5 Beste kattenbenches voor je kat

De meeste katten lopen natuurlijk vrij rond door je huis. Je hebt misschien zelfs een speciale kamer waarin je kat logeert. Maar er zijn momenten dat je kat moet vervoeren. Bijvoorbeeld bij een bezoekje aan de dierenarts. Of als je kat mee mag op reis. In zo’n situatie is het handig als je een kattenbench voor je kat hebt. Wij hebben een selectie gemaakt met de 5 Beste kattenbenches voor je kat. Je ziet zo meteen welke bench je het beste voor je kat kan aanschaffen. Ideaal als je nog geen bench gekocht hebt!

Lijst met 5 Beste kattenbenches voor je kat

Curver reismand

Eén van de populairste kattenbenches voor je kat is de Curver reismand. Deze kattenbench is niet alleen handig in gebruik, maar ziet er ook nog eens super uit. De bench is gemaakt van hoogwaardig gevlochten kunststof. De bench heeft hierdoor een rotan uitstraling en lijkt veel op een rieten mandje. Het grote verschil met riet is dat de bench van kunststof is. Doordat het materiaal gevlochten is zitten er overal gaatjes voor extra zuurstof en koeling voor je kat. Bovenin zitten extra grote gaten, zodat je kat hierdoor naar buiten kan kijken. De kattenbench is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Dankzij de draagarm kan je hem eenvoudig mee op reis nemen.

Duvo+ Heavy Duty Bench

De Duvo+ Heavy Duty Bench is echt een soort kooitje waarin je kat in kan verblijven. Dit is bijvoorbeeld handig als je een lange reis gaat maken met de auto. Je wilt dan wel dat je kat iets meer bewegingsruimte heeft. Maar je wilt niet dat je kat tijdens een ongeluk gewond raakt. De bench kan eventueel ook in huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld als je niet wilt dat je kat vrij rondloopt als je zelf weg bent. Er zijn helaas katten die dingen slopen als je zelf weg bent. De Heavy Duty Beach kan je kat onder controle houden. De bench is voorzien van wieltjes en daardoor ook eenvoudig aan de kant te rijden. De bench is verkrijgbaar in verschillende maten.

Ferplast Atlas reisbench

De Ferplast Atlas is echt gemaakt om met je kat te gaan reizen. De bench voldoet zelfs aan de eisen die door luchtvaartmaatschappijen gesteld worden. Aan de voorkant van de bench kan je ook een bakje voer of drinken bevestigen. Dit is vooral handig tijdens een lange reis waarbij je kat continu in de bench zit. Bij de bench wordt ook een comfortabel kussentje geleverd die gewassen kan worden. Je kat kan op de kussen plaatsnemen tijdens de reis. Zo wordt de reis ook voor je kat extra aangenaam gemaakt.

Trixie vervoerbox

De Trixie vervoerbox kan zowel als vervoersmiddel als bench gebruikt worden. De bench is vooral bedoelt voor kleine katten of kittens. Je wilt een kitten misschien nog niet los in huis laten lopen. Of je kitten veilig kunnen vervoeren naar een vakantieadres of dierenarts. De vervoerbox van Trixie kan hierin uitkomst bieden. De box is volledig van kunststof gemaakt en is hierdoor extra robuust. Mocht er een ongelukje gebeuren dan kan je dit eenvoudig reinigen, dankzij de kunststof box. Een kat tot maximaal 8 kg past ongeveer in de Trixie box.

Trixie houten bench

Ben je op zoek naar een stijlvolle bench voor in je eigen interieur? De Trixie bench is gemaakt van hout en heeft een donker gedeelte en een open gedeelte. In het donkere gedeelte kan je kat heerlijk slapen. Het gedeelte met de tralies geeft je kat de mogelijkheid om naar buiten te kijken. In de bench zit een matje met een schapenvachtlook. Hier kan je kat heerlijk comfortabel op liggen. Je kat heeft zo z’n eigen plekje die je eventueel kan afsluiten. Het fijne van de houten bench is dat hij mooi in je interieur past.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je een kattenbench nodig?

De kattenbench wordt vaak gebruikt als vervoersmiddel voor je kat. Maar ook voor katten die de boel slopen als je van huis bent. Als je geen toezicht kan houden kan een bench een oplossing zijn. Zorg er wel voor dat je kat buiten de bench voldoende beweging krijgt. Je wilt tenslotte je kat niet opsluiten.

Waar is een kattenbench van gemaakt?

In onze toplijst kom je de kattenbench in verschillende materialen en stijlen tegen. We hebben benches van hout, kunststof en metaal. Kunststof en metaal is extra robuust en eventuele ongelukjes kunnen eenvoudig opgeruimd worden.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...