5x Beste Kattendraagtas

Er komt een moment dat je kat mee op reis moet. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan de dierenarts. Of als je kat naar een pension gaat tijdens de vakantie. Natuurlijk wil je de reis zo comfortabel mogelijk maken. Met een kattendraagtas kan je veilig en vertrouwt je kat vervoeren. Je kan je kat in de tas naar het pension brengen of naar de dierenarts voor een controle. De beste kattendraagtas kan helpen om je kat minder stress te laten ervaren tijdens de reis.

Lijst met 5 beste kattendraagtassen

Nobby kattendraagtas

Ben je op zoek naar een kattendraagtas die iets minder als een hokje aanvoelt voor je kat? De Nobby kattendraagtas is gemaakt van nylon en is perfect voor het vervoeren van katten en kleine honden. De ventilatieroosters aan de zijkanten geven je kat het gevoel dat hij niet opgesloten zit. Daarnaast zorgen de ventilatieroosters voor voldoende frisse lucht. De draagtas kan aan de bovenzijde opengemaakt worden. Na gebruik kan je de nylon draagtas eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Het is een prima tas die je kan gebruiken voor het tijdelijk vervoeren van je kat.

Flamingo Karlie

Ben je op zoek naar een luxe kattendraagtas? De Flamingo Karlie kan uitkomst bieden en is uitstekend geschikt voor katten en kleine honden. Dankzij de hoge kwaliteit kan deze tas tegen een stootje. Als je de kat regelmatig vervoert is de Flamingo ideaal. De tas is waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. In de tas zitten speciale ventilatieroosters voor extra frisse lucht en zuurstof. In de tas ligt een ligkussen, zodat de reis extra comfortabel aanvoelt. Het ligkussen is ook nog eens uitneembaar en te wassen. Kortom het is een handige draagtas waarin je de kat kan vervoeren.

Rexa kattendraagtas

Gaat jouw kat weleens met je mee op reis? Bijvoorbeeld bij een bezoek aan het pension of naar de dierenarts? Dan kan de Rexa kattendraagtas uitkomst bieden. Je kan hier eenvoudig je kat in vervoeren en mee op vakantie nemen. De kattendraagtas is op drie manieren te openen, waardoor je op verschillende manieren je kat eruit kan halen. De tas is geschikt voor een kat tot 8 kg. In de tas zitten ook verschillende vakken waar je accessoires zoals lekkernijen en spulletjes voor de kat kan meenemen. De luxe kattendraagtas is gemaakt voor veelvuldig gebruik. Je kan zo prima je kat mee op reis nemen. In de kattendraagtas zit ook nog een zachte fleechemat. Hier kan je kat comfortabel op plaatsnemen tijdens de reis. Kortom een sportieve kattendraagtas om je kat in mee te nemen.

Ebi kattendraagtas

Ben je op zoek naar een simpele kattendraagtas om je kat in mee te nemen? Dan kan de Ebi kattendraagtas uitkomst bieden. De kattentas is speciaal gemaakt om je kat in mee te nemen, en de tas ziet er ook nog eens leuk uit! De draagtas kan aan de handgreep gedragen worden. In de draagtas zit gaas verwerkt voor extra ventilatie tijdens de reis. Het is ook nog mogelijk om een adreslabel op de draagtas te doen. Handig als je bang bent om de tas met kat kwijt te raken.

Trixie kattendraagtas

Heeft jouw kat er een hekel aan om opgesloten te zitten in een hokje of tas? Dan kan de Trixie kattendraagtas uitkomst bieden. Deze draagtas draag je als een soort schoudertas. Aan de voorzijde zit een gat waar de kop van je kat uit kan steken. Je kan je huisdier hier veilig in vervoeren naar de dierenarts of tijdens een wandeling buiten. Ondanks dat je kat veilig vast zit heeft hij het gevoel de volledige vrijheid te hebben. Het is de ideale oplossing voor katten die het niet fijn vinden om opgesloten te worden in een draagtas.

Veelvoorkomende vragen

Wat is het verschil tussen een kattentas en kattenreismand?

Een kattentas is vaak gemaakt van stof en lijkt veel op een sporttas waarin je veilig je kat kan vervoeren. Een kattenreismand is meestal een kunststof bak met tralies waar je kat in kan vervoeren. Een kattentas mag meestal niet gebruikt worden in het vliegtuig. Maar je kan de tas wel op vakantie of naar de dierenarts gebruiken.

Waar moet je opletten bij een kattentas?

Let vooral goed op het formaat van de kattentas. Je wilt tenslotte wel dat je kat voldoende bewegingsruimte heeft. Vooral een grote kas past soms beter in een kattenreismand. Check daarnaast of de stof goed afneembaar is mocht je kat een ongelukje hebben.

Bekijk hieronder de volledige top-5 kattendraagtassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *