5x Beste kattenreismand

Een kattenreismand is natuurlijk ideaal om je kat in mee te nemen. Als je bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts brengt is het fijn als je een vervoersmiddel voor je kat hebt. Een kattenreismand is meestal gemaakt van kunststof en wordt afgesloten met een metalen deurtje. Het is belangrijk om de kattenreismand zo comfortabel mogelijk voor je kat te maken. Zo voorkom je dat je kat angstig wordt zodra hij in de reismand plaatsneemt. Onze tip is ook om zeker een paar keer te oefenen met de kattenreismand. Zo voorkom je stress op het moment dat je de reismand gaat gebruiken.

Lijst met 5 Beste kattenreismanden

Curver kattenreismand

Ben je op zoek naar een stijlvolle kattenreismand? De Curver kattenreismand is de creme de la creme onder de kattenmanden. De kattenmand is gemaakt van hoogwaardig gevlochten kunststof. Aan de bovenzijde en voorzijde zitten verschillende ventilatiegaten. De ventilatiegaten zijn ook groot genoeg voor je kat om naar buiten te kijken. De complete kattenmand is gemaakt in rattan en is uitgevoerd in verschillende kleuren. Het is een prachtige reismand waar je kat in kan vervoeren. Het is zelfs mogelijk om de reismand met een autogordel vast te zetten. Handig als je voor een langere tijd op reis gaat.

Ebi reismand

Ben je gewoon op zoek naar een simpele reismand voor je kat? Dan kan de Ebi reismand uitkomst bieden. Deze simpele reismand is gemaakt van kunststof en voorzien van tralies aan de voorzijde. In de kunststof reismand zitten ook tralies aan de bovenzijde. Het is een vrij stevige reismand waar je prima een wat zwaardere kat in kan vervoeren. De reismand wordt geleverd met een drinkbakje. Dit drinkbakje kan je eventueel aan de voorzijde aan de tralies hangen. Ideaal als je een lange reis gaat maken met je kat. Doordat de rest van de reismand volledig uit kunststof gemaakt is kan je hem na gebruik eenvoudig schoonmaken.

Imac reismand Linus

De Imac reismand Linus is de perfecte reismand voor het vervoeren van een kat. De reismand is volledig gemaakt van kunststof en heeft tralies voor de deur. Op verschillende plekken zijn ook nog ventilatiegaatjes aangebracht. Zo blijft er continu frisse lucht door de reismand heengaan. De transportbox is van zichzelf vrij stevig. Hierdoor kan je hem meenemen in het openbaar vervoer. Dit is handig als je een lange reis met je kat gaat maken. De reismand is ook voorzien van een stevig handvat waar je de reismand aan kan optillen. De reismand is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en maten.  

Trendy Cat reismand

Een leuke trendy kattenreismand om te gebruiken is de Trendy Cat. Deze moderne transport box heeft ruimte om een kat in te vervoeren. Aan de bovenzijde zie je een leuke afbeelding van twee verliefde afbeelding. Dit zorgt voor een uniek design dat je eigenlijk niet snel ziet bij de kattenreismanden. Meestal zijn de kattenreismanden vrij standaard. De kattenreismand is voorzien van kunststof tralies en kan met 6 klemmen stevig in elkaar geklikt worden. Het is zelfs mogelijk om het deurtje volledig te verwijderen om je kat bijvoorbeeld te laten wennen aan de reismand. Je kat kan daardoor gemakkelijk in en uitstappen. Zonder deurtje voelt het ook iets minder spannend aan voor de reis gaat beginnen.

Ferplast kattenreismand

De Ferplast kattenreismand is niet de mooiste reismand die je ooit gezien hebt. Het gaat bij deze reismand ook niet om het uiterlijk van de mand. De Ferplast reismand voldoet namelijk aan de officiƫle luchtvaartregels. Zo is het toegestaan om je kat in de reismand mee te nemen. De stevige reismand is gemaakt van duurzaam en stevig kunststof. De reismand kan hierdoor tegen een stootje en beschermt je kat tijdens een lange reis. Je kan de reismand in verschillende kleuren en maten beschermen. Zo past vrijwel elke kat in de kattenreismand van Ferplast.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je een kattenreismand nodig?

Voor het veilig vervoeren van je kat is een kattenreismand verstandig. Je wilt tenslotte niet dat je kat op weg naar de dierenarts ontsnapt. We adviseren al een kattenreismand aan te schaffen als je de kat gaat ophalen. Zelfs een kleine kitten kan snel zijn en kan je het beste veilig vervoeren in een reismand.

Wanneer is een kattenreismand verplicht?

Er zijn situaties waarin je verplicht bent om je kat in een kattenreismand te vervoeren. Als je kat bijvoorbeeld mee in het vliegtuig gaat moet de reismand aan de luchtvaartmaatschappij eisen voldoen. De eisen kunnen verschillen per maatschappij. Maar ook voor het vervoer in de auto kan het verplicht zijn dat je kat vast zit. Met een kattenreismand kan je kat in de auto vastzetten.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste zelfreinigende aquarium

Een aquarium in huis houden ziet er natuurlijk prachtig uit. Vaak zijn er genoeg liefhebbers van aquaria, maar zien ze het niet zitten om het aquarium zelf bij te houden....

5 Beste aquariums voor je vissen

Een uniek kijkje in de wereld van vissen krijg je met een eigen aquarium in huis. Voor veel mensen is het houden van een aquarium een levend schilderij voor in...

5x Beste krabstammen voor je kat

Een kat heeft van de nature de behoefte om ergens tegenaan te krabben. Krabben werkt voor een kat ontspannend en helpt ze bij het rekken en strekken. Het is ook...

5 Beste raambeveiliging katten

Katten zijn slimme wezens en voor je het weet zijn ze ontsnapt. De meeste katten vinden het heerlijk om van nature buiten te lopen. Maar er zijn momenten dat je...