5x Beste Kattendraagmand

Voor het vervoer van je kat kan een kattendraagmand de oplossing zijn. In de mand kan je kat comfortabel plaatsnemen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de dierenarts. Gaat je kat mee op vakantie of in de auto? Dan wil je ook graag veilig je kat kunnen vervoeren. Een kattendraagmand kan de oplossing zijn om je kat veilig te vervoeren.  Alleen welke kattendraagmand kan je het beste aanschaffen? Wij hebben de vijf beste kattendraagmanden voor je op een rijtje gezet. Je krijgt zo een beeld van de mogelijkheden voor je kat.

Lijst met 5 beste kattendraagmanden

Curver reismand

Al jaren populair en geliefd is de Curver reismand. Dit mandje heeft nog het meeste weg van een rietenmand. Het grote verschil met echt riet is dat het van rotan kunststof gemaakt is. Gevlochten rotan kunststof zorgt voor een stevige draagmand, maar vooral voor voldoende ventilatie. Rotan zit vol met kleine gaatjes waar zuurstof doorheen kan. Aan de bovenzijde van de reismand zitten een aantal grote gaten. Dit zorgt voor voldoende daglicht en geeft je kat de mogelijkheid om naar z’n baasje te kijken. De prachtige Curver reismand is uitgevoerd in drie verschillende kleuren. Je kan zelf kiezen welke kleur het beste bij je kat past.

Imac reismand Linus

Een moderne reismand voor je kat is de Imac Linus reismand. De moderne ergonomische vorm ziet er leuk uit. De draagmand is gemaakt uit stevig kunststof en voorzien van een metalen deurtje aan de voorzijde. Aan de zijkant en bovenkant zijn verschillende ventilatiegaatjes aangebracht. In de transportmand kan je prima je kat vervoeren. De reismand is voorzien van een stevig handvat. Je kan de reismand hieraan optillen en verplaatsen. Aan de onderzijde van de reismand zitten 4 pootjes. Dankzij de pootjes blijft de reismand netjes op z’n plek staan. De reismand is uitstekend geschikt voor het vervoeren van katten. Je kan de reismand in verschillende kleurtjes online bestellen.

Flamingo Luxurious reismand

Ben je op zoek naar een chique reismand om jouw kat te vervoeren? De Flamingo Luxurious reismand is perfect om kleine honden of katten in te vervoeren. De reismand is gemaakt van zwart kunststof en is voorzien van een gouden opdruk. Op de opdruk staat Luxurious gedrukt. De bovenzijde is bekleed met luxe stof. Dit geeft de reismand een extra luxe uitstraling. De stevige reismand is afgewerkt met een zilveren metalen deur. De reismand oogt niet alleen mooi, maar is ook handig in gebruik. Hier kan jouw kat mee aankomen naar de dierenarts of op reis.

Space-Cat Supernova

Ben je op zoek naar een reismand die iets afwijkt van de standaard reismanden? De Space-Cat Supernova is de oplossing voor je kat. Dit is een rugtas die eruit ziet als een mini ruimteschip inclusief raampje waar je kat door naar buiten kan kijken. Jouw kat kan in de rugzak gestopt worden en zo eenvoudig meegenomen worden. Je kan je kat zo zelfs eenvoudig op de fiets meenemen. Daarbij is de rugzak ook nog eens leuk om te zien. Verschillende mensen zullen naar je kat kijken terwijl hij door het raampje kijkt. De kattenrugzak is in verschillende designs te bestellen.

MPS Pratiko Transportbox

Ben je gewoon op zoek naar een simpele transport reismand voor je kat? Dan kom je uit bij de MPS Pratiko Transportbox. Dit is geen luxe reismand, maar hij doet gewoon waar je hem voor aangeschaft hebt. Je kan er veilig je kat in vervoeren. De reismand is gemaakt van stevig kunststof. Bij een ongelukje is de box hierdoor eenvoudig schoon te maken. De transportbox wordt afgesloten met een kunststof deurtje. Een extra pluspunt is dat je de reismand uit elkaar kan halen door de bovenzijde te verwijderen. Zo kan je de transportbox ruimtebesparend opbergen. Kortom een reismand zonder poespas die doet wat hij moet doen.

Veelgestelde vragen

Moet je kattendraagmand aan bepaalde eisen voldoen?

Als je een kat meeneemt in het vliegveld moet de kattendraagmand aan bepaalde eisen voldoen. De eisen verschillen per luchtvaartmaatschappij. Informeer dit altijd bij de maatschappij waar je mee vliegt. Voor gewoon vervoer naar de dierenarts is het belangrijk dat je kat voldoende comfort en ventilatie heeft.

Wanneer gebruik je een kattendraagmand?

Je gebruikt een kattendraagmand voor het vervoer naar de dierenarts of een vakantie of pension bezoek. Je kan een kat meestal niet eenvoudig meenemen aan een riempje. Het is dan fijn als je de kat in een afgesloten draagmand kan meenemen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 kattendraagmanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *