5x Beste Kattenhangmat

Een kat vindt het altijd fijn om een warm nestje te hebben. De meeste katten willen graag een plek waar ze zichzelf even lekker kunnen terugtrekken. Het is dan fijn als je dit je kat kan aanbieden in de vorm van een kattenhangmat. Er zijn verschillende kattenhangmatten waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een fijne plek voor je kat? Dan hebben wij een toplijst met de vijf beste kattenhangmatten voor je op een rijtje gezet. De hangmatten zorgen voor de perfecte plek voor je kat om in te loungen.

Lijst met 5 beste kattenhangmatten

Beeztees radiator kattenhangmat

De Beeztees radiator kattenhangmat wordt al snel de leukste slaapplek voor jouw kat. Het is een voordelig alternatief voor de meeste kattenhangmatten op het internet. Daarbij hebben we bijna allemaal wel een radiator in huis. Je kan de mat hieraan hangen. Als de radiator aanspringt is je kat meestal direct op de hangmat te vinden. Je kat kan hier heerlijk lui op liggen terwijl de pluche door de radiator verwarmd wordt. De hangmat neemt ook nog eens relatief weinig plek in beslag. Je kan hem bestellen in zes verschillende kleuren van het merk Beeztees.

Trixie hangmat voor aan het raam

Vindt jouw kat het geweldig om naar buiten te kijken? Dan hebben we de perfecte kattenhangmat voor je kat gevonden. De luxe kattenhangmat van Trixie voor aan het raam is een perfect huisje waar je kat in plaats kan nemen. Met een grote zuignap kan je de hangmat aan het raam bevestigen. Terwijl je kat plaatsneemt op de hangmat kan hij heerlijk naar buiten kijken. Ondanks dat de kattenhangmat aan het raam hangt is het een zeer stevige constructie. Het voordeel van de hangmat is dat je hem vrij snel overal in huis kan bevestigen.

Tigerfield kattenhangmat

Een unieke slaapplek voor je kat om in te slapen is de kattenhangmat van Tigerfield. Dit is een vierkante hangmat waar je kat plaats in kan nemen. Deze kan met zuignappen aan het raam worden bevestigd. Je kat kan zo heerlijk genieten van het uitzicht. Het is de perfecte uitkijkplaats voor je kat. Van binnen kan je een zacht kussentje neerleggen, zodat de kattenhangmat ook nog eens lekker comfortabel ligt. Dit is absoluut een luxe kattenhangmat om aan het raam te hangen.

Kerbl Hangmat Siesta

Als je het ons vraagt is dit misschien wel de meest grappige kattenhangmat die we ooit gezien hebben. De hangmat is een echte hangmat zoals je die normaal voor mensen zou neerzetten. Op een houten stellage wordt een zachte pluche hangmat opgehangen waar je kat heerlijk in kan liggen. Het design is katvriendelijk en de meeste katten maken hier hun favoriete ligplek van. Daar komt nog eens bij dat het er gewoon leuk uit ziet. De Kerl Hangmat Siesta is absoluut een leuke eyecatcher om in huis neer te zetten.

Happy House radiatorhangmat

Qua prijs één van de duurste katten hangmatten uit dit lijstje. Maar hiermee krijgt je kat wel echt een cozy kattenhangmat voor aan de radiator. Het radiatormandje van Happy House ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt ook heerlijk zacht aan. Je kan de hangmat eenvoudig aan de radiator monteren. Is de hangmat vies geworden? Dan kan je de hoes eenvoudig zelf wassen. Dit is natuurlijk altijd handig als je kat de hoes een keertje vies gemaakt heeft.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je een kattenhangmat nodig?

Een kat wil vaak een eigen nestje waar hij zichzelf kan terugtrekken. De meeste katten kiezen zelf een plekje hiervoor uit. Natuurlijk wil je liever niet dat je kat op een onhandige plek gaat liggen. Met een kattenhangmat creëer je een veilig nestje voor je kat.

Wat is het voordeel van een radiator of raam hangmat?

De meeste katten liggen graag hoog, zodat ze uitzicht hebben over de ruimte waarin ze slapen. Met een radiator of raam kan je de katten een mooi plekje geven waar ze een leuk uitzicht hebben.

Bekijk hieronder de volledige top-5 kattenhangmatten

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Zwarte Hondenmand

Als je een hond hebt, is een hondenmand wel erg handig om te hebben. Ben jij opzoek naar een hondenmand en wil je specifiek een zwarte hondenmand? Hieronder lees je...

6x Beste Hondenrugzakken

Wil jij met je trouwe viervoeter grote rondes lopen en ben je bang dat je hond het niet helemaal volhoud, of wil jij overal handig jouw hond mee naar toe...

5x Beste Hondenkussenhoes

Jouw hond kan zo lang mogelijk genieten van zijn mandje met een hondenkussenhoes. Bovendien kan jouw hond zo altijd in een schoon mandje kruipen. Heerlijk! Hieronder zetten wij de vijf...

5x Beste Waakbord

Als je een hond hebt is het handig om bezoekers te laten weten dat je een hond hebt. Hiervoor zijn hele mooie waakborden gemaakt met leuke plaatjes van een hond....