kan eventueel verschillende schrokbakken bestellen, zodat je de bakken kan afwisselen. Zo leert je hond de designs niet uit z’n hoofd en kan je afwisselen. De Kyjen slow bowl hondenvoerbak is ook nog eens uitgekozen tot de beste voerbak tijdens een Global Pet Expo. Kortom een prima voerbak voor je hond om te gebruiken.

Beeztees dinerset

Wil je zowel een voerbak als drinkbak in één? De Beeztees dinerset kan de oplossing bieden. De voerbak en drinkbak zitten naast elkaar en zorgen voor een maaltijd en drinken in één. Je hoeft zo niet twee aparte bakken te bestellen. De voerbakken zijn gemaakt van RVS en staan op een siliconen mat. Dit is een anti-mors mat. Dit is vooral fijn bij tapijt of als je hond natvoer eet. Zo komt het voer niet direct op de vloer terecht, maar wordt het opgevangen door de siliconen mat. De RVS bakjes zijn vaatwasmachine bestendig.

Houten dinerset met voerbak en drinkbak

Als je hond iets groter is dan is het belangrijk dat hij niet te veel hoeft te bukken voor z’n eten. Een leuke en luxe set om dit op te lossen is de houten dinerset van Lotte. De dinerset heeft een industriële uitstraling. Zo zijn de poten van zwart metaal en zitten de voer en drinkbak in een stuk hout. De voerbak is in drie maten verkrijgbaar. Er is een maat voor kleine honden en grote honden. De houten uitvoering is gemaakt van Mango hout en past thuis in je industriële interieur. De dinerset wordt geleverd met twee RVS bakken. De bakken zijn te reinigen in de vaatwasser.

Beeztees hondenvoerbak op standaard

De Beeztees hondenvoerbak op standaard is ideaal voor grote honden. Je kan de voerbak eenvoudig op maat van je hond maken. Dit is ook ideaal voor een puppy in de groei. Je kan zo de standaard steeds een stukje met je puppy meebewegen. Tot het moment dat je hond z’n eindformaat bereikt heeft. De standaard is voorzien van antislip. Zo wordt voorkomen dat de hond de standaard door de kamer heen duwt tijdens het eten. Elk bakje is gemaakt van RVS en heeft een diameter van 25 cm. De bakjes zijn voorzien van een bedrukking met de tekst A la carte. Kortom het menu van de dag staat al klaar voor je hond met deze voerbak.  

Andori voerbak

Ben je gewoon op zoek naar een simpele voerbak voor je hond? Dan kom je uit bij de Andori. De voerbak is voorzien van anti-slipbodem. Je kan het bakje gewoon los op de vloer zetten. Dit kan zonder matje als je hondje geen knoeier is. Het bakje wordt per 2 geleverd. Je hebt zo in dezelfde uitstraling een waterbak en voerbak. De voerbak is voorzien van een industriële zwarte opdruk. Dit maakt het extra leuk om hem in een industrieel interieur neer te zetten. De voerbak is verkrijgbaar in verschillende maten afhankelijk van de maat van je hond.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 x Beste Paardendekens

Paarden beschikken van nature over uniek lichaamsmechanisme wat er voor zorgt dat ze zich goed warm kunnen houden. Dit komt doordat de meeste paarden een winterwacht ontwikkelen, wanneer het kouder...

5x Beste zuurstofschelp

Als het water in je aquarium stil staat komt er geen zuurstof bij. Vissen halen de zuurstof uit het water. Het is daarom belangrijk om zuurstof aan het water toe...

5 Beste vissenkom

Ben je op zoek naar een vissenkom voor goudvissen of vissen? Een echte vissenkom is helaas verboden. Een ronde kom is namelijk slecht voor de gezondheid van je vissen. Psychisch...

5x Beste circulatiepomp vis

Een aquarium kan niet zonder een speciale circulatiepomp. Een circulatiepomp zorgt ervoor dat er stroming in de bak staat. In de zee of een meer is er constant stroming. Het...